Το hashtag #GameOfThrones τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στα πρώτα δέκα δημοφιλέστερα στο Twitter παγκοσμίως καθώς οι θαυμαστές της σειράς δεν έχουν σταματήσει να «τιτιβίζουν» και να γράφουν για τα συναισθήματά τους αναφορικά με το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.

Το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου του «Game of Thrones» είχε τίτλο «Η κόκκινη γυναίκα», γεγονός που είχε κάνει πολλούς από τους θαυμαστές της σειράς να πιστέψουν ότι επρόκειτο για μια αναφορά στη Melisandre, θεωρώντας πως εκείνη θα μπορούσε να φέρει τον Jon Snow πίσω στη ζωή με τα μαγικά της.

Τελικά, η αλήθεια αποκαλύφτηκε στο τέλος του επεισοδίου. Η «κόκκινη γυναίκα» δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Melisandre για την οποία μάθαμε ότι είναι μια ηλικιωμένη κυρία, η ηλικία της ξεπερνά τα 100 χρόνια! Μάλιστα, φαίνεται ότι το κολιέ που φορά συνεχώς η Melisandre είναι εκείνο που δεν επιτρέπει να αποκαλυφθεί η πραγματική της ηλικία.

Μέσα σε λίγες ώρες αναπτύχθηκαν πολλές θεωρίες αναφορικά με την Melisandre και μία από αυτές υποστηρίζει πως «θυσίασε» πολλά χρόνια από τη ζωή της για να σωθεί ο Jon Snow, κάτι που θα μάθουμε αν ισχύει ή όχι στα επόμενα επεισόδια.

Όσον αφορά στον Jon Snow, τον είδαμε να κείτεται νεκρός και το σώμα του να φυλάσσεται από τον Ser Davos. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται να επιστρέψει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, κάτι που οι φανατικοί θαυμαστές τους επιθυμούν απεγνωσμένα.

Μεταξύ άλλων, στο νέο επεισόδιο του είχαμε και δύο θανάτους. Για την ακρίβεια, οι Doran και Tristane Martell δολοφονήθηκαν από την Ellaria Sand, η Sansa και ο Theon δραπέτευσαν από τα τείχη του Winterfell με τη βοήθεια της Brienne, ενώ η Cersei σχεδιάζει το πώς θα πάρει την εκδίκησή της για όλα όσα έπαθε στην προηγούμενη σεζόν.

govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μόνο εδώ! Αυτό είναι το τέλος του «Game of Thrones»…

Απίστευτο! Ιστοσελίδα έφτιαξε πρόγραμμα που προβλέπει ποιος χαρακτήρας του «Game of Thrones» θα πεθάνει! Δείτε πώς…

Μείναμε άφωνοι! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η σύζυγος του νάνου του «Game of Thrones» που τον περνά περισσότερο από δυο κεφάλια

 

loading...