Ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1, προέβη σε μία απόφαση, η οποία ξάφνιασε πολλούς. Πρόκειται για μια απαγόρευση που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά.

Συγκεκριμένα το κανάλι μέσω επιστολής, απαγορεύει την αναπαραγωγή προγραμμάτων του από άλλα κανάλια, χωρίς την δική του άδεια. Δηλαδή, αποσπάσματα εκπομπών, σειρών και ότι άλλο προβάλλεται στον Ant1 δεν θα αναπαράγεται από εκπομπές άλλων καναλιών. Η επιστολή με την απαγόρευση αυτή, εστάλη ήδη από εχθές σε όλους του τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αφήνει να νοηθεί σε ALPHA, MEGA, STAR, EPSILON, ΣΚΑΪ και TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ότι από τις 16 Μαΐου  θα επιλέγονται κάποια αποσπάσματα που θα δίνονται στα κανάλια και για επιπλέον υλικό θα υπάρχει χρέωση. Επίσης φαίνεται πως αν η επιθυμία του καναλιού δεν ακουστεί, όπως αναφέρει το people, δεν θα διστάσει να ακολουθήσει κάθε νόμιμη διαδικασία.

Η επιστολή, η οποία υπογράφεται από τον Antenna Group Managing Director Pete Smith, αναφέρει συγκεκριμένα: «Η πρόσβαση θα συνίσταται σε προωθητικά αποσπάσματα που θα επιλέγονται κατά περιόδους καθώς και σε είδος και διάρκεια αποκλειστικά από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν θα χρεώνεστε κάποιο ποσό για την παροχή της άδειάς μας για τη χρήση αυτών των Προωθητικών Αποσπασμάτων, εκτός από τυχόν κόστος παράδοσης. Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε υλικό πρόσθετο ή διαφορετικό από αυτό των Προωθητικών Αποσπασμάτων από το εκπεμπόμενο πρόγραμμά μας του προηγούμενοι 48ωρου από τη ζήτησή σας (τα «Πρόσθετα Επίκαιρα Αποσπάσματα») τότε θα εξετάσουμε το αίτημά σας κι εφόσον κατά τη διακριτική μας ευχέρεια το κάνουμε δεκτό, κάθε λεπτό καθαρής διάρκειας τέτοιων Πρόσθετων Επίκαιρων Αποσπασμάτων θα χρεώνεται με ποσό δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ)».

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Νεκτάριος «πιάνει» την Αλεξάνδρα με άλλον άντρα -Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού;

Τι συμβαίνει με την Νικολούλη; Δείτε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης και θα πάθετε σοκ!

Εκπλήξεις στην Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το X-Factor Chair Challenge;

loading...