Η γνωστή τριλογία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» έκαναν πάταγο για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Το ίδιο συνέβη και με την πρώτη ταινία της σειράς που προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Το αν ήταν αξιόλογη ή όχι, το αν οι πρωταγωνιστές είναι ταλαντούχοι ή όχι, είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Δείτεω ακόμη: Όταν η Dakota Johnson ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο και ξεκουμπώθηκε το μπούστο της

Το θέμα είναι ότι η δεύτερη ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2017 και το κοινό πρέπει να είναι ζεστό για να την υποδεχθεί!

Με τη λογική αυτή, λοιπόν, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Dakota Johnson προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον παρτενέρ της, Jamie Dornan.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen « Watch what happens Live», ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θεωρεί ότι είναι δίκαιο που στην πρώτη ταινία είχε περισσότερες γυμνές σκηνές απ΄ότι ο συμπρωταγωνιστής της. Κι εκείνη απάντησε «Ενδιαφέρουσα ερώτηση.  Πιθανότατα θα μπλέξω με αυτή την απάντηση, αλλά ναι, θα τον γδύσω εντελώς στην επόμενη ταινία. Όλες θέλουν να δουν τον… «D». Θα πρέπει να κάνουμε μια κίνηση, μια εκστρατεία γι’ αυτό».

Δείτε ακόμη: Κάθεστε; Δείτε τη Dakota Johnson μόνο με το μαγιό της!

loading...