Συναγερμός σήμανε στα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen το πρωί της Πέμπτης, καθώς χτύπησαν κόκκινο σε αρκετά τέταρτα. Δύο εκπομπές ήταν αυτές που τρέλαναν τους μετρητές, ενώ πολλές έδωσαν μεγάλο αγώνα για να κρατηθούν ζωντανές στην τηλεοπτική αρένα.

Δείτε ακόμη: Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανεβάζει τη θερμοκρασία στο στούντιο με έναν καταπληκτικό αισθησιακό χορό!!!

Συγκεκριμένα, στο σύνολο της ημέρας, μόνο δύο φορές διακρίνουμε στους πίνακες τηλεθέασης νούμερα που αγγίζουν το 40%: στη μία περίπτωση, μεταξύ 09:00 – 10:00, όταν το νεανικό κοινό επέλεξε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο σε ποσοστό 40,8% και στην δεύτερη περίπτωση μεταξύ 11:00 – 11:30 όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χτύπησαν 40% στο σύνολο. Με δεδομένο ότι έχουμε έξι πολύ πρωινές εκπομπές και έξι που ξεκινούν αργότερα, τα σχόλια είναι περιττά για όποιον καταφέρνει να σκαρφαλώνει τόσο ψηλά. Οι τηλεθεατές μιλούν και τα μηνύματα που στέλνουν είναι σαφή.

Κατά τ’ άλλα, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει άρχοντας στην πρωινή ενημέρωση με διαφορά από τους υπόλοιπους, η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο -ειδικά στο νεανικό κοινό- και η Ζήνα Κουτσελίνη έχει σχεδόν διπλασιάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλυπτικό σταυροπόδι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο εορταστικό «Happy Day»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαρισμένος ο Λιάγκας στην εκπομπή: «Ήταν η χειρότερη τηλεοπτική στιγμή…» – Ποια «καρφώνει» on air;

loading...