Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου;

Η prime time της Παρασκευής απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι της τηλεθέασης με τα live του X Factor. Το show του ΣΚΑΪ έχει να αντιμετωπίσει κάθε Παρασκευή δύο προγράμματα με πιστό κοινό που έχει διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια. Από τη μία ο 3ος κύκλος της καθημερινής σειράς Μπρούσκο στον ΑΝΤ1 και από την άλλη οι υποθέσεις με τις οποίες καταπιάνεται η Αγγελική Νικολούλη.

Με το live του να διαρκεί κατά ένα τέταρτο νωρίτερα καθώς οι παίκτες μειώνονται, και έπειτα από μία μάχη που δόθηκε ανάμεσα στους παίκτες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, το 3ο live του X Factor ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο πριν τη 1 το πρωί σημειώνοντας 21,3% κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,6% στο δυναμικό κοινό 15 -44, κοντά δηλαδή στα ποσοστά του 2ου live.

Το Μπρούσκο ύψωσε ισχυρό οχυρό κερδίζοντας το 29,5% στο γενικό σύνολο και βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του μπροστά από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό όμως τα ποσοστά του ήταν κατά μέσο όρο στο 22,4% και το X Factor πήρε προβάδισμα μετά τις 21:45 διατηρώντας το για όλη την υπόλοιπη βραδιά απέναντι και στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.  Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού έφτασε μάλιστα στο 34,4%.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 3ο live!

Η υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου απασχόλησε όπως αναφέρει το zappit, το «Φως στο Τούνελ» που με τη σειρά του κοντραρίστηκε με το X Factor μετά τις 23:00, σημειώνοντας στο γενικό σύνολο 23,4% και στο δυναμικό κοινό 19,6%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρωτοφανής επίθεση του Θεοφάνους σε διαγωνιζόμενο: «Είσαι καλύτερα για το YFSF γιατί…»

Ανατροπή! Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το 3o live του X- Factor

Απίστευτο! Δεν πάει ο νους σας τι γράφει πάνω στον τάφο του Ντίνου Ηλιόπουλου (Βίντεο)

 

 

loading...