Ο Νικήτας πιστεύει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα, αλλά αυτή καθυστερεί να δώσει την απάντησή της. Παράλληλα, η Μαρίνα μπλέκεται σε νέες περιπέτειες, ενώ ο Μηνάς κάνει καζούρα στη Βούλα που μπερδεύει τις μέρες και κοιμάται σε μια παράσταση…

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Νικήτα και τη Στέλλα να μαθαίνουν ένα ευχάριστο γεγονός που αλλάζει τη ζωή τους. Αναφερόμαστε φυσικά στην εγκυμοσύνη. Τώρα ο Νικήτας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τη σχέση τους ακόμη ένα βήμα παραπέρα και να της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά δεν πετυχαίνει ούτε το χρόνο, ούτε τον τρόπο. Κι όσο η απάντησή της αργεί, αγχώνεται. Κι όσο αγχώνεται, αρχίζει η μουρμούρα.
Η Μαρίνα αποφασίζει να περάσει από οντισιόν για μια θέση σε σεμινάρια υποκριτικής με ένα διάσημο σκηνοθέτη, στο Δήμο Χαλανδρίου. Η ίδια δεν χάνει χρόνο και ξεκινά να κάνει πρόβες, με «βοηθό» τον Ηλία και αμφιλεγόμενες επιλογές στις σκηνές που διαλέγει. Παράλληλα, η Βούλα «ψήνει», μέσω εκβιασμού, τον Μηνά ν’ ανέβουν στην ταράτσα να δουν την πανσέληνο. Μια πρόκα σ’ ένα μαδέρι όμως, της χαλάει τα σχέδια και τους κάνει άνω-κάτω.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Πυροβολισμοί στο σπίτι της Μελίνας – Ο Σήφης την προστατεύει!

Η νέα «περιπέτεια» της Μαρίνας
Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ναυτίες, υπνηλίες, απότομες αλλαγές διάθεσης, αποδιοργανώνουν τη Στέλλα, η οποία εκτός από την κατάσταση της υγείας της ανησυχεί και για τη θέση της στη δουλειά, μην της την πάρει ο «αιώνιος» αντίπαλος. Παράλληλα, όμως, δοκιμάζει και την υπομονή του Νικήτα, που καταλαβαίνει πως οι μέρες της γαλήνης θα αργήσουν να έρθουν ξανά σπίτι τους.
Μια ασθενής του ιατρείου που έχει «καπελερί», ζητάει από τη Μαρίνα να φοράει τα καπέλα του μαγαζιού της για να της τα διαφημίζει, αφού τη θεωρεί fashion-icon. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό της Μαρίνας, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως νόμιζε.
Τέλος, η Βούλα μπερδεύει τις μέρες και ο Μηνάς την πειράζει λέγοντας πως δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να παραδεχτεί ότι μεγαλώνει. Κι όταν μάλιστα την παίρνει ο ύπνος στη διάρκεια μιας παράστασης, του δίνει τα «όπλα» για ακόμα περισσότερη καζούρα.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό! Μπρούσκο: «Τέρας θα φτύσεις αίμα!» – Η Χρυσάνθη «τελειώνει» τον Διαμαντή!

loading...