Για να μην αγωνιάτε… Το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις στο Μπρούσκο! Πηγή μας αυτή την φορά είναι το περιοδικό Tv24…

Η αιφνιδιαστική αναχώρηση της Κωνσταντίνας για Φιλιατρά βάζει τον Χαρίδημο σε υποψίες, οι οποίες ενισχύονται όταν ανακαλύπτει πως απουσιάζει εκτός Χανίων και ο χασάπης. Ο Μύρος αρχίζει να στριμώχνει τη Δάφνη να του χαρίσει έναν απόγονο, ενώ την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις της Κορίνας στον Χρήστο θα τον τρομοκρατήσουν: «Εχω πιάσει δουλειά σερβιτόρα σ’ ένα μαγαζί έξω από τα Χανιά. Εμαθα ότι ήρθες κι έπρεπε να σου μιλήσω. Είμαι έγκυος 4 μηνών από σένα!», του λέει και ο Χρήστος παθαίνει πανικό.

Ο Αλκιβιάδης, έχοντας βγει εκτός ελέγχου, εμφανίζεται στον Παύλο και τη Χρυσάνθη, εκτοξεύοντας απειλές για τον Σήφη: «Το γιο σου θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Θα τον βρω και θα σου τον φέρω νεκρό στην πόρτα», λέει στον Παύλο που γίνεται έξαλλος. Λίγο αργότερα δεν διστάζει να κολλήσει το όπλο στον κρόταφο της Γεσθημανής, απαιτώντας να του αποκαλύψει πού κρύβονται οι δύο παράνομοι εραστές. Στο μεταξύ, η Μελίνα νιώθοντας ερωτευμένη με τον Αχιλλέα όπως τον πρώτο καιρό, του ζητάει να επιστρέψει κοντά του στην Κύπρο.

Χαμός στο Μπρούσκο! Η Μαρίνα μαθαίνει για την σχέση Νεκτάριου – Αλεξάνδρας!

Άσχημος χωρισμός στο Μπρούσκο: Ο Μύρος μαθαίνει το παρελθόν της Δάφνης!

Αποκλειστικό! Νέα πρόσωπα στο «Μπρούσκο» και ηχηρή αποχώρηση στα «Δίδυμα Φεγγάρια»…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ