Από την Μαρία Μεταξητινού.

Η ώρα που η Αριάδνη αποκαλύπτει τα πάντα έφτασε και προκάλεσε μεγάλο σεισμό στη ζωή του Ματθαίου και της Αναστασίας. Η Μελίνα συνεχίζει ν’ απολάμβάνει την εγκυμοσύνη της και την τρυφερότητα του Αχιλλέα, ενώ αντίθετα, η ζωή του Σήφη διαλύεται καθώς η εξέλιξη με την υγεία του μωρού του δεν είναι καλή και αμέσως μετά το θάνατό του σειρά έχουν οι κόντρες και ο χωρισμός με την Ολγα.
Η Αριάδνη προσπαθεί να βρει το θάρρος να αποκαλύψει στον Ματθαίο το μεγάλο της μυστικό, ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα αγωνιούν για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Στο μεταξύ, ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σε απόσταση την Αναστασία, ενώ αυτή, έχοντας βάλει στην άκρη τον εγωισμό της, κάνει κάθε προσπάθεια για να τον πλησιάσει. Η Δάφνη αδυνατεί να χαρεί με το περιεχόμενο της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, αφού ανησυχεί για το πώς θα αποκαλύψει στον Μάρκο ότι πλέον η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά. Κι ενώ ο Σήφης με την Ολγα περνάνε δραματικές στιγμές αγωνίας για το πρόωρο μωρό τους, η Μελίνα φαίνεται να έχει επηρεαστεί από το γεγονός, ανησυχώντας για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Μπρούσκο: «Φύγε! Σε σιχαίνομαι» – Η Αναστασία παθαίνει νευρικό κλονισμό και επιτίθεται στον Ματθαίο!

Παίρνοντας απόφαση λογικής κι όχι καρδιάς, η Δήμητρα κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας στον Πάτροκλο. Ο Μάρκος θέλοντας να ξεσκεπάσει τα ψέματα της Δάφνης, καλεί ως μάρτυρα τον Μανωλιό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να του βγάλει στη φόρα τα δικά του άπλυτα. Μελίνα και Αχιλλέας γυρνάνε απογοητευμένοι από το γυναικολόγο, μιας κι έχει αποφασίσει να μην τους αποκαλύψει μέχρι τέλους το φύλο του μωρού τους. Οι μέρες περνούν και η σχέση Σήφη-Ολγας, μετά το χαμό του παιδιού τους, είναι γεμάτη εντάσεις. Με αφορμή το γάμο του Χρήστου, όπου ο Σήφης της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάει, ξεσπάει και ο τσακωμός που θα είναι καταλυτικός για τη σχέση τους, καθώς ο Σήφης έξαλλος με τη συμπεριφορά της, της λέει: «Δεν μου αρέσει το στυλάκι σου. Αν θες κιόλας, χωρίζουμε»! Η Αννα κι ο Διαμαντής μαθαίνουν από τη Χρυσάνθη ότι πιθανόν ο Πάτροκλος να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα. «Εμαθα πως ένα παιδί στην ηλικία του Πάτροκλου είναι στο νοσοκομείο από ατύχημα με μηχανή. Εμένα δεν μου δίνουν πληροφορίες, γιατί δεν είμαι συγγενής είπαν», τους λέει του ζητάει να μάθουν αυτοί αν είναι όντως ο Πάτροκλος. Παράλληλα, ο Σήφης ανακοινώνει στον Αχιλλέα πως επιθυμεί τη διάλυση της εταιρείας τους: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, μετά και από τα τελευταία γεγονότα που έγιναν με την Αναστασία, να διαλύσουμε το συνεταιρισμό», λέει ο Σήφης και ο Αχιλλέας τα χάνει προς στιγμή.
Η ώρα του γάμου της Αλίκης και του Χρήστου φτάνει, μια απροσεξία όμως του Μανωλιού θα σταθεί εμπόδιο στο να ξεκινήσει το μυστήριο.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Δείτε ακόμη: Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Το «τέλος» ενός ζευγαριού – Ποια η συνέχεια της σειράς;

loading...