Η Μελίνα βρίσκεται στον όγδοο μήνα της κύησής της και ετοιμάζει έκπληξη στον Αχιλλέα για τα γενέθλιά του. Η έκπληξη όμως έρχεται από αλλού. Την ώρα που είναι όλοι μαζεμένοι στο σπίτι της για να σβήσουν τα κεράκια, τη Μελίνα την πιάνουν πόνοι. Είναι πόνοι γέννας που όσο πάνε γίνονται ακόμα και πιο δυνατοί…Δείτε την συνταρακτική εξέλιξη της σειράς μόνο στο Youweekly.gr

Η Μελίνα κάνει μορφασμούς πόνου και ο Αχιλλέας τα χάνει και φωνάζει σαν τρελός για να βρει τον Θεοδόση, το γιατρό της Μελίνας. Επικρατεί πανικός, δεν βρίσκει το κινητό του, η Μελίνα ουρλιάζει και ο Αχιλλέας δεν βρίσκει το γιατρό. Η Δήμητρα με τον Ματθαίο και τον Νεκτάριο του λένε να φύγουν για το νοσοκομείο και το ίδιο του λέει και ο γιατρός μόλις τον ενημερώνει. Ο Αχιλλέας παθαίνει πανικό, ούτε καν να οδηγήσει δεν μπορεί και αναλαμβάνει ο Ματθαίος να τους πάει στο νοσοκομείο.
Μόλις φτάνουν έρχεται και ο γιατρός: «Η Μελίνα πονάει, πού ήσουν;», τον βουτάει με νεύρα ο Αχιλλέας και ο γιατρός που καταλαβαίνει την κατάσταση, προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Αχιλλέα ήρεμα, δεν θέλω πανικό. Πρόσεξε γιατί δεν θα σε βάλω μέσα στον τοκετό. Εχουμε τοκετό, αργούμε βέβαια ακόμη, γιατί η διαστολή είναι ανεπαρκής», του λέει. Ο Αχιλλέας ούτε καν ακούει τι του λέει και κάνει σαν τρελός: «Δηλαδή γεννάμε; Γεννάμε τώρα; Πού την έχουν; Εδώ την έχουν;», του λέει και πριν προλάβει να τον σταματήσει ο γιατρός, ήδη αυτός έχει μπει μέσα στο δωμάτιο που ετοιμάζουν τη Μελίνα. Μόλις τον βλέπει η κοπέλα τον αγκαλιάζει: «Αχιλλέα μου, θα γεννήσουμε! Πες μου ότι όλα θα πάνε καλά, ότι το μωρό μας έχει πάρει βάρος και δεν υπάρχει πρόβλημα», του λέει κι αρχίζει να ουρλιάζει από τους πόνους, ενώ ο Αχιλλέας χτυπιέται και αρπάζει πάλι το γιατρό φωνάζοντας: «Πονάει! Γιατί την αφήνεις να πονάει; Κάνε κάτι να μη πονάει! ΤΩΡΑ!». Φυσικά, ο γιατρός δεν αντέχει και τον πετάει έξω.

Ο Αχιλλέας, γεμάτος τρελή αγωνία στο πλευρό της Μελίνας
Ο Αχιλλέας, γεμάτος τρελή αγωνία στο πλευρό της Μελίνας

Πανικός στο «Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος χάνει τον έλεγχο και πυροβολεί την…

Η Μελίνα ταλαιπωρείται και αναγκάζεται σε καισαρική

Οι ώρες περνάνε και η Μελίνα πονάει όλο και πιο πολύ, αλλά η κατάστασή της δεν βοηθάει να γεννήσει. Ο γιατρός έχει ν’ αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη γέννα, καθώς η κοπέλα δεν είχε μπει καν στο μήνα της και από την άλλη τον Αχιλλέα που δεν τον αφήνει στιγμή και μπαινοβγαίνει στο θάλαμο. Τελικά ο γιατρός αποφασίζει να τον βάλει μέσα για να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του, αλλά με προϋποθέσεις.
Η Μελίνα συνεχίζει να πονάει φριχτά και γιατρός της λέει ότι δεν μπορεί να την αφήσει άλλο και θα πρέπει να της πάρει το μωρό με καισαρική τομή. Η Μελίνα όμως δεν θέλει: «Σε παρακαλώ, θέλω να γεννήσω φυσιολογικά», του λέει και ο γιατρός κάνει προς στιγμή μια μικρή υποχώρηση: «Αν και δεν θ’ αλλάξει κάτι, σε αφήνω λίγο ακόμη». Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά η Μελίνα αρχίζει πάλι να ουρλιάζει από τους πόνους και ο Αχιλλέας πανικοβάλλεται: «Δεν μπορώ να τη βλέπω να πονάει, δεν αντέχω όταν πονάει. Τρέμω ολόκληρος, μουδιάζω, κάνε κάτι. Δεν θέλω να πονάει, το κατάλαβες;», λέει στο γιατρό και παθαίνει κρίση πανικού, ενώ ο γιατρός τώρα προσπαθεί να συνεφέρει τον Αχιλλέα: «Ηρέμησε, πάρε βαθιές ανάσες», του λέει, ενώ και η Μελίνα του λέει να σταματήσει γιατί την πανικοβάλλει. Μετά από λίγα λεπτά ο πόνος επανέρχεται και η Μελίνα πλέον είναι τελείως εξαντλημένη, κάτι που ο γιατρός βλέπει και θέλει να το σταματήσει για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα: «Μελίνα, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ κι εσύ και το μωρό. Αρκετά σε άκουσα, πάμε για καισαρική επιτόπου. Θα σου κάνω επισκληρίδιο αναισθησία», της εξηγεί ήρεμα. Ο γιατρός στη συνέχεια βγάζει έξω τον Αχιλλέα, που πάλι έχει αρχίσει να τρέμει, και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην καισαρική.
Ολοι είναι έξω στο διάδρομο και περιμένουν με αγωνία, ενώ η Δήμητρα λέει ότι είναι λογικό να μην κάνει φυσιολογικό τοκετό, καθώς η Μελίνα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ο Αχιλλέας τώρα μαζί με τον πανικό του έχει και την αγωνία για το τι γίνεται πίσω από την κλειστή πόρτα του χειρουργείου: «Πάνε για καισαρική και με πέταξε έξω! Κι η Μελίνα θα ’ναι μόνη της εκεί μέσα!», φωνάζει.
Στο μεταξύ, η Δήμητρα τηλεφωνεί στη Βασιλική να την ενημερώσει κι αυτή πληροφορεί και τον Σήφη, ο οποίος ρωτάει με αγωνία τη Βασιλική: «Δεν γέννησε ακόμα η Μελίνα; Γιατί, υπάρχουν επιπλοκές;». Η Βασιλική του λέει πως απ’ ό,τι ξέρει είναι καλά, αλλά θα κάνει καισαρική και ο Σήφης της ζητάει να τον ενημερώσει όταν θα έχει νέα, ενώ το μυαλό του πηγαίνει στην πρώτη της εγκυμοσύνη όταν ήταν 17 χρονών και της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση, κάτι που κάνει τον Σήφη ν’ ανατριχιάσει από το φόβο του.

Η Μελίνα γεννάει κοριτσάκι 2,5 κιλά!

Μετά από αρκετή ώρα αγωνίας, έρχεται ο γιατρός και ο Αχιλλέας πέφτει πάνω του: «Τι; Γεννήσαμε;», του λέει. «Επρεπε να σου κάνω πλάκα, αλλά σε λυπάμαι. Να σας ζήσει! Και η μητέρα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Δύο πεντακόσια. Σε λίγο θα μπορέσεις να τις δεις και τις δύο». Ο Αχιλλέας που δεν καταλαβαίνει τον ξαναρωτάει αν έκανε αγόρι ή κορίτσι και αμέσως μετά κλαίει από τη χαρά του, τους αγκαλιάζει όλους και αρχίζει να φωνάζει: «Αυτό ήθελα! Κορίτσι ήθελα, κορίτσι»!
Ολοι του εύχονται, αλλά ο Αχιλλέας ζητάει αμέσως να δει τη Μελίνα και το μωρό. Ο γιατρός του απαντάει: «Τη Μελίνα την ετοιμάζουν, σε λίγο θα τη δεις, αλλά το μωρό δεν μπορείς να το δεις γιατί το μεταφέραμε στη θερμοκοιτίδα». Ο Αχιλλέας τρομάζει: «Γιατί; Αφού μπήκα στο γκουγκλ και είδα… Δυόμισι κιλά γεννήθηκε… κοτζάμ κορίτσαρος, δεν χρειάζεται θερμοκοιτίδα», του λέει και ο γιατρός του εξηγεί ότι χρειάζεται αυξημένη φροντίδα και ότι θα του πει αργότερα πότε μπορεί να τη δει.
Η Βασιλική μαθαίνει τελικά ότι η Μελίνα γέννησε και τηλεφωνεί αμέσως στον Σήφη: «Γέννησε Σήφη. Κοριτσάκι, δυόμισι κιλά», του λέει γεμάτη χαρά, αλλά και ο Σήφης δείχνει πολύ συγκινημένος.
Η ώρα περνάει και ο Αχιλλέας ανυπομονεί να δει τη γυναίκα του: «Ε, μα δεν γίνεται αυτό το πράγμα… Γιατί δεν με φωνάζουν να τη δω; Θα τρελαθώ. Αν έχει πάθει κάτι η Μελίνα και μου το κρύβει, θα τον λούσω με βενζίνη και θα τον κάψω μέσα στη Μακαρίου τον Θεοδόση. Μπουρλότο θα τον κάνω», τους λέει, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τις απειλές του, τον ειδοποιεί ο Νεκτάριος ότι ανεβάζουν τη Μελίνα στο δωμάτιο και σε μισή ώρα θα μπορεί να τη δει. Σε λίγα λεπτά το ζευγάρι είναι μαζί και τρισευτυχισμένο. Η Μελίνα αγκαλιάζει τον άντρα της: «Αγάπη μου, τα κατάφερα!», του λέει και ο Αχιλλέας με δάκρυα στα μάτια την κοιτάζει με λατρεία και της απαντάει: «Ναι και μου έκανες το ωραιότερο δώρο της ζωή μου στα γενέθλιά μου!».

Για περισσότερα τηλεοπτικά θεματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Συμμαθητές: Ο Παύλος απολύει την Τατιάνα!

«Το Μπρούσκο δεν θα έχει ευτυχισμένο φινάλε!»: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει το τέλος…

Αποκλειστικό! Δίδυμα Φεγγάρια: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

loading...