Μόνο εδώ στο Youweekly.gr, θα διαβάζετε κάθε εβδομάδα συγκλονιστικές εξελίξεις για το Μπρούσκο, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Η πηγή μας αυτή την φορά είναι το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό, «TV Ζάπινγκ«. Ετοιμαστείτε για απίστευτες εξελίξεις…  Σας έχουμε τί ακριβώς θα συμβεί στη σειρά με λεπτομέρειες και διαλόγους που δεν θα τους πιστεύετε…

Η Μελίνα βρίσκεται στο πλευρό της φίλης της Βασιλικής και αποφασίζει να προχωρήσει σε ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος ο οποίος έχει βαλθεί να βγάλει από τη μέση τα δύο κορίτσια. Η παγίδα όμως που έχει σχεδιάσει η Μελίνα την οδηγεί μαζί με τη Βασιλική σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η Μελίνα βρίσκεται στα Χανιά για να μείνει μαζί με τη Βασιλική, η οποία έχει περάσει εφιαλτικές μέρες με ένα δολοφόνο να την κυνηγά και να της στέλνει απειλητικά μηνύματα. Ο Αχιλλέας, αν και θέλει να είναι μαζί της, δεν μπορεί και με μισή καρδιά βρίσκεται στην Κύπρο.
Η Μελίνα διαδίδει επίτηδες ότι το βράδυ θα είναι με τη Βασιλική στο σπίτι της για να το ακούσει ο δολοφόνος, να εμφανιστεί και να τον πιάσουν τα παλικάρια του Σήφη, τους οποίους είχε ζητήσει η Μελίνα νωρίτερα. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας έχει τη διαβεβαίωσή της ότι δεν θα είναι μόνη και ότι θα παραμείνει στο ξενοδοχείο κι όχι στο σπίτι της Βασιλικής. Το κόλπο αρχίζει, αλλά οι άντρες του Σήφη δεν έχουν πάρει το μήνυμά του και δεν έχουν πάει να φυλάνε το σπίτι της Βασιλικής. Ο δε Σήφης είναι στην ταβέρνα με τον Μηνά και δεν ξέρουν τίποτα. Ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στη Μελίνα κι εκείνη του λέει ψέματα ότι είναι στο ξενοδοχείο, ενώ ο Αχιλλέας ξέρει ότι του λέει ψέματα.

Χαμός στο Μπρούσκο: «Πόσο φτηνοί είστε!» – Η Όλγα πιάνει στα πράσα τον Σήφη και την Μελίνα!
Δεν περνάει λίγη ώρα και ο δολοφόνος εμφανίζεται. Τα κορίτσια είναι τρομοκρατημένα, αλλά πιστεύουν ότι θα τον πιάσουν οι άντρες του Σήφη. Μόλις ο δολοφόνος σπάει το παράθυρο και καταλαβαίνουν ότι κάτι πάει στραβά, τρέχουν, ανοίγουν την πόρτα και αρχίζουν να τρέχουν, ενώ ο δολοφόνος τραυματισμένος τις κυνηγάει με λύσσα.
Ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στο σπίτι της Βασιλικής και δεν το σηκώνει κανείς, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το κινητό της Μελίνας. «Μελίνα, γιατί δεν απαντάς; Μου έχει φύγει η ψυχή, το καταλαβαίνεις;», της αφήνει μήνυμα ο Αχιλλέας και η αγωνία του είναι στο κατακόρυφο. Την ίδια στιγμή, ο Μηνάς με τον Σήφη αρχίζουν να ψάχνουν κι αυτοί, τηλεφωνούν αλλά δεν βρίσκουν κανέναν: «Μα τι έχει γίνει τώρα; Ανησυχώ πολύ», λέει ο Σήφης και φοβάται ότι κάτι κακό έχει γίνει. Οι ώρες περνούν και η Μελίνα είναι ακόμα εξαφανισμένη. Ο Αχιλλέας τρέμει για τη ζωή της, πάει στο σπίτι του Νεκτάριου και ξανατηλεφωνεί, αλλά τίποτα πάλι: «Δεν ξέρω… Δεν την καταλαβαίνω πια. Κάνει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι», λέει ταραγμένος. Αμέσως μετά τηλεφωνεί στον Σήφη: «Η Μελίνα μού είχε πει ότι θα μείνουν με τη Βασιλική στο ξενοδοχείο. Την πήρα στο κινητό και επέμενε ότι είναι στο ξενοδοχείο, ενώ ήταν ήδη στο σπίτι της Βασιλικής. Πήρα τηλέφωνο στο σταθερό και το άκουσα να χτυπάει. Σήφη, πάρ’ το σοβαρά αυτό που σου λέω. Κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει. Η Μελίνα και η Βασιλική κινδυνεύουν», του λέει και τον παρακαλεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν να τις βρει.
Ο Σήφης με τον Μηνά πηγαίνουν στο σπίτι της Βασιλικής και βλέπουν το τζάμι σπασμένο και τα κορίτσια άφαντα. Ο Αχιλλέας μέσα την αγωνία τηλεφωνεί στον Σήφη, ο οποίος του λέει: «Δεν είναι εδώ, αλλά έχουν αφήσει τις τσάντες τους και τα κινητά τους. Και το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας είναι ανοιχτό». Ο Αχιλλέας είναι σε απόγνωση: «Οχι, το κέρατό μου. Οχι… Εχουν παρατήσει εκεί τα πράγματά τους και έχουν εξαφανιστεί», ουρλιάζει, ενώ ο Σήφης πάει στην αστυνομία!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής! Ποια αγαπημένη εκπομπή στον Alpha κόβεται;

Δείτε ακόμη: Αρναούτογλου VS Κωστόπουλος : H πιο σκληρή τους τηλεοπτική αναμέτρηση – Ποιός κέρδισε με απόσταση αναπνοής;

Δείτε ακόμη: Δίδυμα φεγγάρια: Απίστευτο, αλλά σκοτώνουν την Αγάπη – Το σατανικό σχέδιο του…

loading...