Η Μελίνα συμπεριφέρεται κάπως περίεργα και ο Αχιλλέας ανησυχεί, αλλά η έκπληξη που του κάνει αποζημιώνει όλες του τις ανησυχίες και τις σκέψεις ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό. Η Μελίνα αυτή τη φορά τα καταφέρνει και του ανακοινώνει ότι περιμένουν το δικό τους παιδί.

Η Μελίνα ζητά από τον Αχιλλέα να γυρίσει στο σπίτι γιατί του έχει μια έκπληξη, αλλά μόλις γυρίζει τη βρίσκει πάρα πολύ σοβαρή και έχει περιέργεια γιατί έχει αυτό το ύφος. Η Μελίνα του λέει να κάτσει για να μην πέσει ξερός, τον αφήνει λίγo στην αγωνία και μετά του λέει: «Αχιλλέα, είμαι έγκυος».
O Aχιλλέας τα χάνει: «Περίμενε, μισό λεπτό, γιατί έχω μείνει. Είσαι έγκυος; Πώς έγινε αυτό;». Η Μελίνα βάζει τα γέλια γιατί ο Αχιλλέας από τη χαρά του έχει γίνει τελείως κωμικός: «Τι ρωτάς; Με τον γνωστό τρόπο, τον μοναδικό, τον δικό σου. Το πιστεύεις; Είναι σαν να ζω όνειρο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και το λέω για να το ακούω και η ίδια. Είμαι έγκυος Αχιλλέα. Είμαι έγκυος! Κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω, το ξέρω».
Ο Αχιλλέας την πιάνει αγκαλιά και την τριγυρίζει στον αέρα: «Αγάπη μου, μωρό μου. Τι χαρά είναι αυτή! Πες τα μου όλα από την αρχή. Πήγες στο γιατρό;».

Δείτε ακόμη: “Ραγισμένες καρδιές»: Η Ντιλαρά έγκυος από τον εχθρό του Τζιχάν! Εξέλιξη – σοκ!
Η Μελίνα του λέει ότι δεν έχει πάει ακόμα στο γιατρό και ότι απλά έκανε το τεστ μόνη της. Ο Αχιλλέας επειδή φοβάται μήπως κάνει κάποιο λάθος και πληγωθεί ακόμα περισσότερο, επιμένει να πάνε στο γιατρό: «Αγάπη μου, δεν θέλω να σου κόψω τη χαρά, αλλά αυτά τα τεστ είναι αξιόπιστα; Δεν λέω τίποτα, αλλά θέλω να μας το πει ο γυναικολόγος για να είμαστε σίγουροι» και της ζητά να πάρει αμέσως να κλείσει ραντεβού.
Το ζευγάρι πηγαίνει στο γιατρό γεμάτο αγωνία: «Τι προαίσθημα έχεις. Πες μου;», λέει η Μελίνα στον Αχιλλέα κι εκείνος της σφίγγει το χέρι και της δίνει κουράγιο.
Ο γιατρός παίρνει τη Μελίνα για εξέταση και ο Αχιλλέας έξω σκέφτεται τη φορά που η Μελίνα είχε αποβάλλει και δεν θέλει με τίποτα να το ξαναζήσει. Η Μελίνα βγαίνει από την εξέταση και φοβάται κι αυτή μήπως έχει κάνει λάθος και ξεσηκώνει άδικα και τον Αχιλλέα. Η αγωνία και των δυο τους είναι στο κατακόρυφο μέχρι που τους φωνάζει ο γιατρός και τους λέει: «Συγχαρητήρια. Μελίνα είσαι έγκυος!».

Δείτε ακόμη: Δείτε τα πρώτα πλάνα από το νέο ζευγάρι στη “Μουρμούρα»

Η χαρά και η συμφωνία τους

Μετά από την επιβεβαίωση του γιατρού, τα συναισθήματα του Αχιλλέα ξεχειλίζουν σαν χείμαρρος: «Δεν κρατιέμαι, θέλω να το πω σε όλο τον κόσμο. Θέλω να βγω στους δρόμους και να φωνάζω. Είμαστε έγκυος!». Η Μελίνα γελάει από χαρά, αλλά και από τη συμπεριφορά του Αχιλλέα: «Εχεις κι εσύ μεγάλη χαρά, σαν κι εμένα», του λέει και συμπληρώνει ότι θέλει να πάνε όλα καλά. Ο Αχιλλέας της ζητάει να είναι ήρεμη: «Ο γιατρός ήταν πολύ θετικός. Είπε ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τι είπε; Καλή ψυχολογία χρειάζεσαι, θα κάνω τα πάντα αγάπη μου για να είσαι ήρεμη και χαρούμενη. Θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι και θα σου τα φέρνω όλα στα χέρια. Δεν θα κουνήσεις βήμα». Εχουν αρχίσει πια να το συνειδητοποιούν και η Μελίνα του λέει να σταματήσει να της φέρεται σαν άρρωστη: «Αχιλλέα, ξέχνα το, ο γιατρός δεν είπε να μείνω στο κρεβάτι. Μην αρχίσεις να μου φέρεσαι διαφορετικά, θα φρικάρω».
Μέχρι στιγμής το καλό νέο το ξέρει μόνο το ζευγάρι και ο Αχιλλέας θέλει να πάρει τους δικούς του, τον Ματθαίο και τον Νεκτάριο να τους το πει, αλλά η Μελίνα τον σταματάει: «Μην τολμήσεις και το κάνεις, αφού το ξέρεις ότι είμαι προληπτική σ’ αυτό το θέμα. Μετά από τον 4ο μήνα, να πάνε όλα καλά και θα τους το πούμε».
Ο Αχιλλέας πλέον δεν της χαλάει κανένα χατ’ιρι, συμφωνεί μαζί της, αλλά η Μελίνα γεμάτη ανασφάλεια επιμένει: «Ορκίσου ότι δεν θα το πεις, σε παρακαλώ πολύ»!

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη – σοκ στο Μπρούσκο: “Ο Διαμαντής με βίασε!» – Δείτε τη συνέχεια πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ