Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στο Μπρούσκο και το Υouweekly.gr είναι εδώ για να σας τις μεταφέρει με αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Ροκάκης δεν αφήνει τη Βασιλική σε ησυχία και ο φόβος της όσο πάει και μεγαλώνει. Ηδη βρίσκεται στην Κύπρο στο σπίτι της Μελίνας και του Αχιλλέα, όπου κάποια γεγονότα τη γεμίζουν τρόμο.

Ενώ η Βασιλική βρίσκεται στην Κύπρο, κάποια ανοιχτά φώτα που βλέπει η Κωνσταντίνα στο σπίτι της στα Χανιά τη βάζουν σε υποψίες ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι. Η Κωνσταντίνα παίρνει τον Αχιλλέα να τον ενημερώσει και αυτός την ακούει τρομαγμένος και τη συμβουλεύει να μην ξαναπάει εκεί. Την όλη συζήτηση ακούει όμως ο Χρήστος, ο οποίος παρεμβαίνει: «Επειδή άκουσα, ξέρω για το φως στο σπίτι της Βασιλικής από την Αλίκη. Πιθανόν να κρύβεται ο Ροκάκης πίσω απ’ όλα αυτά. Κι από το φόνο του Πέτρου Κυριακάκη, που έγινε εκεί. Ισως και να μην έχει φύγει από την Κρήτη. Ψυχανώμαλος είναι, δεν αποκλείω να έχει κάνα νταλκά με τη Βασιλική». Ο Αχιλλέας τον ακούει προβληματισμένος και τρομάζει: «Εχει γούστο. Τι κάνουμε; Ανησυχώ τώρα», του λέει και ο Χρήστος τον κοιτάζει και του λέει ότι έχει μια ιδέα για να ξεσκεπάσουν τον Ροκάκη και να του στήσουν παγίδα.

Στο μεταξύ, η Βασιλική λίγο αργότερα παίρνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει: «Αυτός ήταν, ο Ροκάκης», λέει ταραγμένη στη Μελίνα: «Μου είπε “σε θέλω”,.. Παιδιά, αυτός ο τύπος με έχει βάλει στο μάτι, το καταλαβαίνετε; Μου έχει διαλύσει τη ζωή, με κυνηγάει… δεν αντέχω πια», λέει και βάζει τα κλάματα. Ο Αχιλλέας είναι προβληματισμένος, ενώ ο Ματθαίος τη ρωτάει αν φαίνονται τα νούμερα από τις κλήσεις. Η Βασιλική λέει ότι τα νούμερα κάθε φορά είναι και διαφορετικά, ενώ ο Αχιλλέας της ζητάει να του τα προωθήσει για να τα ψάξει.
Στη συνέχεια, μιλάει με τον Χρήστο και του δίνει τα νούμερα για να τα ψάξει. Ο Χρήστος στη συνέχεια βάζει λυτούς και δεμένους στην αστυνομία, αλλά όπως λέει στον Αχιλλέα: «Τα καρτοτηλέφωνα πια στην Ελλάδα δηλώνονται, δεν είναι όπως εδώ στην Κύπρο. Αρα, αν αυτός ο τύπος δεν είναι απλά ένας θαυμαστής αλλά κάποιος με ύποπτο σκοπό, δεν είναι ηλίθιος να παίρνει από ελληνικό καρτοκινητό».

melinjaΕτσι, οι δύο άντρες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βάλουν σε εφαρμογή το επικίνδυνο σχέδιό τους, φυσικά κρυφά από όλους. Ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη και καλεί τον Ματθαίο να του μιλήσει: «Αδελφέ, θέλω να με καλύψεις στη Μελίνα, να πάω ένα 24ωρο κρυφά στην Κρήτη με τον Χρήστο. Είχε κάποιες πληροφορίες. Η Βασιλική κινδυνεύει».
Πραγματικά, ο Ματθαίος λέει ψέματα και ο Αχιλλέας με τον Χρήστο φεύγουν για τα Χανιά, ενώ μόλις φτάνουν πάνε κατευθείαν στο σπίτι της Βασιλικής. Το σχέδιό τους είναι να κρυφτούν και να περιμένουν τον Ροκάκη να μπει στο σπίτι, να τον εγκλωβίσουν και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στην αστυνομία. Ο Ροκάκης όμως δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι και αντί να τον εγκλωβίσουν, τους εγκλωβίζει αυτός. Η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική και ο Αχιλλέας πλέον βρίσκεται στα χέρια του δολοφόνου. Στο μεταξύ, οι ώρες περνάνε, το 24ωρο της κάλυψης που είχε από τον Ματθαίο πέρασε, και ο Αχιλλέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο Ματθαίος ανησυχεί και του τηλεφωνεί συνεχώς χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα όμως αρχίζει να ανησυχεί και η Μελίνα, η οποία δεν ξέρει πού βρίσκεται. Οταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι, ο Ματθαίος αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Η Μελίνα καταρρέει, κλαίει και φοβάται για τη ζωή του άντρα της. Μην μπορώντας να κάνει κάτι από την Κύπρο και με δύο παιδιά, τηλεφωνεί στον Σήφη και τον παρακαλάει να κάνει ό,τι μπορεί να βρει τον Αχιλλέα.
Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Για περισσότερα τηλεοπτικά κάντε κλικ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπρούσκο: Μελίνα-Αχιλλέας: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους και ο νονός – έκπληξη!

Mπρούσκο: Ο μανιακός δολοφόνος ομολογεί γιατί έκανε τις δολοφονίες!

Δίδυμα Φεγγάρια: Σούπερ αποκλειστικό! Ποιος απαγάγει το μωρό της Ελισάβετ!

loading...