Οι σχέσεις του Ματθαίου με την Αναστασία πάνε από το κακό στο χειρότερο, αλλά πάντα υπήρχε μια μικρή ελπίδα, ότι μπορεί να τα ξανάφτιαχναν, καθώς κανείς από τους δύο δεν είχε ξεπεράσει την αγάπη που ένιωθαν.
Ο Ματθαίος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά ακόμα δεν είχε προχωρήσει τίποτα. Μια μέρα πηγαίνει να δει το μωρό της Μελίνας και του Αχιλλέας, όταν του τηλεφωνεί ο δικηγόρος του και του λέει ότι το διαζύγιο βγήκε. Ο Ματθαίος χλωμιάζει και βουρκώνει, ενώ ο Αχιλλέας μόλις τον βλέπει έτσι ταράζεται και τον ρωτάει τι συμβαίνει. Ο Ματθαίος με δάκρυα στα μάτια του εξηγεί: «Μόλις ο Γεράσιμος μού είπε ότι βγήκε το διαζύγιο με την Αναστασία». Η ατμόσφαιρα αμέσως γίνεται βαριά και η Μελίνα τον ρωτάει: «Ματθαίο, το μετάνιωσες που το τράβηξες τόσο πολύ με την Αναστασία και φτάσατε στο διαζύγιο;».

Κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι το διαζύγιο τούς πόνεσε...
Κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι το διαζύγιο τούς πόνεσε…

Ο Ματθαίος παρότι πονάει, δεν θέλει να το παραδεχτεί και της λέει: «Οχι… Οχι, δεν το μετάνιωσα. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Η Αναστασία τα χάλασε όλα». Ο Αχιλλέας όμως καταλαβαίνει πιο πολύ τον αδελφό του και βλέπει το πόσο πονάει. Τον αγκαλιάζει και λέει στη Μελίνα: «Ακόμα και να το είχε μετανοιώσει, περιμένεις να το παραδεχτεί;».
Τον ίδιο πόνο όμως νιώθει και η Αναστασία μόλις το μαθαίνει από το δικηγόρο της στο τηλέφωνο. Μόλις κλείνουν βάζει τα κλάματα. Η καρδιά της γίνεται κομμάτια, ενώ την ίδια στιγμή και ο Ματθαίος αισθάνεται τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω του και κλαίει όταν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι το τέλος της αγάπης τους.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ

Χαμός στο Μπρούσκο: Η Μελίνα αντιμέτωπη με τον Διαμαντή – Τον κλείνει στην φυλακή!

World party τέλος! Τι συμβαίνει με την εκπομπή – Γιατί θα ρίξει αυλαία;

Δίδυμα Φεγγάρια: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

loading...