Από την Μαρία Μεταξητινού

Η βεντέτα που άνοιξε η Αναστασία με τους Σηφαλάκηδες δεν έχει τελειωμό. Μετά τους πυροβολισμούς στον Σήφη, ο στόχος είναι η Αναστασία, η οποία είναι στην Κύπρο προκειμένου να γλιτώσει. Ωστόσο, οι Σηφαλάκηδες δεν το βάζουν κάτω και μέσω Αθήνας φεύγουν από τα Χανιά και πάνε στην Κύπρο να τη βρουν.

Φυσικά, όλα μαθαίνονται στα Χανιά και η πρώτη κίνηση που κάνει ο Σήφης είναι να ειδοποιήσει την Αναστασία να προφυλαχθεί. Τηλεφωνεί στην αδελφή του και της λέει: «Τα ξαδέρφια του Σηφαλάκη έρχονται Κύπρο. Ακουσέ με Αναστασία, για καλό και για κακό, πάρε το παιδί και φύγε από το σπίτι των Ματθαίων. Αν σε αναζητήσουν κάπου, θα είναι εκεί. Εχεις πού να πας; Ολοι θα έρθουν στο δικό σου σπίτι, εσύ φύγε και πήγαινε στο σπίτι της Μελίνας. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι οι Σηφαλάκηδες ξέρουν τα πάντα. Εχει έρθει κι ο πατέρας εδώ, θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε και θα σε ξαναπάρω».
Ο Σήφης αμέσως λέει στον Μηνά να ετοιμαστούν για να φύγουν μαζί στην Κύπρο: «Δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε την Αναστασία μόνη»!

Δείτε ακομη: Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς: Ο Στέφανος δολοφόνος – Σκοτώνει την αδερφή της Μαρίνας!
Η Αναστασία με το παιδί πάνε στο σπίτι της Μελίνας, η οποία τηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του λέει τα δυσάρεστα νέα. «Αγάπη μου, έχω τρομοκρατηθεί τώρα. Τι να κάνω; Να πάρω την πρώτη πτήση και να έρθω;» της λέει ο Αχιλλέας, ο οποίος ρωτάει πώς είναι η Αναστασία. Η Μελίνα του απαντάει να μείνει στη Ρουμανία κοντά στη Μαρίνα και ότι η Αναστασία είναι ψύχραιμη αλλά φοβάται για το παιδί. Ο Αχιλλέας δείχνει τρομοκρατημένος: «Μη διανοηθείς να βγεις από το σπίτι ή να πας μόνη σου πουθενά. Στέλνω αμέσως καμιά δεκαριά άντρες από τα αμπέλια να στηθούν έξω από το σπίτι. Τώρα, μόλις κλείσουμε!». Το ίδιο ανήσυχος είναι και ο Ματθαίος, τόσο για την Αναστασία όσο και για το παιδί τους. Στα Χανιά ο Σήφης ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο με τον Μηνά και συγκεκριμένα στο σπίτι της Μελίνας. Η Ολγα, όμως, λίγο πριν φύγει έχει κάποιους πόνους και συσπάσεις. Ο Σήφης φοβάται μήπως έχει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη και ζητάει από τον Παύλο να πάει με τον Μηνά μέχρι να δει τι γίνεται με την Ολγα, ενώ τηλεφωνεί και στον Ματθαίο: «Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματά μου; Ματθαίο, δεν είναι ώρα για έχθρες. Η Αναστασία κινδυνεύει», του λέει, αλλά ο Ματθαίος κρατάει αποστάσεις: «Το έχουμε υπό έλεγχο. Η Αναστασία είναι στο σπίτι με τη Μελίνα και απέξω είναι δέκα άντρες από τ’ αμπέλια. Επίσης έχει ειδοποιηθεί η κυπριακή αστυνομία. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να μιλάμε οι δυο μας πέντε φορές την ημέρα. Και τώρα παράτα με».
Ο Παύλος με τον Μηνά φτάνουν στο σπίτι της Μελίνας και αμέσως την ευχαριστεί που φιλοξενεί την Αναστασία σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Αμέσως μετά ο Παύλος ζητάει από τον Μάνθο να μαζέψει τους δικούς του άντρες στο κτήμα για να πάνε να οργανωθούν. Ο Μάνθος έχει μαζέψει μερικούς άντρες με όπλα, παίρνουν από ένα όπλο και ο Παύλος με τον Μηνά και μετά από κουβέντα αποφασίζουν να τη στήσουν πάνοπλοι στο σπίτι της Μελίνας. Ο Παύλος τηλεφωνεί στον Σήφη και του λέει ότι σκέφτεται να τους αιφνιδιάσουν στο σπίτι του Ματθαίου, γιατί ήδη έξω από το σπίτι της Μελίνας έχουν τρεις άντρες οπλισμένους. Ο Σήφης τρελαίνεται: «Δεν το στήνετε καλά. Στο σπίτι του Αχιλλέα πρέπει να τους περιμένετε και να τους κάνετε να πιστέψουν ότι είναι αφύλακτο. Επρεπε να είμαι εκεί, ρε γαμώτο. Ακουσέ με, στο σπίτι της Μελίνας να τη στήσετε».
Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την κουβέντα και οι Σηφαλάκηδες κυκλώνουν το σπίτι της Μελίνας. Λίγο πιο κάτω μέσα σ’ ένα τζιπ είναι ο Παύλος με τον Μηνά και τον Μάνθο και σε ένα άλλο αυτοκίνητο οι υπόλοιποι άντρες από το κτήμα. Ο Παύλος δίνει οδηγίες: «Θα πάτε τέσσερις άντρες από την πίσω μεριά να τους κυκλώσετε. Μόνο αν χρειαστεί και είναι μεγάλη ανάγκη θα πυροβολήσετε».

Δείτε ακομη: Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!
Η επιχείρηση στήνεται και ο Παύλος τηλεφωνεί στις γυναίκες μέσα στο σπίτι για να τις προειδοποιήσει: «Αναστασία, δεν θέλω να τρομάξεις, πες και στη Μελίνα να μην πλησιάσετε στα παράθυρα». Οι άντρες του κάνουν σήμα ότι είναι έτοιμοι και ο Παύλος τους λέει ότι θα περιμένουν το δικό του σήμα για να επιτεθούν. Στο μεταξύ, οι γυναίκες έχουν απομακρυνθεί από τα παράθυρα και ενώ η Αναστασία δείχνει ψύχραιμη, η Μελίνα έχει τρομοκρατηθεί και είναι αμήχανη στην κατάστασή της. Οι τέσσερις άντρες του Σηφαλάκη πλησιάζουν στην εξώπορτα του σπιτιού, ενώ οι Παύλος, Μηνάς και Μάνθος κατεβαίνουν από το τζιπ και βγάζουν τα πιστόλια. Ο Παύλος παίρνει ένα τηλέφωνο και λέει: «Τώρα!!!». Οι άντρες του Μάνθου πετάγονται απ’ όλες τις μεριές πυροβολώντας. Οι άντρες του Σηφαλάκη αιφνιδιάζονται, καλύπτονται γρήγορα κάπου έξω από το σπίτι και ανταποδίδουν τους πυροβολισμούς. Παντού ακούγονται πυροβολισμοί από μακριά. Οι Σηφαλάκηδες υποχωρούν προς το παρόν, μπαίνουν γρήγορα σ’ ένα αυτοκίνητο και φεύγουν του σκοτωμού. Ωστόσο, τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί…

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη! Αυτή είναι η νέα ηθοποιός του Μπρούσκο! Πότε θα την δούμε στην σειρά;

loading...