Από την Μαρία Μεταξητινού

O δολοφόνος κινείται συνεχώς απειλητικά και ειδικά η Βασιλική έχει χάσει τον ύπνο της. Η Μελίνα για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να μάθει το φύλο του παιδιού, ενώ ο Σήφης συνεχίζει να πολιορκεί την Αλκηστη χωρίς αποτέλεσμα. Η Ολγα σε έξαλλη κατάσταση παραιτείται από το οινοποιείο και η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Νεκτάριο ότι είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του. Το TV Ζάπινγκ σας αποκαλύπτει τι θα γίνει στο «Μπρούσκο» στα επόμενα πέντε επεισόδια, πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση!!!

Ο δολοφόνος ξαναχτυπά στο σπίτι της Βασιλικής

Μετά την επίθεση, η αστυνομία φυλάει το σπίτι της Βασιλικής, ενώ η Κωνσταντίνα του δίνει το κλειδί του σπιτιού της για να της πάει μια σούπα να φάει. Αυτός πηγαίνει πρώτα και βγάζει αντικλείδι και καθώς κατευθύνεται προς το σπίτι της με σκοπό να τη σκοτώσει, βλέπει τους αστυνομικούς και πάει να φύγει. Στο δρόμο συναντά τον Μανωλιό και του δίνει τη σούπα, λέγοντάς του ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούσε ν’ ανοίξει την πόρτα. Στο μεταξύ, ο Παύλος πιάνει τον Σήφη και τον προειδοποιεί να μην κάνει κάτι με την Αλκηστη γιατί είναι κόρη πολύ καλού του φίλου, αλλά ο Σήφης επιμένει. Η Μελίνα πηγαίνει κρυφά να μάθει το φύλο του μωρού, αλλά στον υπέρηχο μια λάθος στάση του μωρού δεν αφήνει το γιατρό να το δει και για μια ακόμα φορά απογοητεύεται.

Το σημαδιακό όνειρο της Αναστασίας

Ο Νικηφόρος, παρότι έχει φάει ακόμα και ξύλο για τη Λουκία, επιμένει και με την πρώτη ευκαιρία επιμένει ότι την αγαπάει και θα την περιμένει, ενώ αυτή έξαλλη του λέει να μην την ξαναενοχλήσει. Στην Κύπρο η Αλεξάνδρα παρακαλεί τον Νεκτάριο να τον δει και να μιλήσουν, ενώ αυτός αποφασισμένος της υπενθυμίζει ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί. Η Αναστασία βρίσκεται σε απελπισία με τον Ματθαίο και για μια ακόμα φορά βλέπει ένα όνειρο σαν κι αυτά που είχε δει στο παρελθόν και τη στοιχειώνει. Βλέπει δύο φορές την Κατερίνα τη μητέρα της να μπαίνει και να σκοτώνει τον Ματθαίο και μετά την ίδια. Εντρομη τηλεφωνεί στον Ματθαίο να μάθει αν είναι καλά, γιατί είδε κακό όνειρο και αυτός της το κλείνει λέγοντάς της ότι χρησιμοποιεί φτηνές δικαιολογίες να μιλήσουν. Ο Πάτροκλος προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Διαμαντή αλλά αυτός του λέει: «Ούτε νεκρός! Μπορώ να ζήσω και με χωρίς παιδιά»! Τέλος, την ώρα που η Βασιλική μιλάει με τη Μελίνα μέσω σκάιπ, βλέπει το δολοφόνο στο παράθυρό της και βγάζει μια κραυγή.

Αποκλειστικό! «Δίδυμα Φεγγάρια»: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

«Νεκτάριε, περιμένω το παιδί σου»

H Βασιλική αρχίζει να ουρλιάζει: «Μηνά μου, στο παράθυρο ήταν αυτός που σκότωσε την κοπέλα, τον είδα», του λέει, αλλά ο Μηνά της απαντά ότι δεν υπάρχει κανείς στο παράθυρο και να ηρεμήσει. Η Χρυσάνθη βλέποντας το πόσο υποφέρει ο Πάτροκλος, αποφασίζει να τον πάρει και να πάνε μαζί στον Διαμαντή, αλλά αυτός όχι μόνο δεν δέχεται κουβέντα, αλλά τους φέρεται άθλια. «Δρόμο από δω μάνα και γιος», τους λέει και τους διώχνει. Ο Σήφης τελικά καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με την Ακληστη για να μιλήσουν δήθεν για δουλειές, αλλά η Αλκηστη δεν εμφανίζεται ποτέ, ενώ δεν απαντούσε και στα μηνύματά του. Ο Σήφης νευριασμένος φεύγει, για να μάθει κάτι αργότερα που θα του κόψει τα φτερά. Μετά από κάποια έρευνα που κάνουν για το προφίλ του δολοφόνου, μαθαίνουν ότι πρόκειται για έναν που παριστάνει μάλλον τον Δανό, ο οποίος γνωρίζει τα θύματά του από το Facebook, έχει ερωτική επαφή μέσω διαδικτύου και ότι πήγε στην Κρήτη για να συναντήσει το θύμα του και να το σκοτώσει. Ο Πάτροκλος κλαίει στην αγκαλιά της Χρυσάνθης και της εκμυστηρεύεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Δήμητρα. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα πείθει τον Νεκτάριο να συναντηθούν κι εκεί του αποκαλύπτει: «Είμαι έγκυος. Περιμένω το παιδί σου και θα το κρατήσω». Ο Νεκτάριος τρελαίνεται και δεν ξέρει τι να κάνει.

Άγριος καβγάς στο «Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας εγκαταλείπει την Μελίνα!

Η Βασιλική αναγνωρίζει το δολοφόνο

Παράλληλα, ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει στα Χανιά για να στήσει παγίδα στον Πάτροκλο, ενώ η Μελίνα τον παρακαλεί να μη φύγει γιατί φοβάται. Τελικά, με ένα τηλεφώνημα του Σήφη πείθεται και δεν πάει στην Κρήτη. Στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων δεν περνάει μέρα που η Ολγα να μην τσακώνεται με τον Σήφη, μέχρι που η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και αναγκάζεται να του πει: «Δεν μπορώ άλλο. Τέλος!». Παράλληλα, η Βασιλική μόλις συνέρχεται πάει στο καφενείο της Κωνσταντίνας, όπου στο πρόσωπο του Μανούσου βλέπει το δολοφόνο και παγώνει. Ο Ματθαίος για μια ακόμα φορά ζητάει από την Αναστασία να του δώσει το παιδί στην Κύπρο, αλλά αυτή του μιλάει ειρωνικά: «Εχεις κι άλλο γιο να το παίξεις πατέρας», του λέει και συμπληρώνει: «Λέω ν’ ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου». Η Γεσθημανή πάει στο σπίτι τη Δάφνης και της δίνει τελεσίγραφο ότι αν δεν την πάρει τώρα στο σπίτι της θα τα πει όλα στα ανίψια τού συχωρεμένου και δεν θα πάρει τίποτα. Η Δάφνη αναγκαστικά την παίρνει στο σπίτι και ο Μάρκος γίνεται έξαλλος μέχρι που αποφασίζει να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι. Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο και λέει στον Μηνά: «Μηνά μου, όλη μέρα δεν μπορώ να ησυχάσω. Αυτός ο Μανούσος, της Κωνσταντίνας, μοιάζει με κείνο το αγόρι. Το δολοφόνο της κοπέλας».

Η Ολγα πυροβολεί το αυτοκίνητο του Σήφη

Η Ελευθερία, μετά την υπογραφή που την καθιστά συνέταιρο των Ματθαίων, τριγυρίζει στο κτήμα και «τρελαίνει» τον κόσμο με τα καμώματά της. Καμώματα όμως κάνει και η Αλίκη στον Χρήστο, που η νοσταλγία της για την Κύπρο τούς δημιουργεί προβλήματα. Στα Χανιά η Αννα θέλει να κάνει πρόταση στην Ολγα να έρθει στα δικά της κτήματα, ενώ ο Μανούσος μπαίνει ξανά στο Facebook, αυτή τη φορά σαν Πίτερσον, και «χτυπάει» ένα άλλο κορίτσι, τη Μαριάννα. Η Χρυσάνθη συναντιέται και πάλι με τον Παύλο και τον Μάρκο και τους λέει: «Παιδιά, ό,τι είπαμε ισχύει. Θέλω να τον τσακίσουμε τον Διαμαντή, αλλά σας ζητάω σαν προσωπική χάρη να το παγώσουμε για λίγο. Είμαι σε πολύ καλό σημείο με τον Πάτροκλο και δεν θέλω να δημιουργηθεί νέο ρήγμα. Μόλις κατάφερα ν’ αποκαταστήσω τη σχέση μου μαζί του». Η Ολγα μεθάει και με μια καραμπίνα πυροβολεί το αυτοκίνητο του Σήφη, ενώ ο Νικηφόρος με εντολή του Διαμαντή πλησιάζει την Αναστασία.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματαπατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ταμάμ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς – Η Έλλη έγκυος από τον Τζεμ!

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτικό διαζύγιο-σοκ για Φαίη & Γιώργο – Ράκος η Σκορδά!

Δείτε ακόμη: Η πιο σκληρή κριτική στον Γιώργο Λιάγκα: «Κάνει μια πρωινή εκπομπούλα και η γυναίκα του είναι…»

Δείτε ακόμη: «Ο Λάτσιος χώρισε τη Μενεγάκη για τη Γκαγκάκη»: Η αποκάλυψη – βόμβα του Γιώργου Λιάγκα!

Δείτε ακόμη: Έριξε βόμβα η Στεφανίδου: «Θα ήθελα ένα ακόμη…» – Η μεγάλη αποκάλυψη της Τατιάνας!

loading...