Μόνο εδώ στο Youweekly.gr, θα διαβάζετε κάθε εβδομάδα συγκλονιστικές εξελίξεις για το Μπρούσκο, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Η πηγή μας αυτή την φορά είναι το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό, «TiVi Σίριαλ«. Ετοιμαστείτε για απίστευτες εξελίξεις… Σας έχουμε τί ακριβώς θα συμβεί στη σειρά με λεπτομέρειες και διαλόγους που δεν θα τους πιστεύετε…

O δολοφόνος κινείται πλέον ελεύθερα και πέραν πάσης υποψίας, με μοναδικό σκοπό να βγάλει από τη μέση τη Βασιλική και τη Μελίνα που τον έχουν δει. Κι ενώ η Μελίνα είναι ασφαλής στην Κύπρο, η Βασιλική βιώνει την απόλυτη φρίκη και πολύ περισσότερο όταν αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Μανούσου Ροκάκη το δολοφόνο. Η Αναστασία παλεύει να τα ξαναβρεί με τον Ματθαίο, την ώρα που ο Νικηφόρος την προσεγγίζει ερωτικά. Τέλος ο Σήφης ενδιαφέρεται για μια άλλη κοπέλα και η Ολγα αποφασίζει να φύγει και από την εταιρεία.

Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να αναλάβει εκείνη να έρχεται πλέον σε επαφή με την Ολγα στη δουλειά. «Θέλω για κάνα μήνα να έρχεσαι εσύ σε επαφή με την Ολγα. Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της», της λέει και στη συνέχεια συγκρούονται για άλλη μια φορά για την Αλκηστη. Παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου, ο Σήφης επιμένει να θέλει να πλησιάσει αυτή τη γυναίκα. Ο δολοφόνος εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται και η στιγμή για να βγάλει από τη μέση αυτούς που τον αναγνώρισαν ήρθε. Μετά την επίθεση, η αστυνομία φυλάει το σπίτι της Βασιλικής, ενώ η Κωνσταντίνα του δίνει το κλειδί του σπιτιού της για να της πάει μια σούπα να φάει. Αυτός πηγαίνει πρώτα και βγάζει αντικλείδι και καθώς κατευθύνεται προς το σπίτι της με σκοπό να τη σκοτώσει, βλέπει τους αστυνομικούς και γυρίζει να φύγει. Στο δρόμο συναντά τον Μανωλιό και του δίνει τη σούπα, λέγοντάς του ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούσε ν’ ανοίξει την πόρτα. Η Αλίκη δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και παρά την κατανόηση που δείχνει, φαίνεται ότι η υπομονή του Χρήστου εξαντλείται. Η Λουκία μοιάζει επηρεασμένη από τη συμπεριφορά και την επιμονή του Νικηφόρου, όταν εκείνος για άλλη μια φορά την προσεγγίζει όλο πάθος. Σε υστερία βρίσκεται και η Αλεξάνδρα, που χωρίς δισταγμό αγκαλιάζει τον Νεκτάριο στο κτήμα και ο Μάνθος τους βλέπει. Η Ελευθερία καταλήγει σε συμφωνία με του Ματθαίους και πλέον φαίνεται ότι μια καινούρια συνεργασία ξεκινά, με μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι φλερτάρει τον Αχιλλέα και όχι μόνο, φέρνοντάς τον σχετικά σε δύσκολη θέση. Απροετοίμαστη έρχεται και η Δάφνη, όταν η Γεσθημανή εισβάλλει δυναμικά στο σπίτι της.

Αποκάλυψη!!! Ο Σπυρόπουλος μπήκε στη «Λάμψη» με μέσον!!! Ποιά πρωταγωνίστρια τoν «έσπρωξε»;

Ο Διαμαντής πετάει έξω τη Χρυσάνθη με τον Πάτροκλο

Η Μελίνα με τον Αχιλλέα πάνε να κάνουν τον υπέρηχο που επιτέλους θα τους αποκαλύψει το φύλο του μωρού τους, αλλά τους περιμένει μια εξέλιξη που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Η Βασιλική αναρρώνει από τον τραυματισμό της, αλλά εξακολουθεί να ζει με τον τρόμο του άντρα που την καταδιώκει συνεχώς και παντού. Ο Διαμαντής διώχνει με τον χειρότερο τρόπο από το σπίτι του τη Χρυσάνθη και τον Πάτροκλο, τον οποίο αρνείται να δεχτεί κοντά του και τον οδηγεί στην απελπισία: «Οχι αγαπητή μου, δεν θα φορτωθώ εγώ τα δικά σου λάθη, που ήρθες ξαφνικά να μας το παίξεις μάνα και τον χρησιμοποιείς! Εγώ έκανα τα πάντα γι’ αυτόν μόλις έμαθα ότι είναι γιος μου», λέει στη Χρυσάνθη και συνεχίζει πλέον με τον Πάτροκλο: «Για να σε δεχτώ ξανά εδώ μέσα, πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι έχεις αλλάξει. Δρόμο τώρα και οι δυο, μάνα και γιος! Ωραίοι είσαστε μαζί, να μου στείλετε μια φωτογραφία για ενθύμιο!». Ο Σήφης περιμένει την Αλκηστη προκειμένου να της κάνει το τραπέζι, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα τον απογοητεύσει. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Βασιλική βγαίνει για πρώτη μέρα από το σπίτι της και επισκέπτεται το καφενείο της Κωνσταντίνας, όπου για πρώτη φορά θα αντικρίσει κατά πρόσωπο τον Μανούσο. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει Κρήτη για να συνεννοηθεί με τον Σήφη τι θα κάνουν με το θέμα του Πάτροκλου. Η απόφαση αυτή προκαλεί μεγάλη αντίδραση εκ μέρους της Μελίνας.

Η Βασιλική αναγνωρίζει το δολοφόνο

Ο Σήφης έχει στο μυαλό του συνεχώς την Αλκηστη. Από την άλλη, η Ολγα συνεχώς συγκρούεται μαζί του. «Δεν συνεννοούμαι ούτε για τα βασικά πλέον μαζί σου. Συνέχεια τσακωνόμαστε, με υποτιμάς, δεν θα κάτσω να το ανεχθώ», του λέει και αποφασίζει να παραιτηθεί από τους Γιαννακάκηδες, ένα γεγονός όμως που θα εκμεταλλευτεί η Αννα. Παρά τα παρακάλια και τις ανησυχίες τις Μελίνας, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να πάει στην Κρήτη ώστε να παγιδέψει τον Πάτροκλο και να τον ξεμπροστιάσει παρόλο που υπάρχει κίνδυνος: «Ρε αγάπη μου, σταμάτα να κλαις. Κατάλαβέ με. Δεν πρόκειται ν’ αφήσω άλλο αυτό το κάθαρμα να τη βγάζει καθαρή δύο χρόνια τώρα. Θα πάω», της λέει, αλλά η Μελίνα δεν ακούει τίποτα. Πρόβλημα δημιουργείται και στη σχέση του Μάρκου και της Δάφνης, όταν η Γεσθημανή διεκδικεί απειλώντας, τη θέση της στο σπίτι τους. Ο Νεκτάριος σοκαρισμένος μετά και την ανακοίνωση της Αλεξάνδρας, της δείχνει με έμμεσο τρόπο ότι δεν συμφωνεί με αυτή την εγκυμοσύνη, παρ’ όλα αυτά η ίδια είναι έτοιμη να κρατήσει το παιδί. Κουρασμένη και ταλαιπωρημένη με την κατάσταση που βιώνει με τον Ματθαίο είναι και η Αναστασία, που του ανακοινώνει ότι έχει πλέον καταλάβει ότι με το που βγει το διαζύγιό τους, θα πρέπει να προχωρήσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της με κάποιον άλλον. Η Βασιλική πηγαίνει στο καφενείο της Κωνσταντίνας και εκεί συστήνεται για πρώτη φορά με τον Μανούσο Ροκάκη: «Χάρηκα πολύ. Εμαθα και λυπάμαι γι’ αυτό που σας συνέβη», της λέει και η Βασιλική τον κοιτάζει και ταράζεται. Οι εφιάλτες από εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τη δολοφονία της κοπέλας, επιστρέφουν, η Βασιλική τον αναγνωρίζει αλλά εκείνος δεν χάνει ευκαιρία και αψηφώντας κάθε κίνδυνο, πάει ξανά να τη βγάλει από τη μέση.

Είναι επίσημο: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι stars στο Your Face Sounds Familiar

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Μανούσο Ροκάκη!

Ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει έξω από το σπίτι της, η Βασιλική έχοντας τραβήξει κρυφά με το κινητό της τη φωτογραφία του Μανούσου Ροκάκη, τη δείχνει στη Μελίνα με την ελπίδα να τον αναγνωρίσει. «Δεν νομίζω, όχι, δεν νομίζω ότι είναι αυτός», της λέει η Μελίνα και ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος με τη Βασιλική γιατί ταράζει τη Μελίνα στην κατάστασή της. Η Χρυσάνθη προσπαθεί ν’ απαλύνει τη λύπη του Πάτροκλου μετά τη σκληρή αντιμετώπιση του Διαμαντή: «Δεν χάρηκα το μεγάλωμά σας κι αυτό είναι ένα μεγάλο κενό μέσα μου. Θέλω να ξέρεις, όσο σου έλειψε εσένα η μυρωδιά της μάνας, όπως λες, άλλο τόσο, μετά το πρώτο σοκ, έλειψε και σε μένα το δικό σας άρωμα, τα πρώτα σας βήματα, τα πρώτα λογάκια», του λέει κλαίγοντας. Σήφης και Ολγα, έχοντας χάσει κάθε σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους, εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ενώ η Αναστασία απογοητευμένη από τον Ματθαίο, δέχεται το διακριτικό φλερτ του Νικηφόρου, ο ποίος για να την πείσει της λέει: «Η Χρυσάνθη μεθόδευε την εξόντωση των Ματθαίων για να πάρει το κτήμα, που ήταν απωθημένο του άντρα της, εκτός του θησαυρού. Αν και πιστεύω πως μας δούλεψε όλους». Στο μεταξύ, μετά την «εισβολή» της Γεσθημανής σπίτι τους και την ανοχή της Δάφνης, ο Μάρκος μαζεύει τα ρούχα του και βρίσκει άσυλο στου Παύλου. Παράλληλα, στην Κύπρο η νοσταλγία για τα αγαπημένα της Χανιά, οδηγεί την Αλίκη στο να διακοσμήσει το σπίτι της κατά τέτοιο τρόπο που θα προκαλέσει τον εκνευρισμό του Χρήστου. Οταν η Μελίνα αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας σκοπεύει να πιέσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της, συγκρούεται άσχημα μαζί του. Στο καφενείο της Κωνσταντίνας επικρατεί αναστάτωση όταν εμφανίζεται η αστυνομία γυρεύοντας τον Μανούσο Ροκάκη. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης καταφέρνει να παρασύρει και να παγιδεύσει τον Πάτροκλο.

Ο ΣΗΦΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ
Ο Σήφης καλεί τον Πάτροκλο στο σπίτι, δήθεν φιλικά. Αυτός χωρίς να καταλάβει τίποτα πάει, αλλά μόλις κάθεται, ο Σήφης βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Είναι γεμάτο και θα το αδειάσω επάνω σου», του λέει και τον πυροβολεί πάνω από το κεφάλι του. «Για να δεις ότι είναι γεμάτο το έκανα και τώρα θα τα ξεράσεις όλα. Είσαι αναμειγμένος στην απαγωγή της Μελίνας; Σ’ έβαλε ο θείος μου στο κόλπο; Ακούω», του λέει αγριεμένος, αλλά ο Πάτροκλος δεν του απαντάει και ο Σήφης τον ξαναπυροβολεί δεύτερη φορά, καθώς η σφαίρα περνάει ξυστά από το κεφάλι του: «Θα το αδειάσω όλο πάνω σου, λέγε. Είσαι αναμειγμένος στην απαγωγή της Μελίνας;», συνεχίζει ακόμα πιο σκληρά. Και ο Πάτροκλος που έχει τρομάξει για τη ζωή του τού λέει: «Ναι»! O Σήφης του ζητάει να υπογράψει όλα αυτά που παραδέχεται, αλλά ο Πάτροκλος δεν δέχεται. Τότε τον ξαναπυροβολεί στα πόδια: «Θα σ’ αφήσω ανάπηρο στο καρότσι για πάντα. Και τώρα που το σκέφτομαι, είναι καλύτερα από το να πας φυλακή, με ικανοποιεί πιο πολύ», του λέει και ο Πάτροκλος αναγκάζεται να του πει: «Εντάξει, θα σου υπογράψω ό,τι θες».
Ο Αχιλλέας κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της: «Οπως καταλαβαίνεις, αυτό στην παρούσα φάση είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ο Νεκτάριος αυτή τη στιγμή είναι δοσμένος 100% στο θέμα της Μαρίνας, έχει αποφασίσει να σταθεί δίπλα στη Δήμητρα και ενωμένοι να βοηθήσουν το παιδί τους. Βλέπετε να υπάρχει κάπου χώρος για μια τέτοια εγκυμοσύνη;», της λέει και προκαλεί την αντίδραση της Μελίνας. Παράλληλα, ο Νεκτάριος δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η Δήμητρα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας. Στο μεταξύ, στα Χανιά ο Μανούσος Ροκάκης παρουσιάζει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο στη Βασιλική, την οποία πια δεν πιστεύει κανείς. Ο Νικηφόρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αναστασία πως είναι αμέτοχος στις εγκληματικές πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν και παράλληλα ενοχοποιεί τη Χρυσάνθη. Ο Ματθαίος πάει στην Κρήτη και μια αναπάντεχη αντίδραση της Αναστασίας θα τον παρασύρει να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ο Κούλης Νικολάου αποκαλύπτει το μέλλον του Μπρούσκο – Τι θα γίνει με την Αναστασία;

loading...