Από την Μαρία Μεταξητινού.

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Παντού, όπου και να γυρίσει κανείς το μάτι του βρίσκεται ο Διαμαντής, από τα πιο δύσκολα μέχρι και τα θεωρητικά πιο απλά. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουν τη συμφορά τους πολλοί και όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο κοντά φτάνουν όλοι στην άκρη του νήματος, ενός νήματος που καταλήγει σε εκείνον. Πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά θα πληρώσει, αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αν το τέλος του θα είναι αυτό που πρέπει. Το TV24 σας αποκαλύπτει ότι το τέλος του Διαμαντή έρχεται, κάθε μέρα που περνάει οι αποκαλύψεις τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο τέρμα. Τι θα γίνει όμως, πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί;

Δείτε ακόμη: Ρουά Ματ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε που δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο Διαμαντής ήδη έχει ξεσκεπαστεί για κάποια από τα σκοτεινά κεφάλαια της ζωής του, όπως αυτό με τη Χρυσάνθη. Ολοι έχουν μάθει για το βιασμό της και την απόκτηση των δύο παιδιών του, του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. Ο Πάτροκλος μάλιστα, ο οποίος είχε έναν ισχυρό δέσιμο μαζί του, είναι ο πρώτος που τον ξεγράφει και όπως λέει ο ίδιος: «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», αλλά και ο Νεκτάριος που ήταν πιο αποστασιοποιημένος έχει τα ίδια συναισθήματα, ούτε να τον ακούσει δεν θέλει: «Τι να ακούσω, είσαι αναξιόπιστος. Τελευταία φορά θα στο πω. Εμένα οι γονείς μου ήταν η Σοφία και ο Αντρέας Ματθαίου και να είσαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσω. Το θέμα είναι πώς θα το ξεπεράσει ο Πάτροκλος με δυο γονείς που έχουν κάνει εγκλήματα», του λέει. Ο Ματθαίος επίσης εκφράζεται πολύ άσχημα για τον Διαμαντή: «Τον έχω ικανό, ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, κυρίως αρνητικό». Η αποκάλυψη για τη Χρυσάνθη φτάνει και στ’ αυτιά του Παύλου, ο οποίος ούτως ή άλλως τον έβλεπε σαν κόκκινο πανί, τώρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα: «Είμαι σίγουρος ότι είναι και βιαστής. Είναι αδίστακτο γουρούνι. Που σε όλη του τη ζωή εμπορεύεται ξένο χρήμα κι ανθρώπινες ψυχές. Θα πληρώσει για όλα όμως!», λέει στον Μάρκο.

Δείτε ακόμη: «Το δαχτυλίδι της φωτιάς»: Η Μαρίνα βρίσκει την χαμένη της αδερφή!
Ο Διαμαντής έχει το κακό μέσα του. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κερδίσει κάτι αυτός, αρκεί να χάσει ο άλλος και γι’ αυτό μπήκε στον «πειρασμό» να διαλύσει ακόμα και τη ζωή της πρώην γυναίκας του, της Δάφνης, βάζοντας τον Αρη να την παρασύρει ερωτικά. Κι ενώ «τρέχει» η ιστορία με τη Χρυσάνθη, δύο ακόμα μέτωπα στα οποία πρωταγωνιστεί κρυφά ο Διαμαντής ανοίγουν. Το ένα είναι η απαγωγή της Μελίνας, όπου ο Σήφης ξεδιπλώνει το κουβάρι που αρχικά τον οδηγεί στην Κύπρο και τη φίλη του Γερμανού που δολοφονήθηκε στη φυλακή. Σιγά-σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και φτάνοντας στον Πάτροκλο, αυτός πια δεν έχει καμία διάθεση να καλύψει τον Διαμαντή. Με την πρώτη ευκαιρία παίρνει την εκδίκησή του, αλλά αρχίζει και το κομμάτι της δικής του κάθαρσης που τόσο επιθυμεί. Ο Διαμαντής πλέον κατηγορείται ανοιχτά και με τρανταχτά στοιχεία για την απαγωγή της Μελίνας. Την ίδια στιγμή κι ενώ είναι ο ένοχος για την κλοπή του θησαυρού, που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ο Ματθαίος αλλά και η Αναστασία μαθαίνει για την κλοπή των κωδικών των τραπεζικών λογαριασμών και ότι όλα αυτά έγιναν κατ’ εντολή του Διαμαντή. Και δεν μένουν μόνο στις ενδείξεις, υπάρχει και ο άνθρωπος ο οποίος καταθέτει ότι τον χρημάτισε για να κάνει όσα έκανε. Τώρα πια έχει απέναντί του τους πάντες, ακόμα και την αγαπημένη του ανιψιά την Αναστασία, αλλά και τον Σήφη και όλους του Ματθαίους. Ωστόσο, με ένα σατανικό σχέδιο ο Διαμαντής καταφέρνει να φτάσει στη Χέλγκα, θέλοντας να τη βγάλει από τη μέση, αλλά αυτό το σχέδιο θα είναι η ολοκληρωτική του καταστροφή.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: «Σήφη είμαι έγκυος!» – Σούπερ εξέλιξη!

Ο κλοιός σφίγγει όλο και πιο πολύ και ο Διαμαντής που έχει μάθει να ξεφεύγει και να είναι ανίκητος, βλέπει να έρχεται το τέλος και αυτό τον τρελαίνει. Δεν θέλει να το παραδεχτεί και λίγο πριν γραφτεί ο επίλογος κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να γλιστρήσει και να σωθεί, αλλά πλέον δεν έχει ούτε συμμάχους, ούτε τη δύναμη. Μοιάζει με άγριο ζώο κλεισμένο στο κλουβί που περιμένει το θηριοδαμαστή ή το θάνατο και αυτό δεν το αντέχει: «Θα σας πάρω όλους μαζί μου», λέει και παραμένει σε ημίτρελη κατάσταση κλεισμένος στο σπίτι του. Η αστυνομία φτάνει έξω από την πόρτα του κι αυτός δεν φαίνεται να είναι αποφασισμένος να παραδοθεί στο νόμο. Στο μυαλό του είναι η ιδέα ότι δεν φταίει σε τίποτα και ό,τι έκανε το έκανε για καλό όχι μόνο δικό του, αλλά και για κάποιους άλλους που υποτίθεται αγαπούσε. Εχει τους δικούς του λόγους ο Διαμαντής για να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Αυτό όμως που δεν δέχεται είναι την ταπείνωση, τη φυλακή και την καταστροφή. Δεν αφήνει τον εαυτό του να συρθεί με χειροπέδες, δεν θέλει να δώσει ευχαρίστηση σε κανένα για να πει ότι τον νίκησε. Τον εαυτό τον ορίζει μόνος του, με μια σφαίρα από αυτόν… γι’ αυτόν!

Για περισσότεα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ