Από την Μαρία Μεταξητινού.

H Χρυσάνθη συνεχίζει αν ζει κάτω από τις απειλές του Διαμαντή. Για μια ακόμα φορά υφίσταται τη βία του, μόνο που τώρα είναι ψυχολογική. Από την άλλη, πήρε το πρώτο μήνυμα από την πλευρά του Διαμαντή με την αποφυλάκιση του Νικηφόρου, οποίος, πιόνι του πλέον, κάνει ό,τι του λέει. Ηδη διαδίδει σε όλους ότι πίσω από όλα, τις απόπειρες δολοφονίας αλλά και τους φόνους, κρύβεται η Χρυσάνθη, ενώ έχει επίσης φροντίσει να σπείρει την είδηση ότι η Χρυσάνθη έχει κλέψει το θησαυρό. Το πιο σατανικό όμως είναι ότι, αν δεν φτάσουν όλα αυτά για να την εξοντώσει, δεν θα διστάσει ακόμα και να τη σκοτώσει.

Η Χρυσάνθη έχει θορυβηθεί με όσα γίνονται και επειδή πρόκειται για μια έξυπνη γυναίκα, δεν δείχνει να μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Επίσης έχει καταλάβει ότι για να αντιμετωπίσει τον Διαμαντή δεν γίνεται σε ευθεία αντιπαράθεση, αλλά μόνο με δόλιο τρόπο.
Ετσι, αρχικά μιλάει με τον Μάρκο τον οποίο εμπιστεύεται, ο οποίος της λέει ότι πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια του Παύλου. Αν και στην αρχή η Χρυσάνθη φοβάται ότι θα παρεξηγηθεί, γιατί ο Παύλος ίσως θεωρήσει αυτή της την κίνηση αφορμή για να έρθουν και πάλι κοντά, πείθεται από τον Μάρκο και συμφωνεί να μιλήσουν με τον Παύλο, για να τελειώσουν μια και καλή τον Διαμαντή.
Την επόμενη κιόλας μέρα γίνεται η συνάντηση και η Χρυσάνθη αναλαμβάνει να εξηγήσει στον Παύλο: «Ζήτησα να σε δω γιατί έχω πολλά προβλήματα. Παύλο, ο Μάρκος ξέρει. Ο Διαμαντής μού έχει ανοίξει πόλεμο», του λέει και παρεμβαίνει αμέσως ο Μάρκος για να εξηγήσει: «Επειδή έχετε κοινό στόχο τον Διαμαντή, όπως λένε, “η ισχύς εν τη ενώσει”», λέει στον Παύλο, ο οποίος συμπληρώνει: «Ο Διαμαντής έχει ήδη πολλά μέτωπα ανοιχτά».
Ο Παύλος έρχεται στα λόγια τους και έτσι η Χρυσάνθη, αρπάζει την ευκαιρία: «Ακριβώς! Ξέρω ότι αυτός είναι κι ο δικός σου στόχος, Παύλο. Σου έχει κάνει πολλά και θες πίσω στην εταιρεία σου και τα παιδιά σου. Εγώ τον Διαμαντή δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί. Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε πιο εύκολα», του λέει και ο Παύλος χωρίς να σκεφτεί πολλά-πολλά συμφωνεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Διαμαντή: «Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Δεν έχω αντίρρηση, Χρυσάνθη. Θέλει μια στρατηγική όμως», ξεκαθαρίζει ο Παύλος, αλλά ο Μάρκος έχει ήδη την απάντηση: «Εχω σκεφτεί κάτι», του λέει.

Άρχισαν την Μουρμούρα στην…»Μουρμούρα»: Τα αρνητικά σχόλια και η πτώση στα νούμερα – Ποιο το μέλλον της σειράς;

Στήνουν θανάσιμη παγίδα στον Διαμαντή

Οι μέρες περνάνε και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ο τρόπος που θα τον ξεκάνουν μια και καλή. Ετσι, οι τρεις τους ξανασυναντούνται για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες. Ο Μάρκος που έχει το σχέδιο, έχει μιλήσει ήδη με τη Χρυσάνθη και τώρα οι τρεις τους το επεξεργάζονται, μάλιστα ο Παύλος σε πρώτη φάση φαίνεται να συμφωνεί: «Ναι, έχει κάποια βάση αυτό το σχέδιο. Μπορεί να καταλήξει να πέσει ο Διαμαντής στην παγίδα». Το ίδιο πιστεύει και η Χρυσάνθη, η οποία συμπληρώνει στην κουβέντα: «Ετσι πιστεύω κι εγώ, αλλά χρειάζεται κάποια προεργασία».
Ωστόσο, ο Μάρκος τούς λέει ότι μόνοι τους ίσως αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα γι’ αυτό έχει σκεφτεί ένα άτομο το οποίο μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά: «Θα βοηθήσει και η Λουκία, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο», τους λέει, αλλά η Χρυσάνθη προβάλλει κάποιες αντιρρήσεις: «Εδώ έχω κάποιους ενδοιασμούς. Μήπως, επειδή είναι ερωτευμένη ακόμα με τον Παύλο και τον διεκδικεί, μας κάνει ζημιά λόγω ζήλιας;». Μαζί της συμφωνεί και ο Παύλος, αλλά ο Μάρκος επιμένει και τους τονίζει ότι δεν έχουν άλλη επιλογή: «Δεν μπορούμε να το στήσουμε αν η Λουκία μείνει απέξω, το καταλαβαίνετε και οι δύο όμως», του λέει αποφασιστικά και με τρόπο που τους τονίζει ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Ετσι η Χρυσάνθη συμφωνεί επισημαίνοντας: «Θα ’ναι ρίσκο», αλλά και ο Παύλος επίσης συμπληρώνει: «Ναι, από την άλλη πάντα υπάρχει ρίσκο». Η παγίδα που θα στήσουν στον Διαμαντή είναι σατανική και μόλις έχει γίνει το πρώτο βήμα, το επόμενο το αναλαμβάνει ο Μάρκος, ο οποίος λέει στη Χρυσάνθη και τον Παύλο ότι θα κάνει ο ίδιος μια πρώτη προσέγγιση στη Λουκία από όπου θα καταλάβει αν μπορούν να την εμπιστευτούν για να μπει στο κόλπο.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη εξέλιξη στο Μπρούσκο: Σήφης & Όλγα θάβουν το παιδί τους και χωρίζουν!

loading...