Ξεχώριστή ήταν η σημερινή μέρα για τη Ναταλία Γερμανού, αφού έκανε πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή της στο Epsilon. Η παρουσιάστρια επέστρεψε σε μια ζώνη που απέδειξε τα προηγούμενα χρόνια πως της ταιριάζει απόλυτα, αφού σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Στις 09:50, δόθηκε το σήμα και μέσα από την συχνότητα του καναλιού ξεκίνησε να προβάλλεται η ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Υπό την υπόκρουση ενός χορευτικού τραγουδιού η Ναταλία Γερμανού έχοντας πάντα μαζί το σκυλάκι της, φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό!

Στη συνέχεια  καλωσόρισε τους νέους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, ενώ συνέχισε  συστήνοντας μας την ομάδα της που θα βρίσκεται μπροστά. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Γιώργο Μανίκα, τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Χριστίνα Πολίτη και την Μαρία Ένεζλη! Όλοι τους, μέσα από ένα σύντομο βίντεο παρουσίαζαν τον εαυτό τους!

Φυσικά, η Ναταλία, δεν μπορούσε να μην τρολάρει τον εαυτό της και την ηλικία της! Όταν παρουσίασε τον Στέλιο Χανταμπάκη, του ζήτησε on air να αποφύγει τις φάρσες τρόμου που έκανε στην Μαρία Μπακοδήμου πέρσι, καθώς η ίδια είναι σε μεγαλύτερη ηλικία και κινδυνεύει από… έμφραγμα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ