Ο Γιώργος Ζένιος, ο κακός του Μπρούσκο, στην πρώτη του συνέντευξη αποκαλύπτει απίστευτες εξελίξεις για τη σειρά που θα σας καθηλώσουν. Η συνέντευξη δόθηκε στο τηλεοπτικό περιοδικό TV 24, στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Youweekly.gr σας την παρουσιάζει.

Τον Ματθαίο γιατί τον μισείτε τόσο πολύ;
«Ο Ματθαίος δεν μου έχει κάνει και λίγα. Με κατέστρεψε οικονομικά. Το βασικό ήταν ότι παντρεύτηκε την Αναστασία και ήταν ξανά παντρεμένος και είχε φάει την περιουσία της γυναίκας του».

Με τον Σήφη τι αισθάνεται ο Διαμαντής, γιατί δεύτερη φορά πήγε να σας ρίξει στη φυλακή…
«Τον Σηφη τον αγαπάει. Ο,τι και να του κάνει θα τον συγχωρέσει. Τον έκλεισε μεν φυλακή αλλά κι αυτός δεν είναι Παναγία. Σε πρώτη φάση αθωώνομαι και του ζητάω να μου πει δημόσια συγγνώμη όπως και κάνει. Οπως μου ζητάνε και όλοι συγγνώμη, αλλά από εκεί και πέρα τι θα γίνει!».

Τελικά το θησαυρό τον έχει πάρει ο Διαμαντής;
«Βέβαια, το λέει κιόλας. Αλλωστε έγινε αυτό που είναι ο Διαμαντής».

Πώς θα θέλατε να τελειώσει η ιστορία του;
«Κάποτε που μιλούσα με τη Βάνα της είπα ότι δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο από τον Διαμαντή. Εχω κάνει τα πάντα, έκλεψα, ατίμασα, βίασα, έκανα απαγωγές και η απάντησή της είναι θα δικαιωθείς… Τι έχει στο μυαλό της δεν ξέρω…».

Τη θέλετε τη δικαίωση…
«Δεν με πειράζει και να μη δικαιωθώ. Ενα πράγμα που θα ήθελα σαν Διαμαντής είναι να γυρίσει η Δάφνη πίσω. Αυτός είναι ο καημός του. Εχει χρήματα, είναι ένας κακός άνθρωπος, ένας απατεώνας αλλά δεν έχει τίποτα… Χάνει τον Σήφη, χάνει την Αναστασία, τι του μένει αυτού του ανθρώπου τώρα στα γεράματα; Λίγη αγάπη. Και η Δάφνη λέει ότι πραγματικά τον Διαμαντή τον αγάπησε γιατί την έβγαλε από το βούρκο».

Για περισσότερα τηλεοπτικά κάντε κλικ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Ο δολοφόνος του Μπρούσκο, ο Μανούσος, σε συνέντευξη αποκαλύπτει απίστευτες εξελίξεις για τη σειρά- «Με τη Βασιλική…»

Απρόσμενοι έρωτες στο Μπρούσκο: Δεν φαντάζεστε με ποια κάνει σχέση ο Ματθαίος μετά τον χωρισμό από την Αναστασία…

Χαμός στο Μπρούσκο: Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Πάτροκλο – Η Χρυσάνθη χαροπαλεύει στην εντατική!

 

loading...