Ο αστυνόμος συνεχίζει να αναζητά την οργάνωση «Λευκό Φτερό», με τον Αρη να θεωρείται ύποπτος, ενώ η Μαριλένα θέλει να βρει τη μητέρα της Αναστασίας. Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος και ο Ανδρέας συζητούν για την «εξαφάνιση» του πρώτου, ενώ την Τατιάνα την κυνηγούν οι τύψεις…

Ο Αριστείδης προσπαθεί να αποφύγει την Τατιάνα που τον πιέζει να βρεθούνε με πρόσχημα την εκδήλωση που θα κάνει η Κούλντογκ προς τιμήν της. Η Σεσίλια προσπαθεί να αποσπάσει από τον αστυνόμο πληροφορίες για την οργάνωση «Λευκό Φτερό», όμως στο μπαρ που έχουν ραντεβού εμφανίζονται ο Αρης και ο Βαγγέλης. Αργότερα ο Αρης ξανασυναντά την Μπέτυ και της εκφράζει τους φόβους του σχετικά με την οργάνωση που ανήκει. Εκείνη τη στιγμή ο αστυνόμος αποκαλύπτει στη Σεσίλια ότι η οργάνωση «Λευκό Φτερό» είναι ο νούμερο ένα στόχος της Αστυνομίας. Από την άλλη, η Τατιάνα ζητάει τη βοήθεια της Βάλιας για να σταματήσει να βλέπει τον Αριστείδη στον ύπνο της. «Μήπως είσαι ερωτευμένη ακόμα μαζί του, Τατιάνα;», τη ρωτά, για να πάρει μια απάντηση που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό: «Δεν ξέρω Βάλια μου. Αμα ήξερα δεν θα απευθυνόμουν σ’ εσένα».

Δείτε ακόμη: ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Σούπερ αποκλειστικό!

Η Μαριλένα βρίσκει τη μητέρα της Αναστασίας
Ο Ανδρέας ετοιμάζεται για άλλη μια πρόταση γάμου στη Μαριλένα. Ομως το δαχτυλίδι είναι σφηνωμένο στο χέρι της Ιριδας. Εκείνη φροντίζει να κρύψει το χέρι της βρίσκοντας μια καλή δικαιολογία: «Εχω ένα σημαντικό ραντεβού το απόγευμα και είμαι αγχωμένη». Εν συνεχεία η Ιρις προσπαθεί να βγάλει το δαχτυλίδι βρίζοντας από μέσα της. Ο Φρίντομ φέρνει την Ντίνα απροειδοποίητα στο σπίτι για να ανακαλύψει τον Ισίδωρο. Μπαίνοντας στο σπίτι βλέπει την τηλεόραση ανοιχτή και μια γούβα στην πολυθρόνα. Δεν αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Αμέσως ο Φρίντομ προσπαθεί να τη συνεφέρει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Αρης ζητάει τη βοήθεια του Κυριάκου για να εντοπίσουν την Αναστασία που έχει εξαφανιστεί. «Το κορίτσι δεν πάει καλά. Σηκώθηκε κι έφυγε μες στην υστερία», λέει ο Κυριάκος και διευκρινίζει πως βρήκε κάτι μηνύματα στο Facebook. Ομως ο Αρης του τονίζει: «Αμα δεν τη βλέπεις σοβαρά, μείνε μακριά της». Στη συνέχεια ενημερώνεται πως βρέθηκε λιπόθυμη στο προαύλιο της σχολής και τρέχει να τη βοηθήσει. Αφού συνέρχεται την πηγαίνει στο σπίτι για να φάει κάτι. Η Μαριλένα καταφέρνει επιτέλους να επικοινωνήσει με τη μητέρα της Αναστασίας. Εκείνη όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει την κατάσταση. «Μήπως σας ταλαιπωρεί; Είναι πολύ κουραστικό παιδί!», λέει η κυρία Καλαβρούζου.
Αργότερα η Μαριλένα πηγαίνει από την εταιρεία για να μιλήσει με τον πατέρα της, αλλά έχει μια περίεργη συνάντηση με την Ιριδα, που στη συνέχεια βγαίνει από το γραφείο και κρυφακούει τη συγκινητική συζήτηση μπαμπά και κόρης. «Είμαι τόσο τυχερή που σ’ έχω», του λέει η Μαριλένα και η Ιρις ταράζεται και φεύγει. Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα ξανά συναντά τη Βάλια που της εξομολογείται σχετικά με τον Αριστείδη: «Δεν είναι μόνο τα όνειρα, Βάλια. Τώρα όποτε και να κλείσω τα μάτια μου, τον βλέπω!». Τότε όμως ανοίγει την πόρτα ο Φρίντομ που είναι μαζί με τον Παύλο.

Δείτε ακόμη: «Ραγισμένες καρδιες»: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος! Σούπερ αποκλειστικό!

Ο Ισίδωρος εξηγεί στον Ανδρέα γιατί έφυγε από το σπίτι!
Η Τατιάνα και η Βάλια προσπαθούν να μην καταλάβει ο Παύλος κάτι για τον Αριστείδη. Αλλά η Τατιάνα αποφασίζει να πει την αλήθεια: «Νιώθω ενοχές! Τεράστιες ενοχές! Απέναντι στον Αριστείδη, γι’ αυτό που του κάναμε» και συνεχίζει: «Βλέπω εφιάλτες. Οτι με κατηγορεί και με βρίζει συνέχεια. Δεν πρόκειται να με συγχωρήσει ποτέ!». Παράλληλα, ο Βαγγέλης πιάνει τη Σεσίλια με τον αστυνόμο που φιλιούνται. «Σεσίλια, τι γίνεται;», ρωτά ο Βαγγέλης, για να πάρει την απάντηση: «Βαγγέλης δεν ξέρω τι μου συμβαίνει! Αυτός ο άνθρωπος…». Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος δίνει στον Ανδρέα όλες τις απαντήσεις που θέλει. «Τα προβλήματα τα ξέρεις. Η μάνα σου είχε εκτροχιαστεί… Ηταν που ήτανε, με την τηλεόραση έγινε ανυπόφορη. Η συμπεριφορά της; Ούτε σε υπηρέτη δεν μιλάς όπως μιλούσε!», λέει ο Ισίδωρος και ξεκινά να εξιστορεί όσα τον έκαναν να φύγει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η κυρία Καλαβρούζου πηγαίνει στο σπίτι της Μαριλένας για να δει την κόρη της και να μιλήσουν. Τελικά η κόρη πείθεται να μείνει στο σπίτι τους…

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη βόμβα στο Ρουά Ματ: Αυτό το μυστικό θα τους χωρίσει – Η συνέχεια που δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση!

loading...