Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας νεαρός άνδρας, που από την ημέρα που γεννήθηκε η ζωή του έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό της. Υπήρξε ένα ατίθασο παιδί που δεν γεύτηκε ποτέ το μητρικό χάδι και την φροντίδα της οικογένειάς του. Η πείνα, η ανέχεια και οι δύσκολες καταστάσεις τον οδήγησαν σε παραβατικές συμπεριφορές.
Εδώ και κάποια χρόνια, όμως, ο Βαλάντης «ξαναγεννήθηκε» και συνειδητοποίησε πόσο όμορφη είναι η ζωή. Τίποτα, όμως, δεν θα ήταν το ίδιο στη ζωή του αν δεν εμφανίζονταν οι παραλήπτες του πακέτου.

Λιποθύμησε η Χατζηβασιλείου στο πλατό του «Πάμε Πακέτο» – Γιατί η καλεσμένη είπε » είσαστε που…ες»;

Η ιστορία ζωής που θα αναβιώσει με το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναφέρονται στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’80. Ρομάντζο, παραλία, νύχτες με ξέφρενους χορούς, τουρίστριες που ερωτεύονται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Έχει όμως και ένα παιδί. Ένα παιδί που ήρθε στον κόσμο κάτω από αυτές τις συνθήκες και 24 χρόνια δεν γνωρίζει τίποτα για τον έλληνα πατέρα του. Η Irene είναι ο καρπός ενός εφήμερου έρωτα μιας αγγλίδας κι ενός έλληνα από το Λαγανά της Ζακύνθου. Η Linda δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να πει στον Σπύρο ότι κυοφορεί το παιδί του κι επέλεξε να φύγει σιωπηλή για τη χώρα της, παίρνοντας την απόφαση να το φέρει μόνη της στον κόσμο.
Σήμερα, μάνα και κόρη αποφάσισαν να βρουν τον Σπύρο. Πώς θα διαχειριστεί το σοκ αυτής της αποκάλυψης ο παραλήπτης;

Δείτε ακόμη: Δείτε πρώτη φορά τον μικρό γιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου – Μοιάζουν;

Δείτε ακόμη: Σπάνια σέξι εμφάνιση της Στικούδη μαζί με τον σύντροφό της! Ταιριάζουν άραγε;

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Σε ποιο κανάλι καταλήγει η Έλλη Στάη;

Δείτε ακόμη: Το κράξιμο στην Τσανακλίδου για την αντίδρασή της στο εξώφυλλο με τους πρόσφυγες: «Η Τσανακλίδου φοβήθηκε το…»

loading...