Οι εξελίξεις για το Mega είναι ευχάριστες καθώς το κανάλι παραμένει ζωντανό με τα χαμόγελα να επανέρχονται στους εργαζομένους του.

Μάλιστα, οι μέτοχοι του μεγάλου ιστορικού καναλιού εξέδωσαν και ανακοίνωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 22,5 εκατ.ευρώ, η οποία είναι η μεγαλύτερη για ελληνικό ΜΜΕ.

H ανακοίνωση:

«ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. – MEGA CHANNEL
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έλενα Τσαβαλιά: Τα συγκινητικά λόγια για τους πρώην συναδέλφους της στο Mega!

Έξαλλη η Τζένη Διαγούπη με το Mega: «Θα ήθελα να μπω με μια μπουλντόζα να το γκρεμίσω»

Σεργουλόπουλος: “Στο Mega κάναμε τη μεγάλη μας επιτυχία” – Δείτε τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για την κατάσταση στο Mega

 

loading...