Κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι η Ντιλαρά, ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν και μάλιστα να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ομως ένα σοβαρό ατύχημα της Χαζάλ τους αναγκάζει να μείνουν μαζί. Βέβαια, τίποτα δεν κυλάει ομαλά, ενώ οι καβγάδες ανάμεσα στην Ντιλαρά και την Γκιουλσερέν δίνουν και παίρνουν.

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη – βόμβα στο Μπρούσκο: «Αν δεν γυρίσεις με το μωρό θα πεθανω» – Σοκ για την Μελίνα!

Μια παρεξήγηση ανάμεσα στη Χαζάλ και την Τζανσού γίνεται η αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στα δύο κορίτσια με αποτέλεσμα πάνω στην ένταση της στιγμής, η πρώτη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τις σκάλες προκαλώντας της μεγάλο πρόβλημα στην σπονδυλική της στήλη. Υστερα από ένα επίπονο χειρουργείο και δύο μέρες αργότερα, η Χαζάλ ανοίγει τα μάτια της, αλλά συνειδητοποιεί έντρομη πως δεν νιώθει τα πόδια της. «Τα πόδια μου! Τα πόδια μου! Δεν μπορώ να περπατήσω», λέει με δάκρυα, ενώ οι Γκιουλσερέν, Ντιλαρά και Τζιχάν προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Την επόμενη μέρα ο γιατρός της λέει να το παλέψει και εκείνη αρχίζει να φωνάζει: «Δεν θέλω να ζήσω έτσι. Δεν θέλω!», ενώ απέξω η Τζανσού καταρρέει όταν ακούει τα λόγια της. Μετά από μερικές μέρες η Χαζάλ ξεκινάει τις πρώτες της θεραπείες και όλοι προσπαθούν να τη στηρίξουν, ενώ η Ντιλαρά φεύγει στο εξωτερικό προκειμένου να βρει έναν καλό γιατρό ώστε να κάνει ξανά χειρουργείο στη Χαζάλ. Ενα βράδυ η Χαζάλ ζητάει από τον Τζιχάν να φέρει τη μητέρα της. Η Γκιουλσερέν χωρίς δεύτερη σκέψη πάει κοντά στην κόρη της και κοιμάται μαζί της. Ομως την επόμενη μέρα η Ντιλαρά επιστρέφει και όταν τη βλέπει εκεί ξεσπάει εναντίον της: «Εφυγα εγώ για να φέρω γιατρό στην κόρη μας κι εσείς βρήκατε ευκαιρία να μείνετε μόνοι σας! Ντροπή σας! Σε παρακαλώ φύγε από το σπίτι μου», όμως ο Τζιχάν έχει άλλη άποψη.

Δείτε ακόμη: «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»: Δεν φαντάζεστε τι θα πάθουν οι πρωταγωνιστές στο εορταστικό επεισόδιο της Τετάρτης…

Η γυναίκα φεύγει και μετά από ένα σοβαρό περιστατικό που συμβαίνει στη Χαζάλ, επιστρέφει και βρίσκει τον Τζιχάν να κρατάει από το χέρι την Γκιουλσερέν και να την παρηγορεί. Η Ντιλαρά γίνεται έξαλλη, ενώ η Γκιουλσερέν παίρνει την τσάντα της να φύγει: «Πού θα με αφήσεις μόνη μου εδώ; Σε παρακαλώ, μη φεύγεις. Θέλω την Γκιουλσερέν στο πλευρό μου! Δεν θέλω να φύγει! Να φύγεις εσύ». Η Ντιλαρά πάει πίσω από την Γκιουλσερέν και της λέει: «Θέλω τη ζακέτα που φοράς, είναι δική μου! Τελικά θέλεις να πάρεις ό,τι έχω. Τον άντρα μου, τα παιδιά μου, το σπίτι μου. Ομως το σχέδιό σου τελείωσε εδώ, κατάλαβα το σκοπό σου. Από τη μέρα που χτύπησε η Χαζάλ παλεύεις για να μπαινοβγαίνεις εδώ». Αργότερα η Ντιλαρά λέει στον Οζάν: «Ανοιξε τα μάτια σου! Δεν βλέπεις ότι αυτή η γυναίκα θέλει να εδραιώσει τη θέση της στο σπίτι μας;», ενώ ο Τζιχάν ανακοινώνει ότι κανένας δεν θα φύγει από το σπίτι μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Δείτε ακόμη: «Οι Συμμάθητες»: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι μεγάλη και καθημερινά βρίσκουν λόγο για να καβγαδίζουν, ενώ η Ντιλαρά δεν διστάζει ακόμα και να υποτιμά την Γκιουλσερέν μπροστά στις φίλες της, με το να της φέρεται σαν υπηρέτρια. Ενα πρωί η Χαζάλ πάει για φυσιοθεραπείες, αλλά φοβούμενη μήπως το μυστικό της, ότι δηλαδή περπατάει ξανά, αποκαλυφθεί, τηλεφωνεί κλαίγοντας στην Γκιουλσερέν να πάει να τη πάρει. Ετσι και γίνεται, μόνο που η Ντιλαρά γίνεται έξαλλη. «Γιατί έφυγες από το γιατρό; Γιατί δεν μου τηλεφώνησες; Είναι καλό να κάνεις τις ασκήσεις αυτές», της λέει, αλλά η Χαζάλ θυμώνει και της φωνάζει: «Γι’ αυτό δεν σου τηλεφώνησα, γιατί όλη την ώρα με πιέζεις να κάνω αυτό που θέλεις. Ομως δεν σκέφτεσαι το πρόβλημά μου!». Αργότερα Ντιλαρά και Γκιουλσερέν θα φτάσουν στα άκρα, με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη: «Δεν θέλεις να γίνει καλά η Χαζάλ, για να μπορέσεις να εδραιώσεις τη θέση σου στο σπίτι μας». Η σταγόνα όμως που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι όταν το βράδυ ο Ραχμί επιτίθεται λεκτικά στην Γκιουλσερέν, όταν η τελευταία ζητάει ευγενικά από την υπηρέτρια να μαγειρέψει κάτι στη Χαζάλ: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Εγώ δεν ανάθρεψα το γιο μου για να τον πάρεις εσύ». «Αρκετά πια! Αρκετά! Αφήστε με ήσυχη», λέει η Γκιουλσερέν και φεύγει. Στα σκαλιά συναντάει τον Τζιχάν και οι δυο τους ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί χωρίς να ξέρουν πως η Τζανσού τους παρακολουθεί.

loading...