Τη μεγαλύτερη αγωνία της ζωής τους θα ζήσουν ο Οζάν και η Τζανσού, όταν άγνωστοι θα προσπαθήσουν να τους απαγάγουν ύστερα από εντολή του Χαρούν, του νέου εχθρού της οικογένειας Γκιουρπινάρ που έρχεται από το παρελθόν, για να κάνει τον Τζιχάν να υποφέρει όσο δεν πάει. Ας δούμε όμως καρέ-καρέ τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε ακόμη: “Ραγισμένες καρδιές»: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα ο Χαρούν, ο νέος εχθρός της οικογένειας Γκιουρπινάρ, που επιστρέφει από το παρελθόν με ένα και μόνο σκοπό: να πάρει εκδίκηση. Εκδίκηση για το χαμό της αδελφής του, αφού θεωρεί τον Τζιχάν και την Ντιλαρά υπεύθυνους γι’ αυτό.
Η γνωριμία του Χαρούν με τον Τζιχάν και την Ντιλαρά πάει πολλά χρόνια πίσω, στα φοιτητικά τους χρόνια. Εκείνη την περίοδο ο Τζιχάν διατηρούσε δεσμό με την αδελφή του Χαρούν, τη Χαγιάλ, ενώ ο Χαρούν ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ντιλαρά. Ομως ο ξαφνικός έρωτας που ξεκίνησε ανάμεσα στην Ντιλαρά και τον Τζιχάν γέμισε βαθιά απογοήτευση τον Χαρούν, ενώ προκάλεσε το θάνατο της Χαγιάλ. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα όταν έμαθε από τις εφημερίδες ότι ο Τζιχάν και η Ντιλαρά παντρεύτηκαν, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με το να προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της ένα τροχαίο δυστύχημα. Ο Χαρούν δεν συγχώρεσε ποτέ τον Τζιχάν για ό,τι συνέβη στην αδελφή του και γι’ αυτό επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Ετσι βάζει στόχο να «τελειώσει» τον άσπονδο φίλο του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, ενώ θέλει να προκαλέσει στην Ντιλαρά τον ίδιο πόνο που ένιωσε κι εκείνος. Ομως ο έρωτάς του για την ισχυρή γυναίκα δεν πέρασε ποτέ… Οταν τη συναντάει ξανά μετά από τόσα χρόνια την ερωτεύεται από την αρχή και θέλει να την κάνει δική του πάση θυσία. Προσπαθεί με κάθε αφορμή να την πλησιάσει, ενώ με τον τρόπο του καταφέρνει να κερδίζει έδαφος. Από την άλλη, η Ντιλαρά είναι μια γυναίκα η οποία μετά από χρόνια νιώθει ξανά ότι κάποιος την επιθυμεί. Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Τζιχάν της μιλούσε με σκληρά λόγια λέγοντάς της φράσεις όπως «απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια» και «τι ήθελα και σε παντρεύτηκα». Αυτές οι φράσεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκείνος ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα, όπως ήταν φυσικό πλήγωσαν τον εγωισμό της. Ο ερχομός όμως του Χαρούν έδωσε έναν άλλον αέρα ανανέωσης στη ζωή της ισχυρής γυναίκας και σαν μικρό κορίτσι αφήνεται στα χέρια του, χωρίς να ξέρει την παγίδα που στήνεται πίσω από την πλάτη της.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας αφήνει έγκυο την Μελίνα! Επιτέλους…

Καρέ-καρέ η απαγωγή
Κι ενώ η Ντιλαρά ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Χαρούν, εκείνος κάνει σχέδια πίσω από τη πλάτη της προκειμένου να καταστρέψει τον Τζιχάν. Μάλιστα δεν θα διστάσει να φτάσει ακόμα και στο σημείο να χρησιμοποιήσει το γιο τους, τον Οζάν, για να το καταφέρει. Ηδη στο παρελθόν το είχε κάνει μια φορά με το να του «φυτέψει» ναρκωτικά στην τσέπη και ο νεαρός να έχει μπλεξίματα με το νόμο. Σύμμαχός του σε όλα είναι φυσικά η Τζανάν, που με το να «πουλάει» φιλία στην Ντιλαρά καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες που ο Τζιχάν θα χρησιμοποιήσει στα ύπουλα σχέδιά του. Σε παρακάτω επεισόδια θα δείτε τη Χαζάλ ύστερα από ένα ατύχημα να μένει ανάπηρη. Το σοκ για όλους είναι τεράστιο και οι δυσκολίες που έχουν όλοι να αντιμετωπίσουν είναι μεγάλες. Μετά από καιρό η νεαρή κοπέλα αρχίζει να έχει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, όμως δεν λέει σε κανέναν τίποτα προκειμένου να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την περιουσία των πλούσιων γονιών της. Η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως και η Ντιλαρά τη διώχνει από το σπίτι. Η Τζανσού επιτίθεται στη Χαζάλ και την κατηγορεί ότι τόσο καιρό έλεγε ψέμματα και της ασκούσε ψυχολογική πίεση επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για το ατύχημά της.

Δείτε ακόμη: Δείτε τα πρώτα πλάνα από το νέο ζευγάρι στη “Μουρμούρα»

Η κοπέλα φεύγει θυμωμένη από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στον αδελφό της, όπου του αποκαλύπτει όσα έγιναν. Κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια φεύγουν από το σπίτι, όταν ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άνδρες τους ακολουθούν. «Δεν θέλω να πάω στο σπίτι. Δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι, νιώθω ότι θα τρελαθώ», λέει η Τζανσού στον αδελφό της κι εκείνος της λέει: «Σταμάτα πια να το σκέφτεσαι! Αυτό το θέμα έκλεισε, μη στενοχωριέσαι άλλο», και βάζει δυνατά μουσική για να της φτιάξει τη διάθεση. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο με τους τέσσερις άντρες κλείνει το δρόμο στα παιδιά και οι άγνωστοι αρπάζουν τα παιδιά με τη βία. «Ποιοι είστε; Τι θέλετε; Μην πειράξετε την αδελφή μου», τους φωνάζει ο Οζάν. Κι ενώ τα παιδιά είναι κλεισμένα στο αυτοκίνητο, ένας από τους απαγωγείς τηλεφωνεί στον Χαρούν: «Υπάρχει κι ένα κορίτσι μαζί με το αγόρι. Μάλλον θα είναι η αδελφή του», λέει ο άγνωστος και ο Χαρούν βγαίνει εκτός εαυτού: «Τι πράγμα; Δεν είδατε ότι είναι και το κορίτσι μαζί; Κάντε μεγάλο λάθος!». «Να αφήσουμε το κορίτσι να φύγει;», λέει ο απαγωγέας και ο Χαρούν του λέει: «Οχι, αφήστε τους και τους δύο». Οι απαγωγείς τους αφήνουν με τη δικαιολογία ότι έκαναν λάθος. Ο Οζάν πάει να αρπαχτεί μαζί τους, αλλά η Τζανσού τον συγκρατεί και φεύγουν.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...