Το Youweekly.gr, σας έχει μεγάλες αποκλειστικότητες για όλες τις εξελίξεις των αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών… Η Ντιλαρά αποφασίζει την τελευταία στιγμή να μη βοηθήσει τον Τζιχάν να αποφυλακιστεί, αλλά να του πάρει την εταιρεία ώστε να τον εκδικηθεί….Καλά ακούσατε! Είστε έτοιμοι για σούπερ ανάγνωση, συγκλονιστικούς διαλόγους και απίστευτο φωτορεπορτάζ;

Από την Γιάννα Παπανικολάου.

Ο αστυνόμος επιμένει να ρωτάει τον Τζιχάν πού βρίσκεται ο υπολογιστής, αλλά εκείνος δεν του απαντάει. «Εσύ είσαι αστυνόμος, εσύ πρέπει να τον βρεις», λέει ο επιχειρηματίας. Οταν ο Τζιχάν μείνει μόνος του με τον Γιλντιρίμ, ο δικηγόρος τον πιέζει να δώσει τον υπολογιστή, όμως εκείνος δεν αποκαλύπτει φοβούμενος να μην εκτεθεί η Χαζάλ από την αποπλάνηση που έκανε εις βάρος της ο Τεομάν. Η Τζανάν φεύγει από την Ντιλαρά και πάει στον Χαρούν, όπου του λέει: «Η Ντιλαρά ήταν χάλια! Δεν την έχω δει ποτέ ξανά έτσι», κι εκείνος φεύγει αμέσως να πάει να τη βρει.

Η Γκιουλσερέν διώχνει την Ντιλαρά.
Η Γκιουλσερέν διώχνει την Ντιλαρά.

Στο μεταξύ, η Νουράι συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα, ενώ ο Οζκάν ζει τραγικές στιγμές. Ο εισαγγελέας αποφασίζει την προφυλάκιση του Τζιχάν και του Ραχμί, ενώ ελευθερώνει τη Χαζάλ, η οποία επιστρέφει σπίτι με την Γκιουλσερέν. Ο Οζάν πάει να δει τον πατέρα του κι εκείνος του λέει: «Εκανε πολλά λάθη η Χαζάλ, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κόρη μου και είναι αδελφή σου! Τώρα που θα λείπω θέλω να προσέχεις τις αδελφές σου και τη μητέρα σου». Αργότερα η Γκιουλσερέν πάει στο νοσοκομείο να δει τη Νουράι και να στηρίξει τον Οζκάν. Η Ντιλαρά αρχίζει να σκέφτεται τον Χαρούν, ενώ εκείνος πάει να βρει τον πατέρα του. «Ερωτεύτηκα την Ντιλαρά σαν τρελός!», λέει ο Χαρούν και ο πατέρας του τού απαντάει: «Αγόρι μου, ο παλιός έρωτας μπορεί να γίνει μεγάλη φωτιά που θα σε κάψει… Θα το μετανιώσεις μετά!». Την επόμενη μέρα η οικογένεια της Νουράι φτάνει στο νοσοκομείο, ενώ η Ντιλαρά δεν μπορεί να βρει τα λεφτά για να πληρώσει την εγγύηση του Τζιχάν και του Ραχμί. Ετσι καταφεύγει στη μητέρα της, η οποία θα της δανείσει 3.000.000 λίρες. Η Τζανσού που την ακούει της λέει: «Μόνο τον μπαμπά θα βγάλεις από τη φυλακή; Με τον παππού τι γίνεται;». «Είναι δύσκολο να βρω τόσα λεφτά τώρα που δέσμευσαν την περιουσία μας», της απαντάει η Ντιλαρά.

Θρήνος στην κηδεία της Νουράι...
Θρήνος στην κηδεία της Νουράι…

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα! Την αποχωρίζεται μια για πάντα…

Αργότερα, όταν η γυναίκα επιστρέφει από τη φυλακή και βλέπει απέξω να περιμένει η Γκιουλσερέν, παίρνει μια μεγάλη απόφαση, να μη δώσει τα λεφτά να βγει ο Τζιχάν από τη φυλακή, αλλά να πάρει όλη την περιουσία του πάνω της. Στο μεταξύ, ο Χαρούν επισκέπτεται τον Τζιχάν και οι δυο τους μιλάνε σαν δύο παλιοί καλοί φίλοι, ενώ σοκαρισμένος ο Τζιχάν μαθαίνει για το χαμό της Χαγιάλ. Ο Τζιχάν του απαντάει: «Συλλυπητήρια! Αφού παντρευτήκαμε με την Ντιλαρά χαθήκαμε με όλους». Μετά ο Χαρούν γνωρίζει τον Οζάν, ο οποίος θυμάται ότι τον έσωσε στο δρόμο. Στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Χαρούν μονολογεί: «Θα στα πάρω όλα Τζιχάν. Τη γυναίκα, τα παιδιά, την περιουσία, όλα». Την επόμενη μέρα η Ντιλαρά ετοιμάζεται να πάει στο γραφείο, όταν βλέπει μπροστά της τον Τζιχάν, του οποίου την εγγύηση πλήρωσε ο Χαρούν για να φανεί ήρωας στα μάτια του Οζάν και να τον έχει του χεριού του.

Ο Τζιχάν μαθαίνει για την επίθεση του Οζάν στην Γκιουλσερέν
Ο Τζιχάν μαθαίνει για την επίθεση του Οζάν στην Γκιουλσερέν

Στο μεταξύ, ο Τζιχάν που πιστεύει πως η Ντιλαρά έδωσε τα χρήματα, μαθαίνει σοκαρισμένος από τη μητέρα της πως της τα έδωσε, αλλά δεν πλήρωσε την εγγύηση. Αργότερα μαθαίνει πως του πήρε την επιχείρηση κι εκείνος λέει στον Γιλντιρίμ: «Αυτή είναι η Ντιλαρά! Είναι ικανή για όλα προκειμένου να πάρει εκδίκηση». Το βράδυ ο Οζάν μαθαίνει τι έκανε η Ντιλαρά κι εκείνος της λέει πως τα λεφτά τα έδωσε ο Χαρούν. Η Ντιλαρά συναντάει τον Χαρούν κι αυτός της κάνει ερωτική εξομολόγηση. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία της Νουράι, ενώ ο Τζιχάν ευχαριστεί τον Χαρούν που τον βοήθησε. Το βράδυ ο Τζιχάν μαθαίνει πως ο Οζάν απείλησε με όπλο την Γκιουλσερέν κι ακόμα ένας καβγάς ξεσπάει ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο Ραχμί ενημερώνει την Ντιλαρά ότι η αθώωσή του υπάρχει σε βίντεο στον υπολογιστή που έχει η Χαζάλ. Εκείνη πάει στο σπίτι της Γκιουλσερέν να τον πάρει, αλλά αυτή την πετάει έξω: «Φύγε από το σπίτι μας και μη μας ενοχλήσεις ξανά». Ο Ραχμί λέει για το βίντεο και στον Οζάν κι εκείνος πάει να το βρει.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: 9 μήνες: Ομολογία σοκ! «Εγώ είμαι ο πατέρας σου!» – Πήγε να λιποθυμήσει η Έλσα…

Δείτε ακόμη: Απαγωγή σοκ στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Κλέβουν το μωρό της Ελισάβετ – Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και διάλογοι φωτιά!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ