Μπορεί η αγαπημένη σας σειρά «Ραγισμένες καρδιές» να τελειώνει την Τετάρτη 10/2, ωστόσο το TV Ζάπινγκ κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα επεισόδια του β΄ κύκλου που παίζεται αυτή την περίοδο στην Τουρκία και που δεν θα δείτε στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Τζιχάν σώζει τη Χαζάλ
Το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της σειράς «Ραγισμένες καρδιές» ξεκινάει με τα ουρλιαχτά της Χαζάλ η οποία καλεί σε βοήθεια, αφού πέφτει στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου με το αναπηρικό αμαξίδιό της. Συγχρόνως εκείνη την ώρα σκάει η βόμβα στο γκαράζ. Η Γκιουλσερέν τρέχει στη Χαζάλ και ο Τζιχάν στο γκαράζ ρωτώντας με αγωνία: «Η Ντιλαρά πού είναι;». «Εχει φύγει», του απαντάει ο σωματοφύλακας, ενώ η Τζανσού τρέχει έξω και φωνάζει στον Τζιχάν: «Μπαμπά, τρέξε! Η Χαζάλ έπεσε στη θάλασσα». Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν πέφτουν στα παγωμένα νερά για να σώσουν την κόρη τους. Η Χαζάλ βρίσκεται σε λιπόθυμη κατάσταση και οι γονείς της προσπαθούν να της κάνουν μαλάξεις μέχρι που συνέρχεται. Στο μεταξύ, η Ντιλαρά μαθαίνει για την έκρηξη και τρέχει στην έπαυλη. Στο δρόμο τηλεφωνεί στην Τζανσού η οποία της λέει: «Η Χαζάλ έπεσε στη θάλασσα. Είναι καλά τώρα, την έσωσε ο μπαμπάς και την πάνε στο νοσοκομείο για έλεγχο». Την ίδια ώρα, η Κεριμάν μαθαίνει πως ο αδελφός της πυροβολήθηκε από τον πατέρα τής Νουράι. «Γρουσούζα, ο πατέρας σου τον πυροβόλησε», λέει η Κεριμάν στη Νουράι και φεύγει για το νοσοκομείο. Ο Τζιχάν διώχνει τη γυναίκα που πρόσεχε τη Χαζάλ, ενώ η κοπέλα συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στην Τζανσού, η οποία αναρωτιέται: «Πόσες φορές να ζητήσω συγγνώμη;».

Άγριο κράξιμο στο νέο ζευγάρι της Μουρμούρας: «Είναι απογοήτευση…»

Ενταση ανάμεσα σε Ντιλαρά & Γκιουλσερέν
Η Γκιουλσερέν καθώς χαϊδεύει τα πόδια της Χαζάλ, ξεσπάει σε λυγμούς και η κόρη της προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Είμαι καλά, ηρέμησε». Ωστοσο, η Χαζάλ ανακαλύπτει πως μετά το ατύχημα που είχε, αρχίζει να νιώθει ξανά τα πόδια της, αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τίποτα. Την Γκιουλσερέν την πιάνουν σπασμοί από την ένταση και η Τζανσού τρέχει κοντά της. Κοντά της όμως τρέχει και ο Τζιχάν. Η Ντιλαρά που επιστρέφει στην έπαυλη βρίσκει τον Τζιχάν να κρατάει από το χέρι την Γκιουλσερέν και να την παρηγορεί. Η Ντιλαρά γίνεται έξαλλη, ενώ η Γκιουλσερέν παίρνει την τσάντα της να φύγει: «Πού θα με αφήσεις μόνη μου εδώ; Σε παρακαλώ, μη φεύγεις. Θέλω την Γκιουλσερέν στο πλευρό μου! Δεν θέλω να φύγει», φωνάζει η Χαζάλ. «Θα έχεις εδώ την Ντιλαρά παιδί μου! Θα έρθω ξανά!», της λέει η Γκιουλσερέν και φεύγει. Η Ντιλαρά πάει πίσω από την Γκιουλσερέν και της λέει: «Τελικά θέλεις να πάρεις ό,τι έχω. Τον άντρα μου, τα παιδιά μου, το σπίτι μου. Ομως το σχέδιό σου τελείωσε εδώ, κατάλαβα το σκοπό σου. Από τη μέρα που χτύπησε η Χαζάλ παλεύεις για να μπαινοβγαίνεις εδώ». Η Γκιουλσερέν κάνει να φύγει και πέφτει πάνω στον Τζιχάν, ο οποίος ξεσπάει εναντίον όλων και λέει: «Δεν θα φύγει κανείς από αυτό το σπίτι! Εβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό μου και κινδυνεύουμε όλοι μας». Παράλληλα, η Σολμάζ καταφέρνει να πάρει ένα στοιχείο που θα της επιτρέψει να κάνει τεστ DNA ανάμεσα στον Αλπέρ και την Ντιλαρά.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: «Τρίτο» πρόσωπο στη σχέση του Ηλία και της Μαρίνας!

Ο Οζκάν συνέρχεται
Στο μεταξύ, ο Οζάν αφήνεται ελεύθερος και πάει στο γραφείο του Τζιχάν. Εκεί εξηγεί στον πατέρα του ότι μάλλον κάποιος του έστησε παγίδα. Ο Τζιχάν κοιτάει τον Γιλντίριμ: «Το άτομο αυτό λες να έχει σχέση με τη βόμβα;», ρωτάει ο επιχειρηματίας και ο Οζάν σοκάρεται που μαθαίνει τα νέα. Στην έπαυλη φτάνει και ο Ραχμί, ο οποίος επίσης μένει άναυδος αφού δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Αργότερα ο Οζάν επιστρέφει στο σπίτι του και η Ντιλαρά τον επιπλήττει αφού ανησύχησε που έλειπε όλο το βράδυ. Μετά του λέει για την παρουσία της Γκιουλσερέν στην έπαυλη: «Είμαστε όλοι εδώ, για ποιο λόγο δεν φεύγει; Ανοιξε τα μάτια σου! Δεν βλέπεις ότι αυτή η γυναίκα θέλει να εδραιώσει τη θέση της στο σπίτι μας; Δεν είναι μόνο ότι θέλει τον πατέρα σου αλλά και ό,τι έχουμε», του λέει η Ντιλαρά. Και συνεχίζει: «Εντάξει, μπορεί να αντιδράς τώρα, αλλά μια μέρα θα θυμηθείς τα λόγια μου». Αργότερα ο Τζιχάν ανακοινώνει στην οικογένεια ότι κανένας δεν θα φύγει από το σπίτι μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Η Ντιλαρά ξεσπάει: «Αυτή η γυναίκα θα φύγει από το σπίτι μας, πάει και τελείωσε!». Ομως ο Τζιχάν διαφωνεί. Στο μεταξύ, ο Οζκάν ξεπερνάει τον κίνδυνο και ξυπνάει από το κώμα.

Μπρούσκο: Ο Σήφης σώζει την Μελίνα από βέβαιο θάνατο! Τι θα συμβεί;

Η Κεριμάν «καίει» την Γκιουλσερέν
Η Χαζάλ μόνη της προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της κρυφά απ’ όλους, ενώ η Γκιουλσερέν δεν μπορεί να συνηθίσει τους κανόνες ενός σπιτιού με ακριβές συνήθειες. Ενα πρωί η Τζανσού θυμώνει με τη συμπεριφορά της Ντιλαρά και ξεσπάει: «Γιατί μισείς τόσο πολύ τη μητέρα μου; Είναι τόσες μέρες κρυμμένη μέσα στο δωμάτιο της Χαζάλ και δεν έχει βγει καθόλου από εκεί». «Εχεις δίκιο, την αγαπάς, είναι μητέρα σου, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις», απαντάει η Ντιλαρά. Ενα πρωί η Κεριμάν πάει στην έπαυλη και μπροστά στην Ντιλαρά λέει στην Γκιουλσερέν: «Εκανες αυτό που είχες στο μυαλό σου! Μπράβο! Ηξερα ότι μια μέρα θα ερχόσουν σ’ αυτό το σπίτι». Η Ντιλαρά δείχνει να δικαιώνεται, ενώ η Τζανσού που κρυφακούει δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και ξεσπάει στο δωμάτιό της: «Δεν μπορεί η μητέρα μου να είναι έτσι».

Ο Χαρούν επιστρέφει

H Χαζάλ πάει για φυσιοθεραπείες, αλλά φοβούμενη μήπως το μυστικό της αποκαλυφθεί, τηλεφωνεί κλαίγοντας στην Γκιουλσερέν να πάει να την πάρει. Ετσι και γίνεται, μόνο που η Ντιλαρά γίνεται έξαλλη. «Γιατί έφυγες από το γιατρό; Είναι καλό να κάνεις τις ασκήσεις αυτές», της λέει, αλλά η Χαζάλ θυμώνει και της φωνάζει: «Γι’ αυτό δεν σου τηλεφώνησα, γιατί όλη την ώρα με πιέζεις να κάνω αυτό που θέλεις. Ομως δεν σκέφτεσαι το πρόβλημά μου!». Αργότερα Ντιλαρά και Γκιουλσερέν θα φτάσουν στα άκρα, με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη: «Δεν θέλεις να γίνει καλά η Χαζάλ για να μπορέσεις να εδραιώσεις τη θέση σου στο σπίτι μας». Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται στην έπαυλη οι φίλες της Ντιλαρά κι αυτή φέρεται στην Γκιουλσερέν σαν υπηρέτριά της. Η Γκιουλσερέν νιώθει άσχημα και η βοηθός του σπιτιού την παίρνει μαζί της στην κουζίνα προσπαθώντας να την ηρεμήσει: «Ετσι είναι η Ντιλαρά αλλά είναι καλή γυναίκα». Στο μεταξύ, ο Χαρούν, ένας παλιός φίλος του Τζιχάν, έχει επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και βάζει την Τζανάν να ζητήσει συγγνώμη από την Ντιλαρά.

«Είμαι ερωτευμένος με την Γκιουλσερέν»

Ο Οζάν πάει στο γραφείο του Τζιχάν θυμωμένος και τον ρωτάει: «Για ποιο λόγο αυτή η γυναίκα η Γκιουλσερέν συνεχίζει και μένει σπίτι μας;». Ο Τζιχάν του απαντάει πως τη χρειάζεται η Χαζάλ και ο νεαρός γελάει ειρωνικά. Τότε ο Τζιχάν τον αρπάζει από το λαιμό και του λέει: «Αν μου μιλήσεις ξανά με αυτό τον τρόπο θα τελειώσεις από παιδί μου» και τον διώχνει. Οταν εκείνος επιστρέφει στην έπαυλη ζητάει από τη Χαζάλ να την πάει μια βόλτα το βράδυ, ενώ αδιαφορεί για την Γκιουλσερέν, η οποία αρχίζει να νιώθει άβολα με όλο το κλίμα που επικρατεί. Το βράδυ ξεσπάει ένας καβγάς ανάμεσα σ’ εκείνη, την Ντιλαρά και τον Τζιχάν, με αποτέλεσμα η Χαζάλ να ξεσπάσει: «Σταματήστε πια να καβγαδίζετε! Βαρέθηκα να τσακώνεστε για μένα! Βαρέθηκα! Σταματήστε. Σας αγαπάω και τις δύο και σας έχω ανάγκη». Η Ντιλαρά πάει στο δωμάτιό της και ο Τζιχάν την ακολουθεί. Για πρώτη φορά της ανοίγει την καρδιά του και της λέει την αλήθεια: «Δεν σου είπα ποτέ ψέματα και ποτέ δεν σου έκρυψα κάτι. Η Γκιουλσερέν δεν είναι ερωμένη μου αλλά μια γυναίκα που αγαπάω. Ο γάμος μας είχε τελειώσει πριν γνωρίσω την Γκιουλσερέν και το ξέρεις. Είχαμε γίνει σαν αδέλφια… Ναι, από την πρώτη στιγμή που είδα την Γκιουλσερέν την ερωτεύτηκα».

Εξέλιξη-βόμβα στο Μπρούσκο: Ο Ματθαίος έχει…εξώγαμο – Ποια η αντίδραση της Αναστασίας;

Ο Ραχμί εναντίον της Γκιουλσερέν

Η Ντιλαρά συζητάει με τον Ραχμί για όσα της είπε ο Τζιχάν κι εκείνη δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί από αυτό το γάμο. Ομως ο Ραχμί έχει άλλη άποψη. «Δεν αγαπάς τον άντρα σου;». «Φυσικά και τον αγαπάω, αλλά έχει διαφορά ο έρωτας από την αγάπη. Και αυτοί οι δύο είναι ερωτευμένοι», απαντάει η Ντιλαρά. «Ποιος έρωτας; Ο έρωτας είναι σαν άρωμα, έρχεται, μυρίζει και φεύγει. Λοιπόν είσαι έξυπνη γυναίκα… το όπλο της Γκιουλσερέν είναι ο έρωτας κι εμείς οι δύο πρέπει να της το πάρουμε από το χέρι», λέει ο Ραχμί. Αργότερα η Ντιλαρά ζητάει συγγνώμη από τον Τζιχάν για όσα είπε, αλλά του ξεκαθαρίζει πως δεν θα κάνει το ίδιο και στην Γκιουλσερέν. Το βράδυ ο Οζάν και η Τζανσού πάνε βόλτα, όταν ο νεαρός λέει στην αδελφή του ότι υποψιάζεται πως ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν έχουν σχέση. Η κοπέλα φεύγει θυμωμένη. Στην έπαυλη η Γκιουλσερέν ζητάει ένα φαγητό για τη Χαζάλ, όταν εμφανίζεται ο Ραχμί και της επιτίθεται: «Ποια νομίζεις ότι είσαι που θα ζητάς να σου μαγειρέψουν κιόλας; Λυπάμαι που σου ζήτησα συγγνώμη και που σε εμπιστεύτηκα! Μια ανοησία ήταν». Η Γκιουλσερέν παίρνει τα πράγματά της και φεύγει θυμωμένη όταν έξω τη σταματάει ο Τζιχάν. «Δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα! Σε ικετεύω, θέλω να φύγω». Ο Τζιχάν την πλησιάζει και της ψιθυρίζει: «Σ’ αγαπάω». Ομως κανείς από τους δύο δεν ξέρει πως η Τζανσού έχει δει αυτή την τρυφερή στιγμή.
Το ξέσπασμα της Χαζάλ

Η Τζανσού φεύγει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Οζκάν, ενώ ο αδελφός της επιστρέφει στην έπαυλη και την ψάχνει παντού. Ο Τζιχάν τον ρωτάει πού βρίσκεται η Τζανσού αλλά εκείνος δεν του απαντάει. Στο μεταξύ, ο Αλπέρ δίνει στον Χαρούν ένα στικάκι με όλα τα στοιχεία της εταιρείας του Τζιχάν. Ο Τζιχάν μαζί με την Γκιουλσερέν ξεκινούν να βρουν την Τζανσού, ενώ η Ντιλαρά του ξεκαθαρίζει: «Θέλω η κόρη μου να γυρίσει στο σπίτι, δίπλα μου». Η Χαζάλ που την ακούει θυμώνει περισσότερο. Η Χαζάλ μαθαίνει πως ο πατέρας τής Νουράι πυροβόλησε τον Οζκάν, ενώ ο Οζκάν μαθαίνει πως η Χαζάλ δεν περπατάει. Ο Τζιχάν φτάνει εκεί και παίρνει την κόρη του με το ζόρι. «Θα μείνω με την αληθινή μου οικογένεια», λέει και μετά επιτίθεται στην Γκιουλσερέν: «Δήθεν ήρθες να μείνεις στην έπαυλη μέχρι να γίνει καλά η Χαζάλ. Ψέματα λες! Μας χρησιμοποίησες για να είσαι δίπλα στον πατέρα μας».

Η Ντιλαρά φτάνει με την αστυνομία

Ο Τζιχάν επιστρέφει στο σπίτι και η Ντιλαρά τον ρωτάει με αγωνία πού βρίσκεται η Τζανσού. Εκείνος της λέει: «Είναι στον Οζκάν». Η Ντιλαρά σοκάρεται: «Τι; Πώς έγινε αυτό; Πώς το επέτρεψες; Πάω να τη φέρω πίσω». «Μην το κάνεις! Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα! Η Τζανσού δεν θέλει να γυρίσει, θέλει να μείνει εκεί. Μας είδε με την Γκιουλσερέν και θύμωσε». «Πώς σας είδε… Τι κάνατε;», ρωτάει η Ντιλαρά και ο Τζιχάν αρνείται ότι έκανε κάτι κακό. Η Ντιλαρά μαζί με τον Οζάν και την αστυνομία πάει στο σπίτι του Οζκάν. «Φέρατε την αστυνομία; Τι κάνατε; Εδώ είναι το σπίτι μου και δεν πάω πουθενά», λέει η Τζανσού. Ο Οζκάν επεμβαίνει και λέει πως η Τζανσού είναι κόρη του και έχει κάθε δικαίωμα να είναι μαζί του. Ο Οζάν την παρακαλάει να πάει μαζί τους γιατί είναι οικογένεια, αλλά η Τζανσού ξεσπάει: «Αν ήμασταν οικογένεια δεν θα φέρνατε την αστυνομία. Ηρθα εδώ με δική μου θέληση». Την επόμενη μέρα η Τζανσού ακούει τον Οζκάν να καβγαδίζει με την Κεριμάν για τα χρήματα κι εκείνη κρυφά να ψωνίσει τα απαραίτητα για το σπίτι. Επιστρέφοντας συναντάει την Γκιουλσερέν η οποία της λέει: «Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, τίποτε άλλο».

Χαρούν και Ντιλαρά συναντιούνται ξανά

Η Χαζάλ συμπεριφέρεται άσχημα στην Ντιλαρά προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή εκείνη ενδιαφέρεται περισσότερο για την Τζανσού. Ετσι μπροστά της μιλάει στην Γκιουλσερέν και της λέει: «Πότε θα έρθεις μαμά; Μου έλειψες; Με άφησες με ξένους», προκαλώντας το θυμό της Ντιλαρά. Αργότερα έρχεται η φυσιοθεραπεύτρια και παρόλο που η Χαζάλ προσπαθεί να το αποφύγει, η Ντιλαρά επιμένει. Στο μεταξύ, στην έπαυλη έρχεται και η Τζανάν, η οποία και δίνει στην Ντιλαρά ένα τηλέφωνο ενός γιατρού που ίσως να μπορέσει να βοηθήσει τη Χαζάλ. Παράλληλα της ζητάει να πάνε για φαγητό όπως παλιά. Η Ντιλαρά δέχεται. Ομως η Τζανάν λέει πως έχει μια δουλειά και φεύγει, ενώ ξαφνικά εμφανίζεται ο Χαρούν μπροστά στην Ντιλαρά. «Χαρούν; Τι κάνεις εδώ;», τον ρωτάει η γυναίκα. «Εχω κάτι δουλειές! Δεν το πιστεύω ότι με θυμήθηκες», της λέει και της ζητάει να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σαν παλιοί φίλοι.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

loading...