Πρεμιέρα χθες για το «X Factor» στον ΣΚΑΪ, εγκαινιάζοντας παράλληλα και την είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού στο είδος των talent show. Βλέποντας λοιπόν την ανταπόκριση των τηλεθεατών παρατηρούμε ότι το κανάλι του Φαλήρου ωφελήθηκε από την παρουσία του talent show.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΣΚΑΪ πόνταραν πολύ στην επιστροφή του talent show στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο και τελικά, δικαιώθηκαν αφού τόσο υψηλές τηλεθεάσεις… δύσκολα τις βλέπουν στο κανάλι του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, το  «X Factor» σημείωσε 19,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,6% στο δυναμικό κοινό, που μπορεί να είναι αρκετά χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σε σχέση με αυτές που σημείωνε όταν προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά αποτελούν… ρεκόρ για τον ΣΚΑΪ.

Πάντως, εκτός από την αρκετά ακριβή παραγωγή που φαίνεται να έχει γίνει, ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός και αν δεν υπήρχε το… εκτυφλωτικό φως από τους προβολείς στην κριτική επιτροπή μπορεί σε αρκετά σημεία να σε έπαιρνε ο ύπνος. Βέβαια, έχοντας ρίξει τους περισσότερους προβολείς στα τέσσερα μέλη της επιτροπής μάλλον δεν τους είχαν μείνει αρκετοί για τους διαγωνιζομένους οπότε… όταν εστίαζε σε αυτούς ξεκουραζόταν λιγάκι το μάτι του τηλεθεατή για να πάρει δύναμη και να αντιμετωπίσει το επόμενο κύμα… λάμψης! Έτσι, μπορεί σήμερα στο Φάληρο να ανοίγουν… περτικαλάδες ευχαριστημένοι από τις μετρήσεις τηλεθέασης, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουν να δουν τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες γιατί αν το «X Factor» συνεχίσει το ίδιο… βαρετά τότε οι τηλεθεατές δικαιολογημένα θα ρίξουν Χ…!

newsit

Δείτε ακόμη: Η 18χρονη που έκλεψε τις εντυπώσεις! Κανείς δεν περίμενε αυτή την ερμηνεία – Η καλύτερη audition της ημέρας

Δείτε ακόμη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Το σούπερ μίνι της Αραβανή που ανέβασε θερμοκρασίες στο X-Factor!

Δείτε ακόμη: Ράγισαν καρδιές στο X-Factor! Η συγκλονιστική ερμηνεία του…άστεγου Αλέξανδρου που συγκίνησε τους κριτές!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ