Πρεμιέρα είχε χθες το «The Voice» και στην κυριολεξία έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο. Η άψογη παραγωγή, η ενέργεια των κριτών και η ζωντάνια του Γιώργου Καπουτζίδη κέρδισε τους τηλεθεατές.Νέες φωνές, ποικίλα συναισθήματα, ανατρεπτική κριτική επιτροπή… Το Voice συγκέντρωσε τα όπλα του και έδωσε την πρώτη μάχη για την τηλεθέαση.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το talent show έστειλα ψηλά την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ και «έκλεισε» με ποσοστό 21,7% στο γενικό και 20,6% στο δυναμικό κοινό -πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο ημέρας. Στην κορύφωσή του, το The Voice άγγιξε και το εντυπωσιακό 27,7%!

Ωστόσο, το γερό χαρτί του ΑΝΤ1, Οι Συμμαθητές, δεν παραδόθηκαν αμαχητί. Το αντίθετο μάλιστα. Η δημοφιλής σειρά «κούρεψε» την πρώτη ώρα του The Voice και σημείωσε ποσοστό 19,8% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό.

Εκείνος που δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μέχρι τις 00:45 το The 2night Show δεν είδε «άσπρο» τέταρτο, ενώ στη συνέχεια …πέταξε έως το 27,5%.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πήραν φόρα! Ασυγκράτητοι Ηλιάκη-Γαλίτης σε βραδινή τους έξοδο (Photos)

Επιτέλους! Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά ανοιχτά για την απιστία και το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με τη Σκορδά

Χαρμόσυνα νέα! Πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος» έγινε μάμα

loading...