Η Μελίνα μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αχιλλέα, όμως κάποια πράγματα που θα κάνει ο Αχιλλέας θα κλονίσουν την αγάπη της, θα την εκνευρίσουν πολύ και στο τέλος θα την απομακρύνουν από τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή της. Δείτε την συνταρακτική συνέχεια της σειράς μόνο στο youweekly.gr…

Απο την Μαρία Μεταξητινού…

Ολα αρχίζουν και τελειώνουν σε ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα που έχει ο Αχιλλέας και δεν είναι άλλο από τη ζήλια του. Η ζήλια του για τη σχέση της Μελίνας με τον Σήφη είναι αυτό που τρώει τα σωθικά του, αλλά κατατρώει και τη σχέση του με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Οπως λένε, «πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία μπορεί να σπάσει». Ετσι ακριβώς γίνεται και με τη σχέση της Μελίνας με τον Αχιλλέα. Τα «σκηνικά» που της κάνει κατά καιρούς επειδή ο Σήφης δείχνει το ενδιαφέρον του στη Μελίνα, μπορεί κάπου να την κολακεύουν και να δείχνουν ότι ο Αχιλλέας την αγαπάει, όμως κάποια στιγμή όλα έχουν και τα όριά τους.Screenshot 2016-03-09 13Τι θα γίνει όμως και πώς θα πέσει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι; H Μελίνα με τον Αχιλλέα έχουν πάει στο σπίτι του Σήφη για να δει το μωρό η Στεφανία. Νωρίτερα, μέσω της Βασιλικής, ο Σήφης έχει στείλει δώρο στη Μελίνα και το μωρό ένα κόσμημα, κειμήλιο της μητέρας του. Ο Αχιλλέας δεν ξέρει τίποτα γιατί δεν έχει προλάβει η Μελίνα να του το πει. Ετσι η Στεφανία μόλις τη βλέπει και παρουσία όλων λέει: «Μελίνα, θα μου δείξεις τα κοσμήματα που σου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου για σένα και το μωράκι σου;». Ο Αχιλλέας μόλις το ακούει γίνεται έξαλλος: «Τι έκανε δώρο; Καλά, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Τελείωσε. Χαλάει και η δουλειά, χαλάνε όλα. Ακούς ρε;», λέει στον Σήφη που έχει αρχίσει να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ομως και η Μελίνα θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί: «Αχιλλέα, σε παρακαλώ ηρέμησε», ψιθυρίζει, αλλά δεν ακούει τίποτα και την τραβάει: «Φύγαμε, αυτή τη στιγμή», λέει επιτακτικά. Η Μελίνα είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα: «Αχιλλέα σε παρακαλώ, δεν σου το έκρυψα για τα κοσμήματα. Σήμερα μου τα έδωσε η Βασιλική. Δεν πρόλαβα να σου το πω», απολογείται, όμως δεν προλαβαίνει να συνεχίσει και ο Αχιλλέας με πολύ σκληρό ύφος σχεδόν τη διατάζει: «Τα έχεις μαζί σου; Δώσ’ τα πίσω, τώρα!», της ουρλιάζει. Η Μελίνα ντροπιασμένη ακουμπάει τα κοσμήματα στο τραπέζι και κατεβάζει το κεφάλι ενώ λέει με δάκρυα στα μάτια στον Σήφη: «Συγγνώμη». Ο Σήφης από τη μια βλέπει τη Μελίνα και τη λυπάται: «Δεν φταις εσύ», της λέει, και από την άλλη κοιτάζει τον Αχιλλέα και απαξιωτικά αναφέρει: «Πιο γελοίος πεθαίνεις».
Ο Αχιλλέας παίρνει το μωρό και δίνοντας εντολή «Πάμε», γυρίζει στον Σήφη και του απαντάει: «Αν δεν ήταν εδώ η κόρη σου θα πλακωνόμαστε. Το παιδί σου σέβομαι. Που του φέραμε και το μωρό του ηλίθιου», συμπληρώνει ανοίγοντας την πόρτα, ενώ η Μελίνα με σκυμμένο το κεφάλι ακολουθεί και ο Σήφης μένει πίσω γεμάτος νεύρα. Λίγο αργότερα δε, μαθαίνει από την ίδια τη Στεφανία ότι το έκανε επίτηδες η μικρή για τα κοσμήματα, για να χωρίσει η Μελίνα με τον Αχιλλέα και να ξαναπαντρευτεί τον πατέρα της.

Ο ΚΑΒΓΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ…
Μόλις το ζευγάρι απομακρύνεται, αρχίζει να μαλώνει πολύ έντονα: «Με έχεις φέρει μέχρι εδώ», του λέει η Μελίνα και ο Αχιλλέας όμως δεν κάνει με τίποτα πίσω: «Α, όχι, δεν θα τη βγεις κι από πάνω! Δεν πιστεύω ότι τα δώρα του Σήφη τα πήρες σήμερα. Τα έκρυψες για να μη χαλάσεις την επίσκεψη στο σπίτι του, επειδή ήθελε η μικρή να δει το μωρό», της λέει και λίγο μετά της εξηγεί ότι δεν τα έχει μαζί της αλλά με τον Σήφη: «Πάει να μου μπει στο ρουθούνι. Βρίσκει διαρκώς αφορμές για να με κοντράρει και δεν γουστάρω να κάνω άλλο το κορόιδο!».
Η Μελίνα είναι αρκετά εκνευρισμένη αλλά παράλληλα δεν θέλει να γίνει η αιτία να χαλάσει το συνεταιρισμό και τις δουλειές του: «Σε παρακαλώ, άσε τα πείσματα. Πήγαινε στη σύσκεψη που έχετε», τον εκλιπαρεί, αλλά ο Αχιλλέας της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία δουλειά με τον Σήφη. Παράλληλα το ξεκόβει και στον Ματθαίο με τον Νεκτάριο που προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή, όμως, όχι μόνο δεν ακούει κουβέντα αλλά λέει στη Μελίνα να φύγουν αμέσως για την Κύπρο. Η Μελίνα βάζει τα κλάματα, σχεδόν πέφτει στα πόδια του: «Αχιλλέα, σε παρακαλώ πολύ, αισθάνομαι υπεύθυνη», του λέει, αλλά ο Αχιλλέας συνεχίζει να είναι σκληρός και της απαντάει ότι σε πέντε λεπτά να είναι έτοιμη να φύγουν. Η Μελίνα κλαίει απελπισμένα και ζητάει συγγνώμη με λυγμούς από τον Ματθαίο. «Συγγνώμη Ματθαίο, συγγνώμη!» και φεύγει αναγκαστικά.

Το ζευγάρι φτάνει στην Κύπρο και η Μελίνα ζητάει από τον Αχιλλέα να μιλήσουν σοβαρά. Με χίλιους δυο τρόπους προσπαθεί να τον συνεφέρει και να τον πείσει να μη χαλάσει τη δουλειά με τους Γιαννακάκηδες γιατί θα έχουν πρόβλημα και όλοι οι Ματθαίοι, οι οποίοι θα τα βάλουν και μαζί της. Ομως ο Αχιλλέας για πρώτη φορά φαίνεται αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Γεγονός που πληγώνει πολύ τη Μελίνα και την κάνει να αναθεωρεί πολλά πράγματα για τον άνθρωπο που αγαπάει. Μάλιστα, το συζητάει και με τη Δήμητρα και με αγωνία και απόγνωση της λέει: «Τι να κάνω; Πες μου τι να κάνω Δήμητρα;».
Την ίδια στιγμή, αναλαμβάνει και ο Ματθαίος να πείσει τον αδελφό του, χωρίς αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να το συζητήσω καθόλου. Για μένα το θέμα έληξε. Αυτή τη δουλειά στην Ιταλία ή θα την κάνουμε μόνοι ή δεν θα γίνει ποτέ», επιμένει και μάλιστα αυτή το φορά με πολλή ηρεμία και σοβαρότητα. Ο Ματθαίος του απαντάει ότι τη δουλειά δεν πρόκειται να την κάνουν μόνοι τους και ο Αχιλλέας τότε του λέει: »Τότε δεν θα γίνει καθόλου».
Η Μελίνα που ακούει όλη τη συζήτηση αισθάνεται ένοχη: «Αχιλλέα, σε παρακαλώ, κάν’ το για μένα», παρακαλεί βουρκωμένη, αλλά η απάντηση που παίρνει και ο τρόπος του, που είναι ψυχρός και σκληρός, την παγώνει: «Οχι είπα!».

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ, Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η… ΦΥΓΗ!

Η Μελίνα μένει μόνη της για να σκεφτεί, ενώ ο Αχιλλέας είναι στη δουλειά. Μόλις παίρνει την απόφασή της πηγαίνει κατευθείαν στο γραφείο του και του λέει: «Θέλω να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα που έχει προκύψει». Ο Αχιλλέας της απαντάει: «Παράτα με, ρε Μελίνα, επιτέλους!». Αυτή του η φράση ποτέ δεν θα καταλάβει ότι ήταν αυτή ακριβώς που θα διώξει τη Μελίνα από κοντά του.
Η Μελίνα αμέσως γίνεται αποφασιστική σκληρή: «Πρόσεξε, αν το τραβήξεις και χαλάσεις τη δουλειά αυτή στον Ματθαίο, παίρνω τα παιδιά και χαίρετε. Αντίο σας! Εμείς χωρίσαμε. Το κατάλαβες;», του λέει και ο Αχιλλέας μένει άναυδος.
Οι επόμενες μέρες είναι πολύ δύσκολες και η απόφαση που έχει πάρει η Μελίνα δείχνει να είναι αμετάκλητη. Η σκληρότητα του Αχιλλέα την έχει ήδη διώξει και έτσι κάνει την απειλή της πραγματικότητα. Παίρνει τα παιδιά και φεύγει για τα Χανιά. Ο Αχιλλέας την ψάχνει, της ζητάει να γυρίσει, αλλά η Μελίνα δεν θέλει να κάνει πίσω.

Η ΜΕΛΙΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, Ο ΜΥΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!
Η Μελίνα τον αγαπάει, τον σκέφτεται, υποφέρει πολύ, αλλά δεν θέλει να κάνει το χατίρι του Αχιλλέα. Θεωρεί ότι πολλές φορές έχει κάνει πίσω στα καπρίτσια του και τη ζήλια του που τόσες φορές έχει ταλαιπωρήσει τη σχέση τους. Ο Σήφης το μαθαίνει, αλλά η Μελίνα τον κρατάει σε μια κάποια απόσταση. Οχι γιατί δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί του, αλλά γιατί δεν θέλει να την κατηγορήσουν ότι έφυγε για να πάει να βρει τον Σήφη. Βέβαια και ο Σήφης δεν κάνει όπως παλιά για τη Μελίνα, καθώς στη ζωή του έχει μπει για τα καλά η Αλκηστις. Η ουσία είναι όμως ότι η Μελίνα για πρώτη φορά αισθάνεται ελεύθερη, αλλά και πολύ πληγωμένη.
Στα Χανιά, όπως ήδη ξέρουμε, κυκλοφορεί και είναι φίλος με τη Δάφνη αλλά και τη Βασιλική ένας πολύ όμορφος αλλά και πολύ πλούσιος νέος, ο Μύρος. Ο Μύρος, λοιπόν, θα είναι αυτός που θα γνωρίσει η Μελίνα μέσω των φιλενάδων της, ο οποίος θα της φερθεί φιλικά, ευγενικά και που δεν θα αργήσει να την ερωτευτεί. Αυτή όμως τη δραματική πτυχή της σειράς θα τη δούμε στον 4ο νέο κύκλο που θα παιχτεί στη νέα σεζόν.

Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε των γυναικών της σειράς – Ποιες θα φύγουν φύγουν οριστικά;

Επιτέλους! Μπρούσκο: Τα καυτά τετ-α-τετ της Άλκηστις και του Σήφη – Θα τους πιάσει ο άντρας της;

Χαμός στο Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας πιάνει στο κρεβάτι την Μελίνα με τον Σήφη!

loading...