Ο Μιχαήλ μαζί με τον Μάξιμο προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος σχετικά με τη δολοφονία στην οποία μπλέκεται η Ρεγγίνα, ενώ ο Ανδρέας συνεχίζει να στήνει παγίδες στον Φίλιππο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί…

Η Παυλίνα ακούει τις συμβουλές της Ρουμπίνης και αποφασίζει να συγχωρέσει τον Μιχαήλ και να προχωρήσουν, αλλά αυτός, που είναι σε τρομερό δίλημμα ανάμεσα σ’ αυτήν και την Ευδοκία, της ζητάει χρόνο για να δουν πιο καθαρά τα πράγματα. Η Ρεγγίνα γυρίζει με τον Δημήτρη σπίτι, κι αυτός με τη βοήθεια του Μάξιμου δρα δυναμικά και προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Η Ηρώ βάζει τον Κώστα να πλακώσει τον Μάνο στο ξύλο. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας με τον Ευθυμίου πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής του Φίλιππου. Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί από την Παυλίνα, προκειμένου να δει πιο καθαρά την κατάσταση και να πάρει τις σωστές αποφάσεις… Αυτό το γεγονός κάνει την Παυλίνα ράκος και την ωθεί να αρχίσει τις παρακολουθήσεις. Αυτό που θα ανακαλύψει όμως θα την αφήσει άναυδη! Η διπλή ζωή της Ευδοκίας αποκαλύπτεται και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο… Ταυτόχρονα με αυτές τις τραγικές εξελίξεις, μια νέα σχέση αρχίζει για την Ιωάννα και τον Φίλιππο, τη στιγμή που η Ιωάννα δείχνει όλη της την τρυφερότητα για τον άρρωστο Φίλιππο. Τα νέα διαδίδονται κι όταν μαθαίνει η Μαρία ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος ταράζεται… Η ραγδαία συνέχεια όμως θα την ταράξει πολύ περισσότερο! Η Παυλίνα λέει στον Μιχαήλ αυτό που έμαθε για την Ευδοκία και μένει άναυδη από την αντίδρασή του. Ο Ανδρέας βρίσκει τον τρόπο και φροντίζει να βγει ένταλμα για τη σύλληψη του Φίλιππου. Ο Φίλιππος ζητάει από την Ιωάννα να της κάνει το τραπέζι και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Ο Μιχαήλ λέει στην Ιωάννα ότι η Ευδοκία άρχισε πάλι τις παλιές της «συνήθειες» και τότε η Ιωάννα την πιάνει και της μιλάει έξω απ’ τα δόντια. Στο τέλος, ο Φίλιππος συλλαμβάνεται από την αστυνομία και η Ιωάννα, που είναι σπίτι του εκείνη την ώρα, μένει άναυδη! Η Ρουμπίνη επιβεβαιώνει το άλλοθι του Φίλιππου στην αστυνόμο Γαβριήλ, που τον αφήνει ελεύθερο και κατόπιν ανοίγει τα μάτια στη Μαρία σε σχέση με τον Ανδρέα.
Ρουμπίνη & Ιωάννα: Αδελφές!

Ενα μυστικό που κρατήθηκε μυστικό για πολλά χρόνια, χώρισε ένα ερωτευμένο ζευγάρι και που η αποκάλυψή του θα φέρει τα πάνω-κάτω! Οταν ο Μάξιμος έμαθε το περιβόητο μυστικό αποφάσισε να χωρίσει τη Ρουμπίνη, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να το δεχτεί και τον μίσησε για το κακό που της έκανε. «Υπάρχει κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να σου αποκαλύψω», της έλεγε και της ξανάλεγε, αλλά εκείνη δεν ήθελε πλέον να τον βλέπει μπροστά της. Ομως ήταν τόσο δυνατός ο έρωτας που ένιωθε ο Μάξιμος για εκείνη, που ρισκάροντας τα πάντα της λέει: «Τηλεφώνησε στη μητέρα σου να σου πει το μυστικό». Η Ρουμπίνη του κάνει και παθαίνει σοκ από αυτό που ακούει: «Η Ιωάννα είναι αδελφή σου»! Ο Μάξιμος πάει το βράδυ από το σπίτι της και βρίσκει τη Ρουμπίνη να κλαίει! «Είναι δυνατόν; Πώς μπόρεσαν να μας κρύψουν κάτι τέτοιο; Και τώρα; Τι θα κάνουμε; Αν μαθευτεί αυτό θα γίνει χαμός», αναρωτιέται εκείνη και ο Μάξιμος της απαντάει: «Σ’ αγαπάω»! Ομως η Ρουμπίνη του λέει: «Δεν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί», ενώ παράλληλα του αποκαλύπτει πως το παιδί της είναι δικό του.

TVΖΑΠΙΝΓΚ

loading...