Η αγαπημένη εκπομπή του ελληνικού κοινού, «The 2Night Show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρίσκεται πρώτη σε μερίδια τηλεθέασης κατά τη ζώνη μετάδοσής της στο σύνολο του κοινού. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από το Νοέμβριο έχει μερίδιο τηλεθέασης στο  15-44, 19,7% για όλες τις ημέρες μετάδοσης, ενώ από τα Μέσα Φεβρουαρίου, η εκπομπή κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό στις εκπομπές της Τετάρτης κατά 2,5 μονάδες.

Η εκπομπή «The 2Night Show» σημειώνει τις Τετάρτες το υψηλότερο μερίδιο στο κοινό Γυναίκες 15-24 με 33,8% και στις γυναίκες 25-44 με 25,3%. Στα ίδια κοινά, η εκπομπή «Βράδυ» σημειώνει 16,8% και 20% αντίστοιχο.

Συνοψίζοντας, η εκπομπή «The 2Night Show»  για τις κοινές ημέρες μετάδοσης προηγείται σε όλα τα κοινά και στο σύνολο με μερίδιο 21,3%, ενώ η εκπομπή «Βράδυ» σημειώνει στο σύνολο της κατά μέσο όρο 18,5%.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τη Τετάρτη 17.02, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, την εκπομπή «The 2Night Show» παρακολούθησαν 50.000 περισσότεροι τηλεθεατές από την εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Διαβάστε τα 5 νέα επεισόδια του Μπρούσκο πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Απίστευτη εξέλιξη..

Δείτε ακόμη: Πάμε πακέτο: Οι δυο ιστορίες που θα μας κάνουν να δακρύσουμε..

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Δείτε τον Κώστα Μαρτάκη σε ηλικία 15 χρονών – Όταν η Βανδή τραγουδούσε στα πόδια του..

loading...