Σκούρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για το “This is Spata Live”. Tα όχι πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και αναμένεται να πάρουν άμεσα αποφάσεις για το μέλλον της καθημερινής απογευματινής εκπομπής του σταθμού. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι αν η εκπομπή παραμείνει και συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, θα πετύχει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει ο αντίστοιχος χρόνος αναμονής.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο!!! Ουγγαρέζος και Συνατσάκη έκαναν κάτι εξαιρετικά αγενές – Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας!!!

Η συγκεκριμένη ζώνη μετάδοσης είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονται στον αέρα αρκετές εκπομπές. Η Τατιάνα Στεφανίδου στο E με την εκπομπή “Tatiana Live”, κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, τόσο από το “Spata Live”, όσο και από το “Λόγω Tivis”. Επίσης τρεις ακόμα εκπομπές μαγειρικής σε Mega, Star και ΣΚΑΙ κερδίζουν το δικό τους μερίδιο στην τηλεοπτική πίτα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη, όσον αφορά το “Spata Live”, αναμένεται να κριθεί τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση του Τζώνη Καλημέρη για το μέλλον της εκπομπής θα είναι μάλλον αρνητική. Το πώς θα αξιοποιήσει το κανάλι τους δύο παρουσιαστές, είναι κάτι που θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα. Σίγουρα πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου και ο ΑΝΤ1 θα ήθελε να τους έχει στο δυναμικό του.

Δείτε ακόμα: Oυγγαρέζος- Συνατσάκη: Στα μαχαιρια το τηλεοπτικό «δίδυμο» για τα νούμερα τηλεθέασης

zappit

loading...