Το «Ταμάμ» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές των τελευταίων δύο σεζόν. Η οικογένεια Οζτούρκ – Χρηστίδη έκλεψε τις εντυπώσεις και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία κάθε επεισόδιο.

Το «Ταμάμ» φτάνει στο τέλος του την Παρασκευή 13 Μαΐου και οι σεναριογράφοι Βασίλης Ρίσβας και ∆ηµήτρα Σακαλή έχουν ετοιµάσει ένα φινάλε γεµάτο από συγκίνηση, χαρά και, γενικότερα, έντονα συναισθήµατα.

Τι θα γίνει όμως στο τελευταίο επεισόδιο;

Η Έλλη βρίσκει το θάρρος και εξοµολογείται στον αγαπηµένο της πως διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της. Όµως, εκείνος θεωρεί πως αυτό είναι ακόµα ένα κόλπο της κοπέλας, για να τον πείσει τα ξαναβρούν, γεγονός που τη στενοχωρεί πολύ, καθώς αισθάνεται απεγνωσµένη. Παράλληλα, στο σπίτι µετακοµίζει ο παππούς Ερµής, ο οποίος τις τελευταίες µέρες αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατά µε την υγεία του. Έτσι, η Μυρτώ ζητά από τον Νίκο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να µείνει για λίγο στο σπίτι. Από την άλλη, η Έλλη, θέλοντας να δώσει κουράγιο στον παππού της, του αποκαλύπτει πως περιµένει το πρώτο της παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε των γυναικών της σειράς – Ποιες θα φύγουν φύγουν οριστικά;

Δίδυμα Φεγγάρια: «Είμαι η μάνα σου!» – Σοκαρισμένη η Αλίκη όταν συναντα την κόρη της!

Πανικός στο Μπρούσκο! «Θα τον σκοτώσω!» – Ο Σήφης απειλεί τον Ματθαίο για τον Αχιλλέα! Τι συνέβη;

loading...