Επιστολή στους εννέα εκπροσώπους των εταιρειών που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια έστειλε το βράδυ της Παρασκευής η πενταμελής επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αρτιότητα και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική δημοπρασία της Τρίτης.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, με την οποία η επιτροπή απαντά στις αιτιάσεις των καναλιών, το ηλεκτρονικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στην δημοπρασία, παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή στις 25 Αυγούστου, δηλαδή την ίδια ημέρα που έγινε και η παρουσίασή του στους υποψηφίους. Και κατόπιν ελέγχου του ηλεκτρονικού συστήματος που έγινε, διαπιστώθηκε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική προκήρυξη.

Ταυτόχρονα η επιτροπή διευκρινίζει ότι η πιστοποίηση του συστήματος αφορά την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας καθώς και ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρησιμοποιηθεί η δομημένη καλωδίωση του κτιρίου της ΓΓΕΕ, ενώ το κλειστό δίκτυο για την υποβολή προσφορών υλοποιείται με ευθύνη της. Στο σύστημα θα έχουν πρόσβαση η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, τα μέλη της ομάδας υποστήριξης και οι τεχνικοί της αναδόχου εταιρείας οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεντρική αίθουσα της δημοπρασίας. Ο κεντρικός εξυπηρετητής του συστήματος θα είναι κλειδωμένος σε ειδικό χώρο, ενώ το computer room του κτιρίου θα είναι σφραγισμένο.

newsit.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ανατροπή! Αυτός θα είναι τελικά ο τίτλος της νέας εκπομπής της Καινούργιου στο «Ε»

Τηλεοπτικές άδειες: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση των εκπροσώπων των επτά τηλεοπτικών σταθμών

Το τηλεοπτικό comeback που θα συζητηθεί! Ελληνίδα ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από χρόνια απουσίας

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Μαίρη Μπάρκουλη: H φωτογραφία του συζύγου της Ανδρέα που έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει

Νανά Καραγιάννη: «Μέσα στο νοσοκομείο ήμουν τόσο σίγουρη ότι πεθαίνω που ζήτησα να μου φέρουν…»

«Χ-Factor»: Μετά το επίμαχο περιστατικό ήρθε η διεθνής διάκριση για τη Νωαίνα -Τι συνέβη;

loading...