Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες και σε αυτό το στάδιο εξετάζονται οι ενστάσεις που κατατέθηκαν την Παρασκευή από τις εταιρείες που έχουν καταθέσει αίτηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ενστάσεις που κατατέθηκαν είναι πάρα πολλές και από πολλές πλευρές: Και από απορριφθείσες εταιρείες αλλά και από ορισμένες που παραμένουν στο διαγωνισμό και θέλουν να «χτυπήσουν» τους ανταγωνιστές τους.

Έτσι η αρμόδια επιτροπή έχει φόρτο εργασίας και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν αύριο, 2 Αυγούστου, να ανακοινωθεί ο οριστικός κατάλογος των συμμετεχόντων με σκοπό στις 12 Αυγούστου να διενεργηθεί η δημοπρασία.

ade

Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα αυτό είναι αδύνατο να υλοποιηθεί με την αρμόδια επιτροπή που εξετάζει τις ενστάσεις να δέχεται έντονες πιέσεις από το Μαξίμου να ολοκληρώσει τον έλεγχο και να δώσει τον οριστικό αριθμό των συμμετεχόντων έως τις 12 Αυγούστου.

Έτσι εκτιμάται ότι η δημοπρασία θα γίνει μετά το 15αύγουστο και επιθυμία του Μαξίμου είναι να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Άλλωστε είναι σαφές ότι η κυβέρνηση θέλει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έως την ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ώστε το «ξεκαθάρισμα» στο τηλεοπτικό τοπίο να είναι σημείο αναφοράς στην ομιλία του…!

newsit.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας!

Έκπληξη! Αυτός θα είναι τελικά ο συμπαρουσιαστής της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Πρωινό Σου-Κου»

Είναι οριστικό! Τέλος η Ναταλία Γερμανού από τη μεσημεριανή ζώνη του «Ε» – Ποιο το τηλεοπτικό της μέλλον

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη γυναίκα είχε σχέση ο Θοδωρής Μισόκαλος πριν την Αντωνία Καλλιμούκου!

Ιωσήφ Μαρινάκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο του με την Χρύσα Καλπάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επισημοποίησε την σχέση της με τον Γιώργο Κοτσοβό – Δείτε τι ανέβασε στο Instagram!

loading...