Πόσο μπορεί να αντέξει μια ερωτευμένη γυναίκα μακριά από τον αγαπημένο της, όταν μάλιστα περιμένει το παιδί του; Οχι πολύ… Ετσι, και η Αγάπη, παρά τον υπέρμετρο εγωισμό της, αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην αγκαλιά του Φίλιππου για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά της για τον ερχομό του παιδιού τους. Ωστόσο, πάνω που όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά, το κακό δεν άργησε να συμβεί…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου και το περιοδικό TV24

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αγάπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πάει να βρει τον Φίλιππο στον εκδοτικό οίκο. Δεν λέει πολλά, δεν χάνει άλλο χρόνο. «Αγάπη, τι κάνεις εδώ;», τη ρωτάει μόλις τη βλέπει. «Ηρθα να σου πω ότι είμαι έγκυος. Και το παιδί είναι δικό σου…», του λέει και ο Φίλιππος μένει άφωνος. Στη συνέχεια τρέχει να την αγκαλιάσει και φιλιούνται με πάθος. «Να ξέρεις πως ο Στέργιος δεν μ’ ακούμπησε ποτέ τόσο καιρό. Ημουν δική σου κι ας μην ήμασταν μαζί…», του απολογείται εκείνη. «Το ξέρω, μωρό μου, αλήθεια το ξέρω…», της απαντάει ο Φίλιππος. «Και θα ’μαι για πάντα δική σου. Για όλη μου τη ζωή…», του υπόσχεται η Αγάπη. Στην αρχή η Αγάπη του ζητάει να βλέπονται κρυφά μέχρι να κάνει την εγχείριση ο Στέργιος και να ξαναπερπατήσει. Ο Φίλιππος δέχεται… Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι όσο ποτέ. Ο σύντομος χωρισμός ξαναφούντωσε το πάθος τους.

Περιμένουν πλέον με ανυπομονησία το μωρό τους και μοιράζονται τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Παράλληλα, ο Στέργιος γίνεται όλο και πιο απαιτητικός. Τη διεκδικεί και μάλιστα με πάθος όταν καταλαβαίνει ότι ο μόνος λόγος που μένει μαζί του είναι γιατί τον λυπάται. Κι όλα αυτά μέχρι εκείνο το βράδυ που η Αγάπη αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Είναι η στιγμή που μιλάει με τον Φίλιππο στο τηλέφωνο όταν ξαφνικά ακούγεται ένα «α!» και παράλληλα ένα ουρλιαχτό. Η Αγάπη διπλώνεται από τον πόνο. Ο Φίλιππος από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής ανησυχεί. Αμέσως πάει να την πάρει από το σπίτι και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα τα νέα δεν είναι καλά. Η Αγάπη συνέρχεται. Είναι στο πλευρό της ο Φίλιππος. «Πες μου, σε παρακαλώ, θέλω να ξέρω…», του λέει. Ο Φίλιππος την κοιτάζει με παγωμένο βλέμμα. «Γιατί δεν μιλάς; Πες μου πως δεν έχασα το μωρό μας…», συνεχίζει εκείνη, αλλά ο Φίλιππος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. «Εχασα το μωρό;», του λέει μέσα στα κλάματα. «Οχι, όχι! Γιατί; Πες μου, πες μου ότι είναι ψέματα…».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εξέλιξη βόμβα στα «5 Κλειδιά»: Ο Ορέστης κατηγορείται για φόνο!

Εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας στα χέρια του δολοφόνου – Δύσκολες ώρες για την Μελίνα!

Πολλαπλές αποχωρήσεις από τον τον Alpha! Ποιοι παρουσιαστές πρώτης γραμμής «αποχαιρετούν» τον σταθμό

loading...