Ο Γκαλίπ με τον Εμίρ οργανώνουν το τέλειο σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσουν τον Κεμάλ και να τον κλείσουν στη φυλακή. Παράλληλα, η Ασού βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον Κεμάλ και αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της. Το Youweekly.gr συνεχίζει την σειρά και όλες τις εξελίξεις που δεν θα δείξει η τηλεόραση… Πηγή μας φυσικά το περιοδικό «TiVi Σίριαλ»!

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Η Νιχάν απομακρύνεται από την αγκαλιά του Κεμάλ, μετά το φιλί, και του λέει: «Πρέπει να το ξεχάσουμε! Δεν πρέπει να είσαι κοντά μου! Είναι επικίνδυνο». Εκείνος της απαντάει: «Δεν φτάνει μια ζωή για να σε ξεχάσω. Δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ Νιχάν» και εκείνη φεύγει. Την ίδια ώρα, η Ασού κλαίει στο σπίτι της όταν φτάνει εκεί η Φαχιμέ. Οταν η κοπέλα της λέει ότι χώρισαν με τον Κεμάλ, η Φαχιμέ δεν κρύβει το φόβο της: «Θα κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις! Μόνο κοντά σου είναι η ευτυχία του, μην τον αφήσεις». Τότε η Ασού τής υπόσχεται: «Θα διεκδικήσω τον Κεμάλ». Στην εταιρεία, ο Εμίρ λέει στον Γκαλίπ πως ο Κεμάλ ψάχνει την υπόθεση του Οζάν και πως έχει οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να στείλει τον αντίπαλό του εκεί που ανήκει: «Ή στη φυλακή ή στον τάφο». Ο Γκαλίπ έχει κάποιες επιφυλάξεις, αλλά στο τέλος στηρίζει το γιο του. Στο μεταξύ, όμως και ο Κεμάλ κανονίζει με τη βοήθεια του Αϊχάν ένα σχέδιο ώστε να παγιδεύσουν τον Εμίρ. Η Νιχάν φτάνει στην εταιρεία και η Λεϊλά καταλαβαίνει πως κάτι έγινε με τον Κεμάλ και την επιπλήττει: «Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν βλέπεις ότι ο Εμίρ είναι επικίνδυνος. Ο Κεμάλ δεν φοβάται το θάνατο, εσύ όμως; Δεν φοβάσαι; Ο Εμίρ έχει λεφτά, έχει δύναμη, αν υποψιαστεί κάτι ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος».

Τότε η Νιχάν της λέει: «Το ξέρω, αλλά δεν ξέρω πώς να κρατήσω τον Κεμάλ μακριά μου! Αν μάθει ο Εμίρ ότι συνεργαζόμαστε, τότε θα μου χαλάσει όλα τα σχέδια. Εχω μία μόνο ευκαιρία για να μπορέσω επιτέλους να τον εκδικηθώ». Εκείνη την ώρα φτάνει εκεί η Ασού για να μιλήσει με τη Νιχάν. «Εχεις κάποια σχέση με το χωρισμό μου με τον Κεμάλ;», ρωτάει η Ασού και η Νιχάν το αρνείται. Ομως η Ασού επιμένει: «Οσες φορές ήρθες σ’ εμένα σε βοήθησα. Η αγάπη μου για τον Κεμάλ δεν διαφέρει από τη δική σου. Εγώ δεν σας χώρισα, οπότε σε παρακαλώ μη μας χωρίσεις», της λέει και φεύγει. Ο Ζεχίρ μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χακάν και εκεί πάει και ο Κεμάλ ο οποίος ανακαλύπτει πως ίσως ο αστυνόμος να είναι άνθρωπος του Εμίρ. Παράλληλα, βλέπει μια φωτογραφία με τον αδελφό του και καταλαβαίνει πως είναι ο οδηγός της Νιχάν. Αμέσως προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προειδοποιήσει. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Χακάν και του ζητάει να βρεθούν, αλλά εκείνος την αποφεύγει. «Εξαιτίας του Εμίρ; Τον φοβάσαι», του λέει και εκείνος της το αρνείται. Η Μπανού κρυφακούει τη συζήτηση, ενώ ο Χουσεΐν ζητάει από τον Κεμάλ να συναντηθούν. Η Μπανού αρχίζει να αφήνει υπονοούμενα στη Ζεϊνέπ για τον Εμίρ και η κατάσταση ανάμεσα στα δύο κορίτσια ξεφεύγει, αφού αρχίζουν να πλακώνονται στο ξύλο. Η Φαχιμέ εμφανίζεται και τις χωρίζει. «Τι προσπαθείς να κάνεις; Δεν μπορείς να μας αναστατώνεις όλους», λέει η Φαχιμέ στην Μπανού, αλλά εκείνη της απαντάει: «Ο,τι κι αν σας πω δεν με πιστεύετε, αλλά καλό θα είναι να ψάξετε μόνη σας να βρείτε την αλήθεια».

Ο Κεμάλ προειδοποιεί τη Νιχάν για τον οδηγό της, αλλά εκείνη του λέει πως δεν πρέπει να βρεθούν ποτέ ξανά και να την ξεχάσει. Αργότερα όταν επιστρέφει στο σπίτι της, βρίσκει εκεί τη Φαχιμέ, η οποία της λέει: «Αυτή ήταν η συμφωνία που κάναμε; Μείνε μακριά από το γιο μου». Εκείνη την ώρα φτάνει ο Εμίρ. «Τι ήθελε εδώ;», ρωτάει τη Νιχάν κι αυτή του λέει πως ο Κεμάλ με την Ασού χώρισαν. Το βράδυ τα sites γράφουν ότι η Ασού είναι έγκυος και ο Κεμάλ γίνεται έξαλλος μαζί της: «Νόμιζες ότι θα με κρατήσεις με τέτοια κόλπα; Δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου, λυπάμαι πολύ». Παράλληλα και η Νιχάν διαβάζει τα νέα, αλλά ο Κεμάλ διαψεύδει πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το επόμενο πρωί η Ζεϊνέπ λέει ψέματα πως θα πάει στη δουλειά, αλλά η Μπανού βάζει λόγια στη Φαχιμέ. Ετσι η τελευταία παρακολουθεί την κόρη της και τη βλέπει να είναι για καφέ με τον Χακάν και της λέει πως είναι το αγόρι της για να δικαιολογηθεί. Η Ζεχρά «παγιδεύει» τον Ζεχίρ υποκλέπτοντας την υπογραφή του, ενώ ο Γκαλίπ σε μια σύσκεψη επιτίθεται στον Κεμάλ ότι δήθεν θέλει να τον σκοτώσει. Στο μεταξύ, ο Αϊχάν συλλαμβάνεται αλλά αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο Γκαλίπ πέφτει θύμα απαγωγής. Η Νιχάν κρυφακούει τον Εμίρ και αποφασίζει να τον ακολουθήσει στο ραντεβού του με τον Ρεσχάτ. Παράλληλα, ο Κεμάλ βρίσκει τον Γκαλίπ δεμένο σ’ ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο κι εκείνος του αποκαλύπτει όλο το σχέδιο που έκαναν με τον Εμίρ για να τον παγιδεύσουν, ενώ του λέει πως το μέρος αυτό είναι νοικιασμένο από τον Ζεχίρ. Η Νιχάν στην προσπάθειά της να φύγει από εκεί που βρίσκεται ο Εμίρ, κλειδώνεται σ’ ένα ψυγείο. Τηλεφωνεί στον Κεμάλ και του ζητάει να πάει να τη σώσει, εκείνος λύνει τον Γκαλίπ και φεύγει όταν η αστυνομία φτάνει εκεί, ενώ η Ασού αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και πίνει χάπια, αφού πρώτα αφήνει γράμμα στον Κεμάλ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λουτρό αίματος στο «Μπρούσκο»: Ποιοι πεθαίνουν στην σειρά και ποιος είναι ο δολοφόνος!

Η Πάολα έκανε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» να χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση – Δεν φανάζεστε τι νούμερα έκανε…

Φεύγει από το Mega και μετακομίσει στον Ant1! Ποια εκπομπή αλλάζει…στέκι;

loading...