Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες μπαίνει στην δεύτερη φάση του, με το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα να μπαίνει σε εφαρμογή από σήμερα, μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων από τους ενδιαφερόμενους.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Από σήμερα αρχίζει το ξεκαθάρισμα των φακέλων των υποψηφίων που διεκδικούν τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

apo-to-ksefrago-ampeli-sti-boreia-korea_6.w_l_0Αναμένονται ανακοινώσεις για τα επιχειρηματικά σχήματα που πέρασαν τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής αλλά και τους ορκωτούς λογιστές σχετικά με τους φακέλους που υπέβαλλαν.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, στον κατάλογο των προεπιλεγέντων που θα ανακοινωθεί, δεν θα υπάρχει το όνομα του Mega, του οποίου η υποψηφιότητα θα απορριφθεί για τυπικούς λόγους, αφού δεν προσκόμισε τραπεζική ενημερότητα.

Την αποβολή του Mega από τον διαγωνισμό προανήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ την περασμένη Πέμπτη, λέγοντας ότι για το λουκέτο που έρχεται για το «μεγάλο» κανάλι ευθύνονται οι τρεις βασικοί του μέτοχοι που σταμάτησαν να το στηρίζουν οικονομικά.

Δεν είναι πάντως απίθανο, εκτός της υποψηφιότητας του Mega, να αποβληθούν από τον διαγωνισμό κι άλλα σχήματα, αφού σύμφωνα με τους εκπροσώπους των καναλιών που παρακολουθούν την διαδικασία, έχουν εντοπιστεί κι άλλες παραλείψεις ή τυπικά κωλύματα, για τα οποία ωστόσο η μόνη αρμόδια να τα κρίνει είναι η επιτροπή που έχει συγκροτήσει η κυβέρνηση

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οριστικό τέλος! Αγαπημένη εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα..

Μας έλυσε τις απορίες! Έτσι είναι σήμερα η Μίνα Αρναούτη -Δείτε την πρώτη φωτογραφία της από τη Μυτιλήνη

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τέλεια δίαιτα: Xάσε 3 κιλά… λίπος σε 2 εβδομάδες!

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια! Παιχνιδιάρικη & άκρως Ερωτική η διάθεση των Ζωδίων

Ρωτήσαμε τους άνδρες: Πώς είναι η ιδανική γυναίκα για αυτούς;

loading...