Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το ένοχο παρελθόν της Σοφίας της χτυπάει την πόρτα και μια νεαρή κοπέλα έρχεται στο κατώφλι του σπιτιού της για να βγάλει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά της… Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη χαμένη της κόρη!
Μετά τον αρραβώνα της Σοφίας με τον Πέτρο, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θα φύγει στη Σομαλία. Η Σοφία δεν θέλει κι έτσι αποφασίζει να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Γνωρίζει τον πατέρα της Μάρθας, αλλά ο Πέτρος ξαναγυρίζει και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Μόνο που η Σοφία είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος. Δεν μπορεί να ρίξει το παιδί κι έτσι φεύγει για την Αθήνα για να το γεννήσει. Δεν το ξέρει κανείς. Η μόνη με την οποία αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο μυστικό της είναι η Ασπασία, η οποία και δίνει το μωρό για υιοθεσία, ενώ όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή λαδώνονται με καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά, προκειμένου να μην ανοίξουν ποτέ το στόμα τους.

Δείτε ακόμη: «To δαχτυλίδι της φωτιάς»: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Αρκετά χρόνια μετά και ενώ η κοπέλα έχει μεγαλώσει και αφότου έχει χάσει και τους δυο γονείς της, αποφασίζει μόνη της να ψάξει την αλήθεια. Και τα καταφέρνει μια χαρά, αφού χάρη στη βοήθεια της Νεφέλης ανακαλύπτει ότι η μητέρα της είναι η Σοφία και αδέλφια της ο Αλέξης με τη Μαρίνα. Οι διαθέσεις της, ωστόσο, δεν είναι καθόλου αγνές. Η Μάρθα, όπως λένε το κορίτσι αυτό, θα μπει στη ζωή τους θέλοντας να πάρει εκδίκηση για όσα της στέρησαν τόσα χρόνια αυτοί που τα είχαν όλα – ενώ εκείνη τίποτα. Μάλιστα, στο στόχαστρό της βρίσκεται, πέρα από την ίδια την οικογένεια, και ο Ορφέας, τον οποίο βάζει σκοπό να σαγηνεύσει. Και στην περίπτωση αυτή τα σχέδιό της θα ευοδωθεί.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: «Σήφη είμαι έγκυος!» – Σούπερ εξέλιξη!

Ο Ορφέας θα ενδώσει στον έρωτά της κι αυτό είναι κάτι που θα μάθει η Μαρίνα, η οποία θα γίνει έξαλλη με την εξέλιξη αυτή. Μπορεί να καταφέρει να του συγχωρήσει τα πάντα, αλλά το γεγονός ότι πήγε με την αδελφή της θα είναι μια πληγή που πάντα θα την πονά, γι’ αυτό και, όταν θα κληθεί να κάνει τον απολογισμό της, η απιστία του άντρα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της, θα μετρήσει περισσότερο από όλα στην απόφαση που θα πάρει για τη ζωή της…

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...