Η Σοφία πιεσμένη από πρόσωπα και καταστάσεις και παρασυρμένη από τη ζήλια της για εκείνον, δεν μπορεί πλέον να κρύψει τον έρωτά της για τον Στέφανο. Η Ασπασία την πιέζει πολύ να παραδεχτεί όσα εκείνη προσπαθεί τόσο καιρό να κρύψει με νύχια και με δόντια: Οτι είναι ερωτευμένη με τον άντρα της κόρης της…

Δείτε ακόμη: Ρουα Ματ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε που δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση!
Ολα ξεκινούν όταν η Σοφία ανακαλύπτει ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα. Χτυπημένη από τη ζήλια, τον καλεί για να του ζητήσει εξηγήσεις. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε περισσότερο κι από τα ίδια της τα παιδιά την προδίδει με τον τρόπο αυτό και την πετάει σαν το σκουπίδι. Τον στήριξε, τον έβαλε στη ζωή της, στην εταιρεία της, του έδωσε θέση και συνάμα δύναμη και εξουσία κι εκείνος βρίσκει τον έρωτα σε μια άλλη γυναίκα. «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Θέλω να ζήσω έναν έρωτα», της λέει. Και συνεχίζει: «Εχασα πολλά χρόνια να κυνηγάω την κόρη σου και ο τελευταίος υπάλληλος μου έχει κάποιον να την περιμένει στο σπίτι». «Θα σου πω κάτι και βάλ’ το καλά στο μυαλό σου: είσαι δεμένος μαζί μου και δεν μπορείς να αλλάξεις δρόμο και σε προειδοποιώ αυτά που είπες να τα ξεχάσεις και μην τολμήσεις καν να τα ξανασκεφτείς», του λέει σε πολύ αυστηρό τόνο εκείνη.

Δείτε ακόμη: «Ραγισμένες Καρδιές»: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Οι πρωταγωνιστές μας αποκαλύπτουν τα πάντα σε μία αποκλειστική συνέντευξη!

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος και με την Ασπασία, η οποία γνωρίζει τα πάντα και είναι πολύ επιθετική απέναντί του. Λίγο αργότερα, η Ασπασία παραδέχεται στη Σοφία ότι ο Στέφανος βλέπει κάποια άλλη. «Εσύ γιατί καίγεσαι τόσο; Εδώ δεν ενδιαφέρεται η Μαρίνα…», της λέει. Ο Στέφανος είναι ο άντρας του σπιτιού, της απαντάει η Σοφία, αλλά η Ασπασία δεν πείθεται από τα λόγια της. «Αν φύγει ο Στέφανος εγώ χάθηκα, είναι ο μόνος που με καταλαβαίνει. Ο μόνος που μπορώ να στηριχτώ πάνω του», της λέει η Σοφία. «Είσαι ερωτευμένη με τον άντρα της κόρης σου. Ο μόνος λόγος που τους κρατάς παντρεμένους είναι για να τον έχεις κοντά σου κι αυτό λέγεται γεροντοέρωτας της πιο αστείας μορφής», τολμά να της πει η Ασπασία και τότε εκείνη σηκώνει το χέρι της και τη χαστουκίζει. «Χτύπα με όσο θες αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει. Και η αλήθεια είναι ότι είσαι ερωτευμένη με τον Στέφανο», της απαντάει η Ασπασία, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από το χαστούκι που μόλις της έδωσε η Σοφία.

Δείτε ακόμη: «Outlander»: Ποια είναι η νέα, συναρπαστική σειρά που έρχεται στο Mega από 4 Ιανουαρίου;

loading...