Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η μοίρα παίζει τραγικά παιχνίδια καμιά φορά. Κι έτσι θα συμβεί και με τη ζωή του Αλέξη, ο οποίος θα φύγει από τη ζωή τη στιγμή που μια άλλη θα έρχεται στον κόσμο, αυτή του ίδιου τού παιδιού του… Η Μαρίνα και η Σοφία θρηνούν, με την τελευταία μάλιστα να αισθάνεται απίστευτες τύψεις που δεν μπόρεσε να έρθει κοντά με το γιο της…

Ολα θα ξεκινήσουν όταν στο σπίτι του Αλέξη θα ξεσπάσει μια άγρια κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη και τη Σοφία αναφορικά με τη διαθήκη. Στον καβγά θα εμπλακεί και η εγκυμονούσα Σαζέμ, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει πώς μια μάνα δεν είναι σε θέση να συγχωρέσει τα παιδιά της και τα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο. Πάνω στην αψιμαχία με τη Σοφία, η Σαζέμ αισθάνεται έντονους πόνους στην κοιλιά. «Γεννάω», φωνάζει και καλεί τον Αλέξη να την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Οι δυο τους μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο. Η Σαζέμ πονάει πολύ και λέει συνέχεια στον Αλέξη να κάνει γρήγορα γιατί θα γεννήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Αλέξης από την πλευρά του προσπαθεί να την ηρεμήσει και παράλληλα πατάει γκάζι για να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε μια στιγμή ο Αλέξης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει σε ένα διερχόμενο όχημα, με τη Σαζέμ να φωνάζει: «Αλέξηηη» και όλη τους η ζωή να περνάει μπροστά τους σαν ταινία. Κάποιος περαστικός ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο καθώς συνειδητοποιεί ότι κανείς τους δεν έχει τις αισθήσεις του. Στο μεταξύ, η Μαρίνα και ο Ορφέας φτάνουν στο μαιευτήριο αλλά ο Αλέξης με τη Σαζέμ δεν έχουν έρθει ακόμα – κατά έναν περίεργο λόγο. Τότε ειδοποιούν τη Σοφία. Καταλαβαίνουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα φτάνει το φορείο με τον Αλέξη και τη Σαζέμ.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Ο Σήφης με τον Αχιλλέα συμμαχούν κρυφά από την Μελίνα!

Το σοκ για τη Μαρίνα, τον Ορφέα και τον Πέτρο είναι πολύ μεγάλο. Φωνάζουν στους γιατρούς να σώσουν το μωρό. Κανείς δεν ξέρει αν ο Αλέξης και η Σαζέμ ζουν ή πέθαναν. Ο Πέτρος από την πλευρά του ειδοποιεί τη Σοφία, η οποία επίσης ταράζεται πολύ. Σπεύδει να πάει στο νοσοκομείο. «Αν πάθει κάτι ο Αλέξης, για μένα είσαι νεκρή», λέει η Μαρίνα στη μητέρα της μόλις τη βλέπει. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης αφήνει την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Η Σαζέμ, αν και σε κρίσιμη κατάσταση, φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αλέξη, η Μαρίνα πέφτει στην αγκαλιά του Ορφέα. Κλαίει με αναφιλητά για το θάνατο του αδελφού της κι όσο κι αν ο Ορφέας προσπαθεί να συγκρατηθεί δεν τα καταφέρνει. Το ίδιο χαμένα δείχνει να τα έχει και η Σοφία από το σοκ. Πεσμένη σε μια καρέκλα προσπαθεί να συνέλθει μη θέλοντας να πιστέψει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Σήφης & Μελίνα κοιμούνται μαζί στο σπίτι της – Εξέλιξη βόμβα!

loading...