Μπορεί ο Απρίλιος να ήταν ο μήνας του μαρτυρίου για το MEGA λόγω των οικονομικών προβλημάτων με εκατοντάδες εργαζόμενους απλήρωτους να καλύπτουν αδιαμαρτύρητα τις βάρδιες, ωστόσο, το Μεγάλο Κανάλι κατάφερε να σταθεί με περίσσια αξιοπρέπεια απέναντι στον ανταγωνισμό και έστω με οριακή διαφορά να καταλάβει την πρώτη θέση σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών έναντι του ανταγωνισμού.

MEGA12 Πιο συγκεκριμένα, το δελτίο του μεγάλου καναλιού από Δευτέρα έως Κυριακή κατάφερε να συγκεντρώσει 430.000 τηλεθεατές παίρνοντας βραχεία κεφαλή, από το δελτίο ειδήσεων του STAR που για το ίδιο διάστημα συγκέντρωσε 427.000 τηλεθεατές. Ακολούθησε στην τρίτη θέση το δελτίο ειδήσεων του ALPHA με 412.000 τηλεθεατές, στην τέταρτη θέση ο ΣΚΑΙ με 406.000 και τελευταίο το δελτίο του ΑΝΤ1 με 394.000 τηλεθεατές.

Είναι προφανές ότι η πρωτιά του MEGA σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι το δελτίο του Σαββατοκύριακου σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, με αποτέλεσμα να υπερέχει του ανταγωνισμού και να βοηθάει – συγκεντρωτικά τουλάχιστον, το μέσο όρο, δεδομένου ότι το καθημερινό εσχάτως έχει πληγεί από τον ανταγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς «Πρωινό» σήμερα ο ΑΝΤ1 – Τι συμβαίνει;

Αποκάλυψη: Νέος κριτής στο «YFSF» – Ποιο πρόσωπο έκπληξη θα βρεθεί στην επιτροπή

Γιώργος Λιάγκας: Η δήλωση του για το «κόψιμο» της Ντορέττας που άφησε τους πάντες άφωνους

 

loading...