Πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει συγκλονίσει με τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα πακέτα!

Χθες λοιπόν, η πρώτη παραλήπτρια του πακέτου είναι μια γυναίκα άνεργη με τρία παιδιά, που τον τελευταίο χρόνο, καθημερινά πηγαινοέρχεται στους καταυλισμούς των προσφύγων και βοηθάει οικογένειες με τις λιγοστές οικονομίες της. Δεν κάνει απλά την τυπική «καλή πράξη», αλλά μαζί με τις κόρες της έχουν ανοίξει πολλές φορές το σπίτι τους στους πρόσφυγες. Για να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο και λίγες ώρες ύπνου σε ένα κανονικό στρώμα. Αυτή η γυναίκα γεμίζει χαρά μόνο και μόνο όταν σκέφτεται τα χαμόγελα που προσφέρει!

Κάποιοι της στέλνουν αυτό το πακέτο, για να αναδείξουν μαζί, την αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, από την πλευρά εκείνη του άδολου εθελοντή, του εθελοντή με τις λιγοστές δυνάμεις, που με τη δύναμη της ψυχής του μπορεί να πετύχει πολλά. Εκείνη όχι μόνο ανοίγει το πακέτο της, αλλά συγκινείται πολύ από μια μεγάλη έκπληξη. Το ίδιο συμβαίνει και στην παρουσιάστρια η οποία προσπαθεί να κρύψει τη συγκίνησή της! Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποχώρηση βόμβα από τα «Δίδυμα Φεγγάρια»! Ποιος ηθοποιός φεύγει οριστικά από την σειρά ;

Άσχημη εξέλιξη στο «Kara Sevda»: Η Νιχάν σε κώμα! Εμείς συνεχίζουμε την σειρά…

Ανατροπή Σοκ στο Μπρούσκο! Η Αναστασία μένει ξανά έγκυος από τον…Ματθαίο!!!

loading...