«Να μην χτυπάτε τις συζύγους σας με αιχμηρό αντικείμενο ή ραβδί, αλλά με ένα κλαδί», συμβουλεύει ο οικογενειακός σύμβουλος Khaled Al-Saqaby από την Σαουδική Αραβία τους άντρες συμπατριώτες του

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στην Σαουδική Αραβία μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο, πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους ντυμένες «από την κορυφή μέχρι τα νύχια» και δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς την άδεια των αρσενικών μελών της οικογένειάς τους.

Ο Σαουδάραβας οικογενειακός σύμβουλος Khaled Al-Saqaby ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο συμβουλεύει τους άντρες στην χώρα του «πώς να χτυπούν τις γυναίκες τους». Ο σύμβουλος, αναφέρει ότι ο ξυλοδαρμός πρέπει να γίνεται με τους όρους που καθορίζει το ισλάμ, δηλαδή να ενημερώνουν οι άντρες τις συζύγους τους, πριν τις «ξυλοφορτώσουν» για τα δικά τους δικαιώματα και για τις υποχρεώσεις που έχουν εκείνες απέναντί τους.

Στην συνέχεια οι σύζυγοι οφείλουν να κάνουν την σύζυγό τους «να καταλάβει ότι δεν την χτυπούν για να ξεσπάσουν τον θυμό τους, αλλά για να πειθαρχήσει εκείνη» και τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Al-Saqaby, οι σύζυγοι θα χτυπούν την γυναίκα τους, όχι με ραβδί ή με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά με ένα κλαδί ή με ένα μαντίλι (!)…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το βίντεο που «έλιωσε» όλο το διαδίκτυο! Δίχρονος με αυτισμό είδε την Χιονάτη και την ερωτεύτηκε

Σοκαριστικό βίντεο! Το κρανίο ενός κοριτσιού ξεριζώθηκε όταν πιάστηκαν τα μαλλιά του σε τρενάκι του λούνα παρκ

Γέλια μέχρι δακρύων! Οι Metallica απάντησαν στον Χολίδη τραγουδώντας… «Κακομαθημένο» – Το βίντεο των Αρβύλα που προκαλεί πανικό!

 

loading...