Ένα αξιολάτρευτο μωρό 11 μηνών, που ανέπτυξε ένα πάθος για το ξεσκόνισμα όταν έμαθε να περπατάει, βάλθηκε να καθαρίσει το σπίτι φορώντας την πάνα του!

Ένα πολύτιμο βίντεο του YouTube, που ανέβηκε από την 37χρονο web designer Dani Stolfi-Tow από την Kailua στη Hawaii, η οποία βλέπει τον μικρό της Λίαμ να σκουπίζει το σπίτι με τη σκούπα Swiffer και να ξεσκονίζει ο,τι αντικείμενο βρίσκει μπροστά του.

«Καταπληκτικό μωρό! Είναι μονο 11 μηνών και καθαρίζει το πάτωμα και τις σκόνες με το Swiffer», γράφει κάτω από το βίντεο. «Μόλις έμαθε να περπατάει και είναι το αγαπημένο του πράγμα αυτό.

«Θα κλάψει αν προσπαθήσω να τον σταματήσω. Πρέπει να του αποσπάσω την προσοχή για να του πάρω από τα χέρια το Swiffer.»

«Και όπως βλέπετε, δεν το κουβαλάει απλά μαζί του, αλλά πραγματικά κυνηγάει να μαζέψει την σκόνη ακόμα και κάτω από τα αντικείμενα. Θέλει να τα σηκώσει αλλα δεν είναι αρκετά δυνατός ακόμα.»

Στην αρχή του βίντεο, που ανέβηκε τον Αύγουστο, βλέπετε το μικρό αγόρι να σηκώνει το Swiffer και να το σέρνει στην κουζίνα και στο σαλόνι, καθώς το σκυλί της οικογένειας τον παρακολουθεί.

Δείτε ακόμη: Σαρδάμ, πτώσεις, ατυχήματα και άλλα αστεία απρόοπτα σε δελτία ειδήσεων! Δείτε τα καλύτερα του 2015!

Ο Λίαμ φροντίζει να ξεσκονίσει ακόμα και στη βάση του ψηλού ανεμιστήρα, αφού πάρει τη σκόνη και από το πανίψηλο αντικείμενιο.

Ο μικρός τότε κάθεται 1 λεπτό να πειράξει τη μύτη του σκύλου, αλλά αρνείται να αφήσει κάτω το Swiffer.

Δεν είναι απλά ότι φαίνεται αξιολάτρευτος στο βίντεο, αλλά ο Λίαμ κάνει όντως φανταστική δουλειά στο καθάρισμα. Ο πάτος του Swiffer είναι γεμάτος από τρίχες του σκύλου, τις οποίες μαζεύει προσεκτικά όταν τις βλέπει.

Όταν η μητέρα του παιρνει το Swiffer για 1 λεπτό, την κοιτάζει για λίγο προτού νευριάσει και το αρπάξει πίσω. «Συγγνώμη», λέει η Dani γελώντας.

Μετά, βλέπετε τον μπόμπιρα να κρατάει ένα ξεσκονόπανο  για να καθαρίσει τα ηλεκτρονικά πάνω στο τραπεζάκι της τηλεόρασης, και μάλιστα φτάνει πολύ πιο πάνω από το ύψος του για να καθαρίσει την κεραία.

Δείτε ακόμη: Δείτε τα 10 video που κατάφεραν να γίνουν viral στο YouTube το 2015

Ωστόσο, η Dani πρέπει να παρέμβει όταν προσπαθεί να κεσκονίσει τη γάτα, που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

«Πρόσεχε γλυκέ μου, πρόσεχε!», τον προειδοποιεί καθώς πλησιάζει την ευέξαπτη γάτα.

Ο Λίαμ με χαρά συνεχίζει για να ξεσκονίσει τη συσκευή θέρμανσης κάτω από το τραπεζάκι και σε κάποιο σημείο φαίνεται να φωναζει τη λέξη «σκόνη».

«Είπες σκόνη;» ρωτάει η μητέρα του. «Δεν λες μαμά αλλά λες σκόνη;»

Και το αγοράκι απαντάει λέγοντας «Σκόνη, σκόνη, σκόνη!»

«Τον αποκαλούμε το πιο χαρούμενο μωρό στη γη, αλλά το καθάρισμα είναι το πάθος του- είπε τη λέξη σκόνη πριν μπορέσει να πει μαμά» αναφέρει η Dani στο Daily Mail Online. Από τότε που μπουσουλούσε προσπαθούσε να βοηθήσει, αλλα μόλις έγινε 9 μηνών και ξεκίνησε σιγά σιγά να περπατάει άρχισε και το καθάρισμα.

 

Η περήφανη μητέρα έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη Χαβάη και ήταν ενθουσιασμένη όταν ο Λίαμ άρχισε να τη βοηθάει στο σπίτι.

«Καθαρίζει κάθε μέρα. Ξέρει που είναι το ντουλάπι με τα καθαριστικά, παίρνει τα απορρυπαντικα και τα ξεσκονιστικά και φεύγει για καθάρισμα σε όλο το σπίτι», είπε. «Όταν είναι στο σπίτι της γιαγιάς, ακολουθεί την καθαρίστρια και καθαρίζει από πίσω της- το λατρεύει!»

Ο Λίαμ είναι τόσο παθιασμένος με το καθάρισμα που απογοητεύεται επειδή δν μπορεί να κάνει περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δείτε τη μαγική τεχνική που κάνει το μωρό σας να σταματήσει να κλαίει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα !

«Θέλει πολύ να καθαρίσει με την ηλεκτρική σκούπα και προσπαθεί να την πιάσει. Του πηραμε μια μικρή ψεύτικη, αλλά του αρέσει να μας βλέπει να βάζουμε ηλεκτρική σκούπα και νευριάζει που δεν μπορεί κι αυτός», λέει.

«Όλοι έχουν μείνει έκπληκτοι με τον Λίαμ- Ο κόσμος μου λέει συνέχεια ότι δν έχει ξανά δει πιο έξυπνο και πιο αστείο μωρό.»

 

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ