Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σε σούπερ μάρκετ του εξωτερικού, όταν ένας πατέρας παραπάτησε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παιδί του και να το σκοτώσει.

141016073520_0445

Στο βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο πατέρας προχωρά, κρατώντας με τα χέρια του πίσω από την πλάτη του τον μικρό του γιο. Οι δυο τους δείχνουν να χαζολογούν, ενώ το παιδάκι παίζει με τον μπαμπά του, κάνοντας κούνια στα χέρια του.

Κάποια στιγμή ο πατέρας παραπατά και πέφτει πάνω στο κεφάλι του παιδιού. Μια γυναίκα τρέχει να τους βοηθήσει, ενώ σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται όταν συνειδητοποιούν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του.

12

Η προέλευση του βίντεο δεν έχει γίνει γνωστή, τα πλάνα όμως, όπως αναφέρει το star, μεταδόθηκαν από το Guangzhou Broadcasting Network. Όσο για την τύχη του παιδιού; Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε στο νοσοκομείο από κάταγμα στο λαιμό.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πήδηξε από έναν βράχο και κατέγραψε την βουτιά με την κάμερα. Μέσα στο νερό όμως τον περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης! (Video)

Τρελό γέλιο: Παππούς τρελάθηκε με τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας! (video)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Σπαραγμός στο Μπρούσκο: Πεθαίνει το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας!

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πως είναι το πρόσωπο της «Samara» από το «The Ring»

Κορίτσια σας ενδιαφέρει! 5 τάσεις στα μαλλιά για τον φετινό χειμώνα

loading...