Οι φωτογραφίες των αεροπλάνων συνηθίζονται καθώς κάθε χρόνο αρκετοί φωτογράφοι, οπλισμένοι με το θάρρος τους και τις φωτογραφικές τους μηχανές, ρισκάρουν τα πάντα για να τραβήξουν ένα καρέ.

Παρόλα αυτά για τον 46χρονο Σεμπάστιεν Πολιτάνοτα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε μιας και ο ίδιος σώθηκε ως εκ θαύματος από τον τροχό του αεροσκάφους! Όταν ο Σεμπάστιαν δοκίμαζε την καινούργια του φωτογραφική μηχανή, αντιλήφθηκε ένα τουρίστα ο οποίος είχε στηθεί στη νοητή ευθεία που ακολουθούν τα αεροπλάνα με σκοπό να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Gustaf III(Το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο του κόσμου).

Ο τουρίστας περιμένοντας να φωτογραφίσει ένα μικρό αεροπλάνο, το μικρό ελικοφόρο σχεδόν ακουμπάει το κεφάλι του. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι δύσκολο να περιγραφούν.

«Ο άνδρας ένιωσε τον τροχό να τον ακουμπάει στο δεξί του χέρι. Μου έδειξε και τα ίχνη που άφησε. «Με χτύπησε στο χέρι» φώναξε. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι απλά ήταν ένας πολύ τυχερός άνθρωπος» δήλωσε ο Πολιτάνο.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο.


Δείτε ακόμη:Η αντίδραση αυτού του μωρού που αντικρίζει για πρώτη φορά την μητέρα του είναι αξιολάτρευτη! (Βίντεο)  Δείτε ακόμη: Το παράλληλο σύμπαν πίσω από έναν καθρέφτη – Το βίντεο που άναψε φωτιές στο Internet  Δείτε ακόμη: Έμειναν κάγκελο οι κριτές! Ενώ ήταν έτοιμοι να την κόψουν, εκείνη έκανε κάτι απίστευτο στη σκηνή..! (Βίντεο) 

 

loading...