«Είχαμε συμφωνήσει σε ένα δαχτυλίδι με διαμάντι ενός καρατίου. Γιατί είναι τόσο μικρό. Είναι τόσο απρόσεκτος ή απλά δεν ενδιαφέρεται;» αναρωτήθηκε η νύφη σε φίλο της μετά την απόρριψη της πρότασης γάμου

Σάλος έχει προκληθεί στην Κίνα από την ιστορία του αγνώστων στοιχείων άνδρα που ετοίμασε ένα σόου για την καλή του προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου αλλά τελικά εκείνη τον απέρριψε γιατί το διαμάντι στο δαχτυλίδι ήταν πολύ μικρό.

Δείτε ακόμη: Σαρδάμ, πτώσεις, ατυχήματα και άλλα αστεία απρόοπτα σε δελτία ειδήσεων! Δείτε τα καλύτερα του 2015!

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια. Είχε κλείσει μάλιστα και ένα γκρουπ χορευτών προκειμένου να κάνουν «εισαγωγή» στο σόου που ήλπιζε να τον οδηγήσει στο πολυπόθητο «ναι» από την αγαπημένη του.

Οι χορεύτριες δίνουν σόου για τη νύφη αλλά φευ…

Ωστόσο όταν η μέχρι εκείνη τη στιγμή σύντροφός του είδε το δαχτυλίδι που της παρουσίασε, εκείνη έστρεψε το βλέμμα και τράπηκε σε φυγή γιατί το δαχτυλίδι δεν άρμοζε με τις προσδοκίες της σύμφωνα με την εφημερίδα People’s Daily Online.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι ερμηνεία! 3χρονο κοριτσάκι τραγουδάει Adele το «Hello» και το νιώθει!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η υποψήφια νύφη στη συνέχεια μίλησε με έναν φίλο της στον οποίο εξομολογήθηκε ότι με τον σύντροφό της είχαν συμφωνήσει για ένα μεγαλύτερο δαχτυλίδι.

«Είχαμε συμφωνήσει σε ένα δαχτυλίδι με διαμάντι ενός καρατίου. Γιατί είναι τόσο μικρό. Είναι τόσο απρόσεκτος ή απλά δεν ενδιαφέρεται;» αναρωτήθηκε η γυναίκα, η οποία έκτοτε έχει γίνει περίγελος στα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα με τους περισσότερους να καταλήγουν ότι δεν της άξιζε τέτοια πρόταση.

Τι κι αν γονάτισε για να κάνει την πρόταση γάμου..,

protothema

loading...