Ήταν η πρώτη τους φορά και ομολογούν πως δεν θα το επιχειρήσουν ποτέ ξανά! Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το κωμικό δίδυμο ομοφυλόφιλων γυναικών BriaAndChrissy.

Δείτε ακόμη: Μητέρα φαινόμενο: Κάνει pole-dancing και ταυτόχρονα θηλάζει το μωρό της! (Video)

Οι τέσσερις εθελοντές συμφώνησαν να πάρουν μέρος στην πρόκληση και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό. Δεν είχαν δει ούτε αγγίξει ποτέ ξανά γυναικείο αιδοίο και το βίντεο με την πρώτη τους «γνωριμία» έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral. Το βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από 3,4 εκατομμύρια φορές ξεκινά με την αμήχανη γνωριμία της ομοφυλόφιλης Stevie και τους επίσης ομοφυλόφιλους συμμετέχοντες στο ιδιαίτερο πείραμα. Ενώ εκείνη φαίνεται να είναι χαλαρή, οι άντρες φαίνονται ταραγμένοι και νευρικοί μπροστά στην επικείμενη αποκάλυψη.

«Θα πέσω μέσα;» ρωτάει ένας από τους πρόθυμους εθελοντές. «Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσω κανένα δάχτυλο», σχολιάζει άλλος. «Γεννήθηκα με καισαρική τομή οπότε δεν είχα ποτέ εμπειρία με αιδοία», «Τι μπορώ να κάνω με αυτό;», «Με κοιτάζει επίμονα!», «Νιώθω σαν να χαΐδεψα ένα μικρό ζώο», «Μοιάζει με ξεφούσκωτο μπαλόνι» και «Μοιάζει με καλαμάρι» είναι ορισμένα από τα σχόλια που συνοδεύουν τις εξίσου απολαυστικές αντιδράσεις τους.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: «Αν οι γιοι μου γίνουν ομοφυλόφιλοι θα…»

Όσο για την πρόκληση να βρουν την κλειτορίδα; Απέτυχαν όλοι τους! «Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο πίστευα. Είμαι πολύ γκέι. Δεν θα το έκανα ξανά», σχολίασε ένας εκ των τεσσάρων που αποδέχτηκαν την πρόκληση.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ